Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Homer był wczoraj na dokładnych oględzinach i badaniu w klinice i okazuje się że operacja oczu która go czeka może odbyć się tylko we Wrocławiu, tylko tam się jej podejmą. Jeszcze szczegółów nie znam ,ale jest to bardzo skomplikowana operacja i niestety nie wiem na ile rokująca na odzyskanie wzroku...

Posted

[quote name='Magdalena Spychała']Hu hu hu A jest tu kto? :)[/QUOTE]

Ja jestem! :)

Czekamy na szczegoly w sprawie operacji. Jesli bedzie miala dojsc do skutku, to bede musiala isc pospamowac o deklaracje na ta operacje.

Posted

Homerek ma się dobrze, został przeprowadzony do innego kojca bo sobie poduchy poobcierał od ciągłego biegania w kółko ... Lata jak nakręcony, zdecydowanie to pies aktywny a w schronie się nie wyżyje delikatnie mówiąc :/

Posted

dziewczyny, obiecałam że zrobię allegro cegiełkowe dla Homerka, żeby uzbierać coś na operację oczu, więc jak będą jakieś konkrety, to dajcie znać - nie mogę zrobić aukcji a potem przez pół roku kazać ludziom czekać na informacje o skutkach operacji, której być może wogóle nie będzie...

Posted

[COLOR=seagreen]Magdaleno, jeszcze Cię trochę pomęczę w sprawie Homera;)[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=seagreen]Masz kolejne pw, a właściwie dwa:)[/COLOR]

Posted

Basiapp napisałam do PW.
A więc teraz czekamy na diagnozę w Poznaniu dot. tego czy Homera oczy można operować jednak na miejscu czy jedziemy z nim do Wrocławia. Wszystko okaże się po konsultacji i szczegółowych badaniach u okulisty.. Więc znów czekamy.. I miejmy nadzieję coraz bliżej do celu.. Dla Homera spojrzenia myślę warto.. :)

Posted

[quote name='Selenga']dziewczyny, obiecałam że zrobię allegro cegiełkowe dla Homerka, żeby uzbierać coś na operację oczu, więc jak będą jakieś konkrety, to dajcie znać - nie mogę zrobić aukcji a potem przez pół roku kazać ludziom czekać na informacje o skutkach operacji, której być może wogóle nie będzie...[/QUOTE]

Dzięki Ci! Jak tylko będą wiadome konkrety dam znać!! Na razie czekamy na konsultacje aby móc ostatecznie stwierdzić czy ruszamy do Wrocławia!! Weci z Kwilcza jednak nie są w stanie tej operacji przeprowadzić ale okulista z Poznania ju może tak. zobaczymy i czekamy ... Homer to piękny i bystry pies, nie stary który marnuje się w schronie..