haniabor Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Niuśka,cudna psino, pokazuj się ludziom. Quote
jostel5 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nahajem po gołych plecach...! Arabiansaneta mnie tu przygnała!;) Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='jostel5']Nahajem po gołych plecach...! Arabiansaneta mnie tu przygnała!;)[/QUOTE] Masz sine ślady na plecach? :evil_lol: Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Z natury jestem spokojny człowiek, a jeśli chciałabym kogokolwiek potraktować nahajem, to domyśl się, kogo... Quote
jostel5 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nahajem po gołych plecach i po śniegu,przez zaspy!:evil_lol: Quote
arabiansaneta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 No proszę, jak mało trzeba, żeby rozbudzić krwiożercze instynkty! Na szczęście nasze pieski, szczególnie takie słodkie jak Niusia, łagodzą obyczaje. Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Więc tym bardziej trzeba, żeby je było dobrze widać! Quote
aniawawa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Może tym razem uda się z DT i przynajmniej nie będzie marzła przy budzie. :) Quote
aniawawa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Co słychac u Niusi??? wiadomo cos nowego o DT?? Quote
Onaa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dt czeka na kontakt wolontariuszy :). Pewnie dziewczyny będą chciały sie dowiedzieć o tym dt, nie wiem , może go zwizytować wcześniej :). W każdym razie ta osoba mogłaby wyjechać w część drogi po Niuśkę. Quote
jostel5 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dzisiaj zadzwonię do potencjalnego dt.:) Myślę,że wizytę trzeba zrobić koniecznie- juz raz jeden dt dla innego naszego psiaka był kompletnym niewypałem. Quote
wiosenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Melduje się, mam nadzieje, że dziś już włączą...a tym czasem z pracy uzupełniam zaległości. Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A my postaramy się coś więcej dowiedzieć w schronie - kiedy dokładnie sterylka, jak ona do kotów itd. Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 No więc test "na kota" wyglądał tak, że Niusia powąchała kota, po czym odwróciła się w przeciwną stronę. Z tym, ze był to nasz schroniskowy rezydent - stary wyga, który nie takie psy już widział. W nowym miejscu dużo też może zależeć od zachowania kota, ale Niusia robi wrażenie istotki generalnie przyjaznej do wszystkiego, co żyje. Z tej racji posłużyła dzisiaj również jako "tester" stosunku pięknej DON-kowatej suki Belli do małych piesków. O ile ze strony Niuśki, przynajmniej początkowo, chęci były jak najlepsze, o tyle Bella zaczęła się sadzić, demonstrując cały garnitur zębów z wybitnie nieprzyjazną mimiką. No cóż, nie zawsze uczucia są odwzajemniane. Sterylka zaplanowana jest na sobotę podobnie jak Belli, chyba że nasz wet wyrobi się w tygodniu, ale to nic pewnego. Quote
arabiansaneta Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Z tego co wiem, to raczej do Warszawy na dt Quote
benkowa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ciesze sie ze Niuia ma szanse wyprowadzić sie z budy, trzymam kciuki za sterylke Quote
arabiansaneta Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Moja Majunia przeszła to bez problemu, miejmy nadzieję, ze Niusia też. Dostała ode mnie posterylkowa "sukienkę" po Majuni, bardzo twarzową, niebieską w białe groszki. Quote
Onaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie wiem czy Dziewczyny już rozmawiały w sprawie dt i czy coś z tego wyjdzie. Quote
jostel5 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wczoraj rozmawiałam z potencjalnym dt.Pani jest już chyba na wątku Niusi,choć bliższy Jej FB.:) Umówiłyśmy się na wizytę-zrobi ją Wiosenka. Wiem już nawet,gdzie nastąpi przekazanie Niusi.:) Quote
Recommended Posts