Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']Agula o co Ty mnie podejrzewasz?:cool3::evil_lol: Pani Ania jest bardzo fajną kobietą, dobrze nam się rozmawia i tak sobie mailujemy;).[/QUOTE]
No właśnie, ja myślę, że ona chce Cię adoptować, a może już szuka wybranki dla swojego syna ??? ;)

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']No właśnie, ja myślę, że ona chce Cię adoptować, a może już szuka wybranki dla swojego syna ??? ;)[/QUOTE]
A ja chętnie "oddam się do adopcji" w miejsce gdzie jest pies... i fajny chłopak tylko rok starszy ode mnie:evil_lol: :razz:

Posted

[quote name='karolciasz28']A ja chętnie "oddam się do adopcji" w miejsce gdzie jest pies... i fajny chłopak tylko rok starszy ode mnie:evil_lol: :razz:[/QUOTE]
No to wszystko jasne, to ja może też Cię trochę zareklamuję ??? ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']No pewnie:cool3: co ja się w tym Przemyślu marnować będę, Rzeszów to już coś;);)[/QUOTE]
Dobra masz to jak w banku :) Takich ludzi trza nam w Rzeszowie, bo mają blisko do Boguchwały :)

Posted

Takiego maila dostałam :)
Witam

przespała spokojnie noc, wieczorem ją troche umyliśmy z synem a wannie,
ale tak bez głowy i uszu, żeby sie nie bała, potem zasnęła i spała
tak do rana , o 7 sie obudziła , a o ósmej poszłysmy na spacer, a potem
do mojej siostry i do rodziców to sie wybiegała na ogrodzie do woli
ponad godzine bez smyczy, zjadła obiad u babci i juz wróciłysmy z nia do
domu, wyglada ,że sie oswoiła.chociaz ja sie nie znam dobrze na psach,
ale ma apetyt, kupki robi normalnie, śpi, czyli chyba nie jest w duzym
stresie.to chyba my raczej w większym niż ona

pozdrawiam
Anna

Posted

Właśnie rozmawiałam z Anią :) Na temat Nutki same miłe słowa i zachwalania. Rodzice byli zdziwieni skąd ona wzięła takie grzecznego, ułożonego pieska. Dziś została małą chwilkę dłużej, ale nic nie zbroiła, tylko but Ani przeniosła na jej łóżko, a but syna na jego (może żeby każdy wiedział, który but czyj?? ;) ). Jak chce iść na spacerek, to przynosi buta, a potem smyczkę i kładzie na bucie i już wiadomo że ona chce wyjść :) Ania jest nią zachwycona, zresztą cała rodzina też :) Oby tak dalej Nuteczko. Oczywiście jesteśmy umówione na wizytę poadopcyjną, bo Ania powiedziała, że jak sprawdzamy wszystkich to i ją też, bo inaczej nas poda do ochrony nad zwięrzętami, że wybiórczo i niesprawiedliwie traktujemy przyszłych właścicieli ;) he he no to muszę się w najbliższej przyszłości wybrać:) nie ma ten tego ;)

Posted

Ale fajnie, że się to tak dobrze poukładało, nie poznałąm NUtki osboście, ale jak pisałyście, że to "żywe sreberko" to już sobie wyobrażałam łobuziarę, a tymczasem okazuje się, że daje radę . Oby tak dalej Nutko!!
To co Karolcia, kiedy się przeprowadzasz do Rzeszowa??:lol: Niani będę szukać do Paćki :)

Posted

:lol::lol::loveu:
Witam

Nutka jest kochana, właśnie wróciłyśmy ze spaceru, Oskar w szkole, a
Nutka zjadła śniadanie i się bawi, kochana psinka

pozdrawiam

Agula co z tytułem:lol: ;)

maila dostałam rano. :)