Martika&Aischa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dobranoc kochany psiaku :sleep2: Quote
karolina175 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Majus jeszcze nie spi rozrabia z koteczkiem :) To jeszcze nie jego pora na lulu :) Maly rosnie jak na drozdzach po chorobie ani sladu :D Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 karolina175 napisał(a):Majus jeszcze nie spi rozrabia z koteczkiem :) To jeszcze nie jego pora na lulu :) Maly rosnie jak na drozdzach po chorobie ani sladu :D Niech rozrabia :) i rośnie zdrowy :) choróbska precz ;) Quote
sajlana Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Niech rozrabia! Po to jest dzieciństwo! :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przywitam się z rana z Majorkiem :* Quote
Anula Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A ja wieczorkiem zaglądam i zapraszam do bidulki bardzo potrzebującej pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/218381-Bastek-w-typie-pona-.zaniedbany-i-ca%C5%82y-w-dredach-!!...... Quote
Martika&Aischa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Buziaki i mizianko niedzielne przesyłam szczeniorkowi .......pewnie rozrabia kruszynka ;) Quote
sajlana Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 z kruszynki kawał chłopa się robi :evil_lol: Quote
karolina175 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Z dnia na dzien coraz wiecej cialka dostaje :) Jest swietny ale i rozrabiaka z niego Mayki (shih tzu) ma go juz powoli dosc :D Taki maly diabelek z niego :) Quote
JoStin Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Witajcie ;) Majorek sterroryzował cały dom :) Łącznie z nami :D Kot i drugi pies mają go już dość :D Ale mały nie daje za wygraną :) Teraz obrał taktyke ciągania swojego kumpla majkiego za uszy i ogon po korytarzu :D Ubaw z nim jest wielki ;) Mały już może wychodzić na dwór więc korzysta ile może :) Co chwile siedzi pod drzwiami i prosi o spacerek :D Podobno rośnie jak na drożdżach ale ja go mam na co dzień i nie widzę zmian :D Ocenę pozostawiam wam ;) Quote
Satrina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ale wyrósł!!!! Ostatnio był taką małą kuleczką...czy wet mówił Wam jak duży będzie, ewentualnie do jakiej wagi dojdzie? Jakieś zdjęcia siostrzyczki też by się przydały. Quote
Marta1990 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Robi się coraz ładniejszy, ciekawe ,czy uszka mu staną :) Quote
sajlana Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pysiol mu sie niesamowicie wydłuzył :crazyeye: i faktycznie, z małej kulki robi sie ładny, smukły chłopak! Quote
JoStin Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Satrina napisał(a):ale wyrósł!!!! Ostatnio był taką małą kuleczką...czy wet mówił Wam jak duży będzie, ewentualnie do jakiej wagi dojdzie? Jakieś zdjęcia siostrzyczki też by się przydały. Pani weterynarz powiedziała tylko że będzie bardzo duży ;) Ale jak duży tego nikt nie wie ;) Postaram się jak najszybciej siostry fotki też dodać :) Quote
JoStin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Major coraz większy :D Coraz bardziej rozrabia :D Po chorobie nie ma śladu ;) A oto długo wyczekiwane zdjęcia siostry majora ;) Quote
Satrina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Widać, że wariuje z jakimś większym kolgą obok:-) Quote
sajlana Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Prosimy o głosy na Radom....można głosować codziennie : klikamy na pustą miską i w spisie schronisk kandydujących do otrzymania karmy wybieramy Radom....dziękujemy ! http://schroniska.offre.pl/ Quote
JoStin Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Witajcie ;) Dawno tu nie zagladałam, ale cały mój wolny czas pochłaniają zwierzaczki ;) Major pięknie rosnie chociaż że na długość nie na wysokość ;) Z tego co widzę nie będzie dużym psem ;) Ale za to Ma wielkie serce jest bardzo mądry i kochany ;) Major już zna podstawowe komendy i o chorobie już dawno nie pamięta ;) Super się bawi ze starszym kolegą ;) To dodam jeszcze parę bardziej świeżych fotek ;) Majorek nie za bardzo chciał pozować do zdjęć dlatego sa tylko takie ;) Quote
Satrina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Rzeczywiście zrobił się długaśny, a pychol wciąż cudowny. Quote
JoStin Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Całkiem możliwe że już zostanie z niego taki "jamniczek" ;) :D Quote
sajlana Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 zapraszam na mój pierwszy bazarek... http://www.dogomania.pl/threads/224699-Różne-Różności-dla-umierających-szczeniaczków-do-1-kwietnia-2012 Quote
Recommended Posts