Andzike Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nuri amatorka chlebka ;) A wlasnie :D pochowaj przed nią i Sevenem bazarkowe fanty, bo skończą jak dzbanuszek do mleka ;) Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, że toczy się bazarek dla Nuri to informuję i zapraszam do banerka :) Quote
Klauzunka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 plus dwie kupy i siku ... grrrr to na bank nie Nuri:evil_lol: Quote
mamanabank Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Zaraz się okaże, że jednak talerzyki z bazarku nie są na sprzedaż :-D Quote
Andzike Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 mamanabank napisał(a):Zaraz się okaże, że jednak talerzyki z bazarku nie są na sprzedaż :-D Jeden z talerzyków z bazarku (z brązowego kompletu) zaginął w tajemniczych okolicznościach i chodzą plotki, że miała w tym udział Nuri ;) Quote
mamanabank Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Aaaa.... ja myślałam raczej o tym, że Nuri wybije wszystko i bazarkowe talerzyki będą musiały zostać w rodzinie ;-) Quote
Klauzunka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 koniec żartów bo zaraz coś wykraczecie :mad:;) Quote
Andzike Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Wyjątkowo:evil_lol: w ten weekend nie odwiedziliśmy aikowo, więc nie mam żadnych nowych wieści... :) Hop,hop aikowo, jak tam dzisiejszy mroźny spacer?:cool3: Quote
aikowo Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 jestem jestem :) chora z gilem i chrypą walczymy o godną temperaturą w domku :) z powodu mojego zaniemognięcia weekendowy spacer został odwołany alle :) gościmy Lakiego i Panciostwo oraz gang Paskud czyli Pestkę i Nesię :) Tłoczno o nas :) Quote
mamanabank Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Im tłoczniej, tym cieplej :-) A choróbska precz! Quote
Figafiga Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 aikowo ehh, ja, mąż i Antoś oraz moja mama chorzy, gil po pas... Quote
jostel5 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jak tu u Was miło!:) Mimo chorób,średnio niskiej (?) temperatury w domu,gila do pasa i chrypy!;) U nas-masakra piłą motorową.Bialskopodlaska masakra! Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 odwiedzam piękną Nuri :) chorobom mówimy a kysz!!! Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kochane my tu gadu, gadu a jak z Nuri? O co pytam? A mianowicie : jakiś tekst do ogłoszeń, bo fotki piękne są i czy to już ten czas żeby Nuri ogłaszać? Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Klauzunka napisał(a):Kochane my tu gadu, gadu a jak z Nuri? O co pytam? A mianowicie : jakiś tekst do ogłoszeń, bo fotki piękne są i czy to już ten czas żeby Nuri ogłaszać? Najpierw sterylizacja - na którą musimy "ubazarkować":lol:, a potem jak najbardziej ogłoszenia i szukamy domu:) Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Najpierw sterylizacja - na którą musimy "ubazarkować":lol:, a potem jak najbardziej ogłoszenia i szukamy domu:smile: przyjęłam do wiadomości :) Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Klauzunka napisał(a):przyjęłam do wiadomości :) No chyba. że jakiś dogomaniacki dom, niekoniecznie z Warszawy chciałby powiększyć stado swoich labków, to wezmiemy to pod uwagę :siara: Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a ja bym już na Waszym miejscu wstępnie puściła kilka ogłoszeń Nuri, może jakieś domki się już nią zainteresują, a jeśli komuś będzie na prawdę na niej zależało, to poczeka ten tydzień, dwa do sterylizacji. No chyba że Nuri dopiero za miesiąc będzie sterylizowana. Może i jeśli super fajny domek by się dla niej znalazł to i do sterylki by się dołożyli ;) Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a ja bym już na Waszym miejscu wstępnie puściła kilka ogłoszeń Nuri, może jakieś domki się już nią zainteresują, a jeśli komuś będzie na prawdę na niej zależało, to poczeka ten tydzień, dwa do sterylizacji. No chyba że Nuri dopiero za miesiąc będzie sterylizowana. Może i jeśli super fajny domek by się dla niej znalazł to i do sterylki by się dołożyli ;-) pod tym kątem pisałam, ale nie mieszam się, bo dla mnie wydanie Nuri bez sterylki i jakiegokolwiek innego psa mija się z celem - jestem przeciw - ale właśnie nie raz tak jest, że trafia się na ludzi i umawia z nimi. Może akurat ktoś kto ją będzie chciał zapłaci za jej sterylkę, dołoży się - innej opcji nie widzę - chodziło mi o to, żeby coś już ruszyć i w ogłoszeniu napisać na jakich zasadach. Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A ja potwierdzam, że dostałam dziś 120zł od oska1983 za bazarek:loveu::multi::loveu: Dodaję 10zł od siebie za bluzeczkę do ładnego rachunku i odnotowuję w skarbonce Nuri wpływ w wys. 130zł za bazarek! [FONT=Comic Sans MS]:loveu:Oska - jeszcze raz przeogromne dzięki za bazarek!!!:loveu:[/FONT] Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A ja potwierdzam, że dostałam dziś 120zł od oska1983 za bazarek:loveu::multi::loveu: Dodaję 10zł od siebie za bluzeczkę do ładnego rachunku i odnotowuję w skarbonce Nuri wpływ w wys. 130zł za bazarek! Oska1983 - wielkie dzięki :) A ja mam takie pytanko: wiadomo o niej już coś więcej? to z org, gdzie jestem u Nuri. generalnie aikowo chodzi o to jak Nuri : do innych suczek? do psów psów? niszczy w domu? załatwia się w domu? czy nie? stosunek do ludzi? do dzieci? masz jak sprawdzić? jak na koty? jakaś poprawa jeśli chodzi o drapanie? oczko już widziałam MEGA POPRAWA ! ale jak z nim dalej? hehehe, sorki za tyle pytań ale ja jak już się uwezmę na jakiegoś psiuta to nie odpuszczę, będę truła do upadłego. I co widać po moich postach w temacie Nuri - to na jej punkcie zeschizowałam :) totalnie :) Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) Ja nie aikowo, ale też co nieco wiem ;) generalnie aikowo chodzi o to jak Nuri : do innych suczek? super do psów psów? super niszczy w domu? tylko jak się chce wydostać z zamknietego pokoju... załatwia się w domu? czy nie? niestety jest z tym problem, ale do nauczenia stosunek do ludzi? super do dzieci? masz jak sprawdzić? super jak na koty? super jakaś poprawa jeśli chodzi o drapanie? a tu musi aikowo się wypowiedzieć ;) oczko już widziałam MEGA POPRAWA ! ale jak z nim dalej? pokażemy wetowi i zobaczymy co zdecyduje Edited February 6, 2012 by Andzike Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Andzike podaj/cie jeszcze numer telefonu na jaki trzeba kontaktować się w kwestii adopcji Nuri :) Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Klauzunka napisał(a):Andzike podaj/cie jeszcze numer telefonu na jaki trzeba kontaktować się w kwestii adopcji Nuri :) Ja 519730279 lub aikowo 792063636 :) Quote
Recommended Posts