Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']Agula o co Ty mnie podejrzewasz?:cool3::evil_lol: Pani Ania jest bardzo fajną kobietą, dobrze nam się rozmawia i tak sobie mailujemy;).[/QUOTE] No właśnie, ja myślę, że ona chce Cię adoptować, a może już szuka wybranki dla swojego syna ??? ;) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']No właśnie, ja myślę, że ona chce Cię adoptować, a może już szuka wybranki dla swojego syna ??? ;)[/QUOTE] A ja chętnie "oddam się do adopcji" w miejsce gdzie jest pies... i fajny chłopak tylko rok starszy ode mnie:evil_lol: :razz: Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']A ja chętnie "oddam się do adopcji" w miejsce gdzie jest pies... i fajny chłopak tylko rok starszy ode mnie:evil_lol: :razz:[/QUOTE] No to wszystko jasne, to ja może też Cię trochę zareklamuję ??? ;) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']No to wszystko jasne, to ja może też Cię trochę zareklamuję ??? ;)[/QUOTE] No pewnie:cool3: co ja się w tym Przemyślu marnować będę, Rzeszów to już coś;);) Quote
Agula99 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='karolciasz28']No pewnie:cool3: co ja się w tym Przemyślu marnować będę, Rzeszów to już coś;);)[/QUOTE] Dobra masz to jak w banku :) Takich ludzi trza nam w Rzeszowie, bo mają blisko do Boguchwały :) Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agula99']Dobra masz to jak w banku :) Takich ludzi trza nam w Rzeszowie, bo mają blisko do Boguchwały :)[/QUOTE] No właśnie:lol: Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Takiego maila dostałam :) Witam przespała spokojnie noc, wieczorem ją troche umyliśmy z synem a wannie, ale tak bez głowy i uszu, żeby sie nie bała, potem zasnęła i spała tak do rana , o 7 sie obudziła , a o ósmej poszłysmy na spacer, a potem do mojej siostry i do rodziców to sie wybiegała na ogrodzie do woli ponad godzine bez smyczy, zjadła obiad u babci i juz wróciłysmy z nia do domu, wyglada ,że sie oswoiła.chociaz ja sie nie znam dobrze na psach, ale ma apetyt, kupki robi normalnie, śpi, czyli chyba nie jest w duzym stresie.to chyba my raczej w większym niż ona pozdrawiam Anna Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='barb']Czyli na razie jest bardzo dobrze.[/QUOTE] Na to wygląda:multi::multi::lol: Quote
karolciasz28 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='wtatara']czyli ma dom? Pewnie i to jaki fajny!:multi::multi: Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Fajnie popatrzeć na szczęśliwą Nutkę:loveu::multi: Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Już małpa wpiernicza kocyk, nie może go zostawić w spokoju ;) he he he, fajne zdjątka!!! Quote
Becia66 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 jakie ma legowisko piękne :loveu:, dobrze Nutusiu że zdążyłaś przed tym zimnem... Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Właśnie rozmawiałam z Anią :) Na temat Nutki same miłe słowa i zachwalania. Rodzice byli zdziwieni skąd ona wzięła takie grzecznego, ułożonego pieska. Dziś została małą chwilkę dłużej, ale nic nie zbroiła, tylko but Ani przeniosła na jej łóżko, a but syna na jego (może żeby każdy wiedział, który but czyj?? ;) ). Jak chce iść na spacerek, to przynosi buta, a potem smyczkę i kładzie na bucie i już wiadomo że ona chce wyjść :) Ania jest nią zachwycona, zresztą cała rodzina też :) Oby tak dalej Nuteczko. Oczywiście jesteśmy umówione na wizytę poadopcyjną, bo Ania powiedziała, że jak sprawdzamy wszystkich to i ją też, bo inaczej nas poda do ochrony nad zwięrzętami, że wybiórczo i niesprawiedliwie traktujemy przyszłych właścicieli ;) he he no to muszę się w najbliższej przyszłości wybrać:) nie ma ten tego ;) Quote
karolciasz28 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Agula musisz na wizytę, bo jak nas Pani Ania poda to nie będzie wesoło:cool3:;) Cwaniara z tej Nutki:loveu: Zmieniamy tytuł??:razz::razz: Quote
Agula99 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='karolciasz28'] Zmieniamy tytuł??:razz::razz:[/QUOTE] Nie, jeszcze nie :) Quote
Becia66 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no widzicie jak trudno przewidzieć zachowanie psa w nowym domku....A my tam biadoliłyśmy że blok, 9 piętro, że chałupę rozniesie....:diabloti: Quote
majuska Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ale fajnie, że się to tak dobrze poukładało, nie poznałąm NUtki osboście, ale jak pisałyście, że to "żywe sreberko" to już sobie wyobrażałam łobuziarę, a tymczasem okazuje się, że daje radę . Oby tak dalej Nutko!! To co Karolcia, kiedy się przeprowadzasz do Rzeszowa??:lol: Niani będę szukać do Paćki :) Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 majuska napisał(a): To co Karolcia, kiedy się przeprowadzasz do Rzeszowa??:lol: Niani będę szukać do Paćki :) Mogę już! :D Paćka, Maja, koty, królik, byłabym nianią nie tylko dla Małej:lol::lol: Quote
karolciasz28 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 :lol::lol::loveu: Witam Nutka jest kochana, właśnie wróciłyśmy ze spaceru, Oskar w szkole, a Nutka zjadła śniadanie i się bawi, kochana psinka pozdrawiam Agula co z tytułem:lol: ;) maila dostałam rano. :) Quote
Becia66 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 chyba już najwyższa pora zmienić :razz: Quote
Recommended Posts