Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniec bazarku.
Bardzo dziękuję wszystkim licytującym i wszystkim podnoszącym w imieniu Miki i Szajki.

Uzbieraliśmy
:multi::multi:266 zł :multi::multi:

Jestem w trakcie rozliczenia.

Posted

Aklimatyzacji Miki i Szajki przebiega powoli, ale nie ma tragedii:lol:. Dziewczyny nie maja w sobie cienia agresji w stosunku do człowieka, są raczej typami wycofującymi się. Greta pracuje nad ich zaufaniem.
Niestety, żeby nie było tak różowo Mika ma fatalne przechodzone, pourazowe zapalenie stawu skokowego. Jest już za późno, żeby pomoc jej operacyjnie:shake:. Możemy podawać jej jedynie chondro-protektory. W chwili kiedy pojawią się objawy bólowe, konieczny będzie zabieg, polegający na usztywnieniu stawu na stałe.
Nie są to dobre wieści w perspektywie adopcyjnej.

Posted

Longue dziękujemy bardzo.

:iloveyou:

Pieniążki, są bardzo potrzebne, bo to nie tylko hotel, ale i leczenie. Musimy szybciutko kupić dla Miki chondroprotektory.

Dziewczyny jak widzicie są w trakcie aklimatyzacji ,ale bardzo szybko się uczą wygodnego życia :lol:

Posted

Trochę mnie tutaj nie było:oops:

Super że dziewczyny już w hoteliku, zdjęcie Dam na kanapie wprost rewelacyjne:lol:

Do rzeczy. Dora- haszczyca, w adopcji której pomagaliście, siedzi już dawno w DS i nie potrzebuje kasy. Prowadziłam "na nią" i na bernardynkę Figę dwa bazarki:

1. joystickowo- discmanowy- utarg 20zł- (do podziału na 2)
2. dziergany- w trakcie rozliczania ale będzie nie mniej niż 406zł (do podziału na 2)

Chciałabym dolę Dory przekazać dla Miki i Szajki. Poproszę o numer konta na PW. Czekam na ostatni przelew z bazarku Dzierganego i od razu przelewam kasę (najpóźniej 11-go).

Posted

Juldan bardzo dziękujemy :calus:

Właśnie zamówiłam dla Miki preparat na stawy. Socjalizacja idzie bardzo dobrze zwłaszcza Mice, dziś spała z głową na kolanach Wojtka. Zaczynają dziewczyny powoli rozrabiać w domu :lol:.
Niestety noga Szajki kiepsko się goi pomimo antybiotyku i maści. Najprawdopodobniej czeka ja kolejna wizyta u weta.

Dane do darowizny wrzucam tutaj może ktoś jeszcze się skusi :evil_lol::

Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom SOS Husky
ul.Zgrzebnioka 18-20/9
43-110 Tychy

Bank : Bank Zachodni WBK SA
nr rachunku : 58 1090 1652 0000 0001 1802 2107

Z dopiskiem DAROWIZNA na MIke i Szaję

Posted

Właśnie poleciał przelew w wysokości 215 złotych.

Z Bazarku Dzierganego utarg wyniósł 205 zł
Z Bazarku joystickowo- discmanowego- 10 zł.

Proszę o potwierdzenie, że pieniążki doszły na wątkach obu bazarków (linki w 70-tym poście).

• 2 weeks later...