Ingrid44 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Nie moge sie napatrzec na te potffffory :) :) :) Quote
diana79 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 ja też nie mogę się napatrzeć na fotki są cudne :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 I obejrzałam zdjęcia dwóch FARCIARZY - Kochani mieliście wielkie szczęście trafiając do TAKIEGO DOMU!!! Quote
Nadziejka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 :thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::modla:cudne cudne dwa malentaskiiiiiiiiiiiii:multi::multi:maja sobie rajus :multi:dziekujemyyy sercem i zdroweczka kochaniiiiiiiiiiiiiiii:loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Pieknie Dziekujemy za sliczne fotki. Maluchy poznaja swiat :) :) :) Quote
klaudiam Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Przeciwdeszczowe pelerynki od wujka Piotrka, szkoda, że troszkę za małe;) Quote
yolanovi Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 klaudiam napisał(a): Przeciwdeszczowe pelerynki od wujka Piotrka, szkoda, że troszkę za małe;) pelerynki - mistrzostwo świata, a modele.... brak słów. super foty. słodziaki-łobuziaki :) Quote
Nadziejka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 :crazyeye::crazyeye::loveu::megagrin::iloveyou::iloveyou::iloveyou:o matenkooooo slicznosciii do schrupania:multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 O rany , ale sie usmialam. Maluchy sa niesamowite w tych pelarynkach. :) :) :) Quote
martasekret Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 aaaa jakie słodkości! :loveu: i te gustowne wdzianka :cool3: SUPER! głaski dla małych łobuzów! Quote
Ingrid44 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Przecudne slodziaki. :) Na talerzu musialo byc cos smakowitego bo maluch wpatrzony niesamowicie :) :) :) Quote
klaudiam Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Tak właśnie mamy przy jedzeniu, i jak tu nie dać:) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 http://images39.fotosik.pl/1514/5c4838599aeb16dbgen.jpg SZCZĘŚCIARZE DWAJ!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ty$ka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Świetnie :) Znaleźli raj na Ziemi :) A jak się dogadują? Quote
klaudiam Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dogadują się całkiem nieźle, ogólnie gdzie jeden, tam i drugi, jak jednego chwilę nie ma, to drugi zaraz biegnie zobaczyć, gdzie jest i co robi. Bawią sie, gryzą, ale już nie tak jak na poczatku, teraz to bardziej zabawa. Chyba, że któryś (zazwyczaj Tobi, bo ma jeszcze mleczaki jak szpilki) drugiego mocniej ugryzie, to przez chwilę jest ostrzej. Tobik choć już większy od Rockiego to zazwyczaj mu we wszystkim ustępuje, szczególnie przy jedzieniu. Nauczył sie chyba u pani Krysi nie bić o jedzenie. Czeka, którą miskę wybierze Roki i idzie jeść do drugiej. Roki jest czasem zazdrosny o nas, o zabawki, o kostki szczególnie. Wyciągam dwie kostki , Roki lata od jednej do drugiej, żadnej nie chce oddać Tobikowi. A Tobi tez musi mieć tą co Roki, lata naokoło i poszczekuje. Ale chyba tak musi być, że jeden musi troszkę dominować, więc się nie wtrącamy zbytnio. Tobik nie wygląda z tym na nieszczęśliwego. Ponoć bywa, że te zdminowane zwierzęta są szczęśliwsze. Sytuacja na podwórku wygląda inaczej, to Tobi bryluje, wszystkich obszczeka, niczego się nie boi. A szczególnie jak Roki się kogoś albo czegoś wystraszy, to Tobik jeszcze głośniej szczeka. No i nie waźne, że pies wielki, ich jest dwójka, więc startują. A jak sie na jednego krzyczy, to drugi lata i odciąga uwagę, szczególnie Tobik. Ostatnio jak Tobiś się denerwował, bo mu chciałam kleszcze poszukać i warczał, to Roki przyleciał i też warczał. Tobik mauraz, nie bardzo można mu coś robić, np. pazurki przycinać. Roki z kolei boi sie odkurzacza, wpada w panikę, szczeka piskliwym głosem, Tobi wtedy próbuje gryźć odkurzacz. Bronią sie nawzajem. Quote
masza44 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Fajnie:) u mnie też piesio dominuje starszą suczkę a ona młodszą ale im to nie przeszkadza potrafią psy wchodzić w swoje role i myślę, że nie trzeba im w tym przeszkadzać. Dobrze, że się nawzajem pilnują i tworzą drużynę:) A takie awersje do obcinania paznokci, czesania itp mijają z wiekiem, po prostu pies się uczy , że to nic strasznego ( a jak jeszcze przy tym dostaje smaki to już potem sam się prosi). Odkurzacz też przestanei być straszny. U mnie piesek się panicznie bał, tak samo jak kosiarki i roweru a teraz ma trochę spuszczone uszy i idzie do drugiego pokoju ale już nie ma paniki ani strachu. Za to Malwinka atakuje odkurzacz szczekaniem i zębami, co wygląda komicznie, nie boi się i kilka razy zamiast czesana była odkurzana:) Quote
Ingrid44 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Cudowna relacja. Oni musza byc bardzo szczesliwi ze maja takich fajnych Panstwa i siebie nawzajem. Zawsze jest kolega do zabawy :) :) :) Moj piesio zawsze bal sie odkurzacza (ma 5 lat) a paznokcie to daje obcinac tylko profesjonalistom bo ja go kiedys skaleczylam ,do tej pory pamieta i nie chce dac. To chodzimy do ludzi ,ktorzy sie na tym lepiej znaja i jest ok :) Quote
klaudiam Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Uaktualnienie:) Rocky - 15 kg!!!!!!!!!! Tobi - 18 kg!!!!!!!!! Nie mamy w domu wagi, więc strasznie się zdziwiliśmy, że aż tyle. Tobikowi z mleczaków ostały sie już tylko górne kiełki, jak mu zaczęły w końcu mleczaki wypadać, to wszystkie naraz w parę dni. No i info z ostatniej chwili: dzwoniła właśnie moja mama, chłopaki zjadły siedzenie z krzesła na balkonie:)))) Może się chciały dobrać do donicy z ziołami, bo Rocky lubi, szczególnie mięte. Pozdrawiamy! Quote
klaudiam Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Wysłali mi zdjęcie mmsem. Oj tam, tragedi nie ma:) I tak było stare i pobrudzone przy remoncie:) A kostki do gryzienia leżą obok... Quote
Ingrid44 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 A to lobuzy jedne :) Rosna chlopaki jak na drozdzach :) Quote
Ty$ka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Chłopcy, trzeba przyznać, mają smykałkę do meblowania balkonu :evil_lol: Quote
Recommended Posts