Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dt czeka na kontakt wolontariuszy :).
Pewnie dziewczyny będą chciały sie dowiedzieć o tym dt, nie wiem , może go zwizytować wcześniej :).
W każdym razie ta osoba mogłaby wyjechać w część drogi po Niuśkę.

Posted

No więc test "na kota" wyglądał tak, że Niusia powąchała kota, po czym odwróciła się w przeciwną stronę. Z tym, ze był to nasz schroniskowy rezydent - stary wyga, który nie takie psy już widział. W nowym miejscu dużo też może zależeć od zachowania kota, ale Niusia robi wrażenie istotki generalnie przyjaznej do wszystkiego, co żyje. Z tej racji posłużyła dzisiaj również jako "tester" stosunku pięknej DON-kowatej suki Belli do małych piesków. O ile ze strony Niuśki, przynajmniej początkowo, chęci były jak najlepsze, o tyle Bella zaczęła się sadzić, demonstrując cały garnitur zębów z wybitnie nieprzyjazną mimiką. No cóż, nie zawsze uczucia są odwzajemniane.
Sterylka zaplanowana jest na sobotę podobnie jak Belli, chyba że nasz wet wyrobi się w tygodniu, ale to nic pewnego.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z potencjalnym dt.Pani jest już chyba na wątku Niusi,choć bliższy Jej FB.:)
Umówiłyśmy się na wizytę-zrobi ją Wiosenka.

Wiem już nawet,gdzie nastąpi przekazanie Niusi.:)