longue Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Do końca bazarku już tylko 8 godzin zapraszamy Quote
Chandra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dziękuję wszystkim licytującym :buzi: Quote
longue Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Koniec bazarku. Bardzo dziękuję wszystkim licytującym i wszystkim podnoszącym w imieniu Miki i Szajki. Uzbieraliśmy :multi::multi:266 zł :multi::multi: Jestem w trakcie rozliczenia. Quote
longue Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A zapomniałam dodać że fanty od ewu są już u mnie bardzo gorąco dziękujemy :) Quote
Plicha Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Zapiszę wątek i doczytam. Piękne sunie :) Quote
longue Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dziewczynki są piękne normalnie to moje ulubienice :) Quote
Chandra Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Longue, dziękuję, za szybka przesyłkę :lol: Quote
longue Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja też dziękuję ale proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Quote
Chandra Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Dziewczynki już bezpieczne w hotelu. Zawieźliśmy je w sobotę :lol:. Quote
Chandra Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Aklimatyzacji Miki i Szajki przebiega powoli, ale nie ma tragedii:lol:. Dziewczyny nie maja w sobie cienia agresji w stosunku do człowieka, są raczej typami wycofującymi się. Greta pracuje nad ich zaufaniem. Niestety, żeby nie było tak różowo Mika ma fatalne przechodzone, pourazowe zapalenie stawu skokowego. Jest już za późno, żeby pomoc jej operacyjnie:shake:. Możemy podawać jej jedynie chondro-protektory. W chwili kiedy pojawią się objawy bólowe, konieczny będzie zabieg, polegający na usztywnieniu stawu na stałe. Nie są to dobre wieści w perspektywie adopcyjnej. Quote
longue Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pieniążki z bazarku zostały wczoraj przelane na konto Miki i Szajki. Quote
Chandra Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Longue dziękujemy bardzo. :iloveyou: Pieniążki, są bardzo potrzebne, bo to nie tylko hotel, ale i leczenie. Musimy szybciutko kupić dla Miki chondroprotektory. Dziewczyny jak widzicie są w trakcie aklimatyzacji ,ale bardzo szybko się uczą wygodnego życia :lol: Quote
Chandra Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 A co tu tak cisza :shake: ? Czy wszyscy zapomnieli o tych ślicznych dziewczynach ? Podnoszę panny z rana:lol:. Quote
longue Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Do góry dziewczynki do góry ............ Quote
Patmol Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 piękne są a jedna to prawie jak moja sunia, tylko większa Quote
Juldan Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Trochę mnie tutaj nie było:oops: Super że dziewczyny już w hoteliku, zdjęcie Dam na kanapie wprost rewelacyjne:lol: Do rzeczy. Dora- haszczyca, w adopcji której pomagaliście, siedzi już dawno w DS i nie potrzebuje kasy. Prowadziłam "na nią" i na bernardynkę Figę dwa bazarki: 1. joystickowo- discmanowy- utarg 20zł- (do podziału na 2) 2. dziergany- w trakcie rozliczania ale będzie nie mniej niż 406zł (do podziału na 2) Chciałabym dolę Dory przekazać dla Miki i Szajki. Poproszę o numer konta na PW. Czekam na ostatni przelew z bazarku Dzierganego i od razu przelewam kasę (najpóźniej 11-go). Quote
Chandra Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Juldan bardzo dziękujemy :calus: Właśnie zamówiłam dla Miki preparat na stawy. Socjalizacja idzie bardzo dobrze zwłaszcza Mice, dziś spała z głową na kolanach Wojtka. Zaczynają dziewczyny powoli rozrabiać w domu :lol:. Niestety noga Szajki kiepsko się goi pomimo antybiotyku i maści. Najprawdopodobniej czeka ja kolejna wizyta u weta. Dane do darowizny wrzucam tutaj może ktoś jeszcze się skusi :evil_lol:: Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom SOS Husky ul.Zgrzebnioka 18-20/9 43-110 Tychy Bank : Bank Zachodni WBK SA nr rachunku : 58 1090 1652 0000 0001 1802 2107 Z dopiskiem DAROWIZNA na MIke i Szaję Quote
longue Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 I ja też się przyłączam do podziękowań :) Quote
Juldan Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Właśnie poleciał przelew w wysokości 215 złotych. Z Bazarku Dzierganego utarg wyniósł 205 zł Z Bazarku joystickowo- discmanowego- 10 zł. Proszę o potwierdzenie, że pieniążki doszły na wątkach obu bazarków (linki w 70-tym poście). Quote
ares-ka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pieniążki dotarły :) Dziękujemy bardzo :) Na wątku bazarkowym potwierdzone :) Quote
Recommended Posts