Jump to content
Dogomania

Wyrzucony na drodze, po wypadku, połamany staruszek w BDT Loluś pobiegł za TM [*]

Recommended Posts

Posted

Co mi przychodzi do głowy... Zbierajcie deklaracje, może się uda uzbierać, nasza Maksi była w podobnej sytuacji i udało się uzbierać potrzebne deklaracje.
PDT:
1) [B]hotel terrier[/B] koło Nowego Tomyśla (popytajcie cioteczkę Akrum, ona tam była i zachwalała, boksy domowe) 450zł/miesięcznie.
2) Zapytajcie też [B]hop![/B] o domowy PDT (13 zł/dobę, Łódź)...
3) [B]Karlika[/B] ma na pewno wolny domowy PDT, 14zł/dobę (Łódź).
4) [B]Anja2201[/B] ma PDT, też miała wolny jeden ostatnio - ogrzewane kojce, ale nie pamiętam za ile (chyba coś koło 300zł/m-c).
BDT:
1) [b][email protected][/b] (to jest nick) ma wolny domowy BDT, ale chyba tylko dla małego pieska i też daleko, bo w Mławie...
Tyle mi do głowy przychodzi. Powodzenia, ja niestety póki nie mam pracy nie dorzucę się nic z deklaracją, choć bardzo bym chciała. :(

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję dziewczyny za obecność i pomysły!!
Joteska a mogłabyś podać mi nr tel do teriera? tylko hotelik jest dosyć daleko... optymalnie byłoby znaleźć coś na Śląsku na wypadek koniecznych kontroli lub konsultacji z dr Fabiszem...

Staruszek nie ma nawet imienia - on jest taki spokojny, poczciwy, cichy Misiek

Posted

[quote name='Beatkaa']A jest jakieś rozliczenie wpłat ?[/QUOTE]

jeszcze nei ma bo nie mamy konta internetowego tylko wyciagi co 10 dni 3 razy w miesiacu - wiec pierwsze rozliczenie bedzie po 10.1

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jeszcze nei ma bo nie mamy konta internetowego tylko wyciagi co 10 dni 3 razy w miesiacu - wiec pierwsze rozliczenie bedzie po 10.1[/QUOTE]

Oki,tak tylko pytam,jak coś to wklejcie tutaj to przekopiuję na facebooka ;)

Posted

Pieniążki już wysłane- dla tego sympatycznego bieduleczka!

[quote name='anett']Szukamy przede wszystkim domu tymczasowego

i prosimy o wsparcie - sam koszt operacji to 800zł...
będziemy ogromnie wdzięczni za każdą złotówkę!!!

[COLOR=blue][B]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Lublińcu

Bank Spółdzielczy
nr konta 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

z dopiskiem dla połamanego staruszka[/B][/COLOR]
[B][SIZE=3]
Kontakt w sprawie psa tel. [COLOR=blue]793 147 805 [COLOR=black]mail: [/COLOR][email protected][/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='tymuś']a może w związku z sytuacją jaka go spotkała (wyrzucenie, potrącenie oraz osamotnienie) mógłby się nazywać - ROZBITEK[/QUOTE]

To moze Robinson?w skrocie Robi?
Nie wiem czemu ale mnie do niego pasuje ludzkie imie,Wladzio>Wladeczek?
Spojrzcie w te oczka

[IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0288.jpg[/IMG]

Posted

przybiegłam od Sakulca warkulca
jak tylko wpłynie pensja czyli pewnie 9-10 podeslę coś dla biedaka, narazie stałej nie moge dać ale zrobie bazarek jak obfotografuje fanty

Posted

[quote name='tymuś']a może w związku z sytuacją jaka go spotkała (wyrzucenie, potrącenie oraz osamotnienie) mógłby się nazywać - ROZBITEK[/QUOTE]

Nie... imię ma zapoczątkować lepsze czasy, a nie rozpamiętywać przeszłość.

Może Adagir? Dawno temu wyadoptowałam psa o tym imieniu, był bardzo podobny do tego. Wydawało się, że jest bez szans - całe 10 letnie życie spędził w schronisku, bywało, że na łańcuchu. I znalazła się rodzina, która zaadoptowała staruszka i dziś Adagir jest już koło 15 letnim szczęśliwym psem. :)

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Pieniążki już wysłane- dla tego sympatycznego bieduleczka![/QUOTE]

[quote name='merrickmayfair']Wpłaciłam mały grosik na staruszka...biedny psiak, powinien starość spędzić pod kołderką z kochającym człowiekiem a nie :([/QUOTE]

[quote name='majowa']przybiegłam od Sakulca warkulca
jak tylko wpłynie pensja czyli pewnie 9-10 podeslę coś dla biedaka, narazie stałej nie moge dać ale zrobie bazarek jak obfotografuje fanty[/QUOTE]

Dziewczyny ogromnie dziękujemy za pomoc!!!
Musimy zapłacić fakturę za operację, 800zł...

[quote name='Bonsai']Nie... imię ma zapoczątkować lepsze czasy, a nie rozpamiętywać przeszłość.
....[/QUOTE]

Dokładnie:lol: wierzę, że na tym biednym pyszczku pojawi się jeszcze radość i biedak odzyska nadzieję i wolę życia...

I najważniejsze info: dzięki pomocy Vutz:iloveyou: pojawił się domowy DT dla staruszka !!!!! za karmę i koszty weta:multi:

Posted

jutro poprosikam moja wetke, zeby podjechala do psiaka - swoja drogą moze niech będzie ROBI - jakos mam szczesliwe psy na litere R - i ma zobaczyc czy szwy sa do zdjecia - jesli tak Robinek mogłby juz jechca do DT:multi::multi:
PAni na Niego juz czeka- ja najwczesniej moge Go zawiesc w poniedzialek