Madzior. Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dzięki za odwiedziny, jestem jestem.. Quote
_gos_ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Co słychać u biedaka? Były jakieś reakcje na ogłoszenia w necie? Quote
Syla Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Odwiedzam Homerka.Czy on tą operację ma już jutro? Quote
Madzior. Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Z tego co wiem to nie, nie ma jej kutro. Cały czas było pisane o czwartku ale tym w zeszłym tygodniu. Co do ogłoszeń to kiepsko z odzewem.. Quote
Madzior. Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Homer był wczoraj na dokładnych oględzinach i badaniu w klinice i okazuje się że operacja oczu która go czeka może odbyć się tylko we Wrocławiu, tylko tam się jej podejmą. Jeszcze szczegółów nie znam ,ale jest to bardzo skomplikowana operacja i niestety nie wiem na ile rokująca na odzyskanie wzroku... Quote
Sabina02 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Magdalena Spychała']Hu hu hu A jest tu kto? :)[/QUOTE] Ja jestem! :) Czekamy na szczegoly w sprawie operacji. Jesli bedzie miala dojsc do skutku, to bede musiala isc pospamowac o deklaracje na ta operacje. Quote
Aimez_moi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Odwiedzam Homerka i o zdrowko pytam?.....:) Quote
Madzior. Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Homerek ma się dobrze, został przeprowadzony do innego kojca bo sobie poduchy poobcierał od ciągłego biegania w kółko ... Lata jak nakręcony, zdecydowanie to pies aktywny a w schronie się nie wyżyje delikatnie mówiąc :/ Quote
Selenga Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 dziewczyny, obiecałam że zrobię allegro cegiełkowe dla Homerka, żeby uzbierać coś na operację oczu, więc jak będą jakieś konkrety, to dajcie znać - nie mogę zrobić aukcji a potem przez pół roku kazać ludziom czekać na informacje o skutkach operacji, której być może wogóle nie będzie... Quote
Yoana Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Też zaglądam. Jak będziecie zbierać na operację to dajcie znać. Jakimś groszem wspomogę. Quote
basiaaap Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Magdaleno, napisałam do Ciebie wczoraj pw. Proszę, odpisz, może mogłabym pomóc Homerowi. Quote
basiaaap Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [COLOR=seagreen]Magdaleno, jeszcze Cię trochę pomęczę w sprawie Homera;)[/COLOR] [COLOR=seagreen][/COLOR] [COLOR=seagreen]Masz kolejne pw, a właściwie dwa:)[/COLOR] Quote
Madzior. Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 już ci napisałam, będziemy w kontakcie :) Quote
basiaaap Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Magdalena Spychała']już ci napisałam, będziemy w kontakcie :)[/QUOTE] Nic nie dostałam...:( znaczy mam tylko to jedno pierwsze pw od Ciebie... Quote
Syla Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zaglądam do Homerka.Czy już coś wiadomo, kiedy operacja? Quote
Madzior. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jutro postaram się coś napisać .., dzięki że jesteście.. Bassiap do Ciebie też jutro.. Quote
Madzior. Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Basiapp napisałam do PW. A więc teraz czekamy na diagnozę w Poznaniu dot. tego czy Homera oczy można operować jednak na miejscu czy jedziemy z nim do Wrocławia. Wszystko okaże się po konsultacji i szczegółowych badaniach u okulisty.. Więc znów czekamy.. I miejmy nadzieję coraz bliżej do celu.. Dla Homera spojrzenia myślę warto.. :) Quote
Madzior. Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Selenga']dziewczyny, obiecałam że zrobię allegro cegiełkowe dla Homerka, żeby uzbierać coś na operację oczu, więc jak będą jakieś konkrety, to dajcie znać - nie mogę zrobić aukcji a potem przez pół roku kazać ludziom czekać na informacje o skutkach operacji, której być może wogóle nie będzie...[/QUOTE] Dzięki Ci! Jak tylko będą wiadome konkrety dam znać!! Na razie czekamy na konsultacje aby móc ostatecznie stwierdzić czy ruszamy do Wrocławia!! Weci z Kwilcza jednak nie są w stanie tej operacji przeprowadzić ale okulista z Poznania ju może tak. zobaczymy i czekamy ... Homer to piękny i bystry pies, nie stary który marnuje się w schronie.. Quote
basiaaap Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [B][COLOR=navy]Magdaleno, odpisalam Ci na pw. Działaj:)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts