Kuna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dziewczynki mają się świetnie, myslę, ze są gotowe do adopcji. Na ten moment nie tylko nas się nie boją, ale nie boją sie już obcych ludzi :) W zeszły poniedziałek byłam powtórnie z Szają u weta i udało się :) - wyciągnął z jej łapy 1,5 cm patyk... to on powodował tego ropnia. Z jej łapa coraz lepiej, coraz mniej utyka :) W ciągu najblizszych dwóch dni postaram sie pstryknąc im nowe fotki :) Quote
ares-ka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No to tylko teraz dobrych domków szukać :) Quote
Chandra Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Niestety cisza :shake:. A dziewczyny zaaklimatyzowały się już wspaniale. Nie tylko kradną i zjadają co fajniejsze rzeczy np. nowe szelki to jeszcze zaczęły żądać i wymagać :evil_lol:. Szaja miła kolejne czyszczenie łapy tym razem w premedykacji i lekarz wyciągnął z jej łapki 1, 5 centymetrowej długości patyk. Zrobiono też wymaz z rany, bo niestety potrzebny jest kolejny antybiotyk. A i dodam tez, że potrafią otworzyć sobie i klatkę i wybieg z dwóch zamknięć, co kosztuje Kunę nico nerwów :razz: Intensywnie szukamy domków! Quote
longue Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Piękne dziewczynki i mądre :) Cudeńka muszą znaleźć domki :) Quote
Chandra Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Nikt się nie pyta co u dziewczynek to wam nie powiem, że Szajka już nie kuleje na łapkę i że dziewczyny szykują się do sterylki :lol: Podobno jakieś fotki z weekendu asiika 5 obiecywałaś :evil_lol:? Quote
asika5 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) No a teraz w drogę.... raz w prawo raz w lewo jeszcze raz w prawo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z całych sił do przodu ... do mamuni:loveu: Edited March 6, 2012 by asika5 Quote
Chandra Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Cudne moje pieszczochy kochane Greta wymiziaj je ode mnie. Asiu dzięki za super foty. Quote
asika5 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kuna napisał(a):Mika :) Dzieki za zdjęcia, Asiu:loveu: nie za maco;) Quote
ares-ka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 One są piękne :) Powinny zamieszkać razem. Adopcja takiego pakietu to samo szczęście :) Quote
Kuna Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Zgadzam się, dziewczyny są bardzo ze sobą zżyte, nawet jedza najpierw z jednej, a potem z drugiej miski... żal byłoby je rozdzielać... Quote
Juldan Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 :loveu:Jejuniu:loveu: jakie One piękne:loveu: A czy Dziewczynki mają jakieś "aktualne" ogłoszenia? Jeśli trzeba coś odświeżyć, uaktualnić to poproszę tekst i namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję a zrobię Ślicznym pakiecik Quote
Kuna Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ano piękne są - nie ma co zaprzeczać :) i niesamowicie fajnie jest je razem obserwować... Juldan, o ile się nie mylę jestes na naszym forum? zaglądnij tam - wszyscy bardzo się ucieszą na tę ogłoszeniową odsiecz :) Mika ma umówiona sterylkę na 29 marca, Szaja jeszcze chwilę poczeka - myślę, że nie jest jeszcze psychicznie gotowa. Quote
Pyrdka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Cudne z nich dziewczyny, aż dziw bierze że jeszcze nie w swoich domach. Quote
Kuna Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dzisiaj będzie portretowo... Szaja Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i Mika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziewczynki zostały w piątek rozdzielone: Szaja mieszka z Kaktusem, a Mika z Fado. Wydaje mi się, ze tragedii nie ma, chyba się im chłopaki podobaja ::): Quote
Recommended Posts