Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne te wszystkie bezpańskie psiuchy-na ulicach i w schronie!

Schroniskowe bidy dostają przynajmniej w te cholernie zimne dni lepsze,energetyczne jedzenie i ciepłą wodę,ale te na ulicach-strach pomysleć.

Posted

[quote name='arabiansaneta']Szkoda, ze ona ucieka z kojców, w kupie zawsze cieplej...[/QUOTE]
Ona niestety nie szuka towarzystwa psów, tylko ludzi. Jak zobaczy jakiegoś dwunożnego to z każdego kojca potrafi się wydostać. Biegnie do człowieka i zadowolona, rozmerdana chodzi przy jego nodze. Bo to taki pieseczek, któremu do szczęścia tylko człowiek jest potrzebny.

Posted

Przybywam na zaproszenie... Nuisia jest cudna !! Przyznam ze nie czytałam całego wątku za co przepraszam ale czas goni i w związku z tym będe się dopytywać czasami. Np czy Niusia ma juz jakieś ogłoszenia ? I na kiedy zaplanowana jest sterylka ,w iemy cos ? :)

Posted

Owieczko, ja ogłaszałam Niusię, ale niestety fotki kiepskie, a z autopsji wiem, że dobre zdjęcia to połowa sukcesu, że ktoś dzwoni lub pisze.

Posted

[quote name='Ziutka']Owieczko, ja ogłaszałam Niusię, ale niestety fotki kiepskie, a z autopsji wiem, że dobre zdjęcia to połowa sukcesu, że ktoś dzwoni lub pisze.[/QUOTE]

No faktycznie :( Racja... Może jednak sie ktoś nad nia zlituje... :(

Posted

Niuśce mrozy niestraszne, w budzie ma dobrze nasłane, a na zimę dostała bardzo gęstej sierści - na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale sprawdziłam palpacyjnie. Sterylkę ma mieć niedługo, może gdzieś w przyszłym tygodniu. Dostała w prezencie ode mnie piękną sukienkę posterylkową po mojej suni, która przechodziła ten sam zabieg. Próbowałyśmy dorobić jej lepsze zdjęcia, ale to maleństwo wierci się jak żywe srebro!

Posted (edited)

Przynajmniej po sterylce nie będzie problemu następnych niechcianych szczeniąt.
Pokazuj się maleńka, niech cię wypatrzą dobre oczka i nowy domek.

Edited by aniawawa