supergoga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale sliczna Myszka, kluseczka. I jaka szczęśliwa. Nawet ja jej zazdroszę.:multi: Quote
GoniaP Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Uśmiałam się do łez :loveu: Zdjęcia rewelacyjne, Mysiowa mina też! Żeby wszystkie psy trafiały na takich Właścicieli - to nie miałybyśmy co robić ;) Quote
Aganiok Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ale super foteczki. Też się uśmiałam po pachy ;-) Quote
mysiaw Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witamy wszystkie Cioteczki. Mysia miała kolejną sesje zdjęciową . Woda cd. Pierwszy raz próbowała pływać.Niestety musi czuć grunt pod nogami. następnym razem będzie nauka pływania. czas truskawek - Mysia je uwielbia tutaj Mysia udaje że pływa. w rzeczywistości łapki opieraja się o dno.;) gryzę wodę... na grubego boksera trzeba sobie zasłużyć Cykl 'My grubasy' a teraz po takich wrażeniach ...dobranoc Quote
GoniaP Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='mysiaw'] Czyżby najszczęśliwszy boksio świata????:multi::multi::multi::multi: Quote
mysiaw Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :Rose: Goniu, Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich Imienin :Rose: :Rose: Mysia ze swiją rodzinką. Quote
GoniaP Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mysiaw napisał(a)::Rose: Goniu, Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich Imienin :Rose: :Rose: Mysia ze swiją rodzinką. Ojej!! Dziękuję bardzo :oops: Quote
mysiaw Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No juz jesteśmy. Przepraszamy, (szczególnie Gonię) że tak długo nas tu nie było...;) Myśka trzyma się dobrze, zwłaszcza jej waga:diabloti: to już 5 miesięcy NMŻ (Nowego Mysiowego Życia). moja kolejna piłeczka... róże nawet ładnie pachną a co tam, co tam? tak szybko biegam, że aż fale mi się podnoszą chwila odpoczynku na razie obok ... Quote
mysiaw Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 trochę nudy to ja to ja na wycieczce (ciocia Beatka się wypina - będzie zła) Quote
MonikaP Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ja się nieodmiennie Mysią zachwycam, a jej fruwające fafle są... :kiss_2: Quote
mysiaw Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 MonikaP napisał(a):Ja się nieodmiennie Mysią zachwycam, a jej fruwające fafle są... :kiss_2: prawda, że śliczne? dziękujemy Quote
MonikaP Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 :iloveyou: dla Mysiowych Państwa oraz samej Mysi i jej fafelków, a także dla romantycznej tęsknoty w jej oczach, popartej różowością kwiatka oraz kwiecistością czapeczki... Quote
Aganiok Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='mysiaw']tak mi ładnie mojej pani się chyba nudzi... cudna, cudna :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
GoniaP Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mysiaw napisał(a):No juz jesteśmy. Przepraszamy, (szczególnie Gonię) że tak długo nas tu nie było...;) Myśka trzyma się dobrze, zwłaszcza jej waga:diabloti: to już 5 miesięcy NMŻ (Nowego Mysiowego Życia). Dziękujemy Wam bardzo, bardzo za to optymistyczne tchnienie :Rose: Mysia wygląda wspaniale :multi: Ona chyba nie śniła o takim życiu... Widzieliście zdjęcie z metamorfoz? To przy kaloryferze? :evil_lol: Quote
mysiaw Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziękujemy Goniu za umieszczenie Mysi na Metamorfozach. Przy kaloryferze to taka sierotka...:-( Quote
mm.templum Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mysiaw napisał(a):Dziękujemy Goniu za umieszczenie Mysi na Metamorfozach. Przy kaloryferze to taka sierotka...:-( Z Sierotki prawdziwa Księżniczka Boksiowa się zrobiła! Metamorfoza w pełnym tego słowa znaczeniu!!! Quote
mysiaw Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 W pewien weekend państwo zabrali mnie na Plac Grzybowski zobaczyć Dotleniacz polezałam na trawce, pogoniłam motylka i coś bardzo ciagnęło mnie w świeżo posadzone kwiatki (nie wolno),do sadzawki z nenufarami (nie wolno). Fajnie ale to nie to co morze. Morze widziałam chyba po raz pierwszy w swoim Mysiowym życiu. To taka ogromna miska wody. Quote
mysiaw Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 od razu chcałam się rzucić do wody ale pani bardzo sie o mnie bała...:diabloti: o, a tutaj to już panika była totalna Quote
MonikaP Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='mysiaw'] od razu chcałam się rzucić do wody ale pani bardzo sie o mnie bała...:diabloti: o, a tutaj to już panika była totalna No ja się tej panice nie dziwię - przecież tu widać tylko Bardzo Mały Kawałek Mysi :smhair2: ... Quote
Recommended Posts