Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:sweetCyb:SuPeR :bigok:DOBRA ROBOTA:placz:wzruszyłam się :oops:
To teraz jak mu będzie ciepło w dupcię i będzie miał człowieka do przytulania to możemy spokojnie szukać DS bez emocji i nadmiernego pośpiechu który nie był dobry.
Muszę się z nim jeszcze w tygodniu zobaczyć...

Posted

No to świetnie! :lol:
Ja potrzebuję tylko dane osoby na którą będzie adoptowany Bones.

Szafro, zrobimy zdjęcie tej osoby, wiesz, która ma taki dobry wpływ na Bonesa i będzie tak: :evil_lol:

[video=youtube;RtT9X4eT_Ss]http://www.youtube.com/watch?v=RtT9X4eT_Ss[/video]

Z buldożkiem do soboty się nie wyrobimy, kastracja i szczepienia przed nim, a jeszcze jest na kwarantannie.:shake:

Posted

urszula1978 napisał(a):
Spanielku kochany, jedziemy w sobotę po południu , wytrzymaj jeszcze.

Dzięki Ula! Bones jedzie z Ulą i jej mężem ( kierowcą naszym) i ze mną - ale ma obstawę !

Posted

W piątek w Salonie Roxy dopiero na godz. 17.00 możemy przyjechać, ponieważ o 15.30 jest maltańczyk .... trochę długo to potrwa.
Przed nim jest wolna godzinka, ale ja niestety w pracy będę i nie zdążę z nim zajechać..... chyba, że któraś z Was Ciotki ma wolną godzinkę ok. 14.00 :razz::p.
Z adopcją Emilio2280 pomyślimy jak to zrobić, żeby było OK !

Posted (edited)

Teraz wpłaty na Bonesa ( od 7 lutego do dzisiaj)

Iwona Helena B. 2x10 zł = 20 zł
Agnieszka J. 100 zł
AnnArt 2x20 zł = 40 zł
Szafra 20 zł
Monika55 2x10 zł = 20 zł
Emilia2280 200 zł

Dziękujemy bardzo!

Edited by shanti
Posted (edited)

shanti napisał(a):
Teraz wpłaty na Bonesa ( od 7 lutego do dzisiaj)

Szafro, nie wiedziałam czy Monice wpisać 20 czy 40 zł, bo przy Ani było w przelewie od Ciebie 2x20 zł =40 zł, a przy Monice
2x20 zł = 20 zł? Sumując kwoty wyszło mi że 20 zł, dobrze policzyłam?

Dziękujemy bardzo!

To miało być 2x10 zł = 20 zł.... gapa ze mnie :oops:.
No i nie wiem czy Iwonie Helenie B za luty i marzec wpisać ? Chyba tak wpiszę ...

Shanti - od Agnieszki J. jest drugi raz 100 zł ???

Edited by szafra
Posted

szafra napisał(a):
W piątek w Salonie Roxy dopiero na godz. 17.00 możemy przyjechać, ponieważ o 15.30 jest maltańczyk .... trochę długo to potrwa.
Przed nim jest wolna godzinka, ale ja niestety w pracy będę i nie zdążę z nim zajechać..... chyba, że któraś z Was Ciotki ma wolną godzinkę ok. 14.00 :razz::p.
Z adopcją Emilio2280 pomyślimy jak to zrobić, żeby było OK !

W piątek o 14 moge zajechać. :)

Posted

alina71 napisał(a):
W piątek o 14 moge zajechać. :)

Alinko to by było super! Tylko on jest jeszcze w schronisku i musiałabyś go stamtąd zabrać - boję się, czy w samochodzie wysiedzi grzecznie .... To ja bym wtedy przyjechała prosto do Was do salonu!

Posted (edited)

necianeta89 napisał(a):
tylko broń boże niech go nie zetną maszynką! Bo nie wolno spanieli!!

Tylko kąpiele, suszenie, pachnidła i czyszczenie uszu :cool3:. No może tam coś delikatnie .... ciachniem !

Edited by szafra
Posted

szafra napisał(a):
Alinko to by było super! Tylko on jest jeszcze w schronisku i musiałabyś go stamtąd zabrać - boję się, czy w samochodzie wysiedzi grzecznie .... To ja bym wtedy przyjechała prosto do Was do salonu!

Nie ma sprawy. Przyjade wcześniej do schroniska. Wezme Magde to razem damy rade.

Posted

urszula1978 napisał(a):
Do soboty już niedługo, pozdrawiam.

Moja nawigacja znalazła tą miejscowość - dojedziemy !!!! :multi:
Już przełożyłam godzinę w salonie Alinko na 14.00 !!!! Ja do Was jak najprędzej dojadę.

Shanti - Alinka zabierze Bonesa w piątek na 14.00 do SPA :evil_lol: a później już do mnie, a ja w sobotę przyjadę do schroniska dopełnić wszelkich formalności - dobrze?