Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 witaj Zuczku......dzis badz jutro postaram sie sklecic jakis tekscik do ogloszen.....podesle Ocelotkowi i trzeba cos dzialac:) Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Lolalola']witaj Zuczku......dzis badz jutro postaram sie sklecic jakis tekscik do ogloszen.....podesle Ocelotkowi i trzeba cos dzialac:)[/QUOTE] Żuczeknie może zostać w schronisku... mam nowe zdjęcia ale kiepskie. Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='ocelot']Żuczeknie może zostać w schronisku... mam nowe zdjęcia ale kiepskie.[/QUOTE] wiem,wiem.....ale jaki hotelik by go przyjal....musimy wiedziec czy ktos go wezmie....i walczyc o deklaracje! Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Lolalola']wiem,wiem.....ale jaki hotelik by go przyjal....musimy wiedziec czy ktos go wezmie....i walczyc o deklaracje![/QUOTE] Oj on to najlepiej do domowego DT, w kojcu się wycofywać będzie dalej. Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='ocelot']Oj on to najlepiej do domowego DT, w kojcu się wycofywać będzie dalej.[/QUOTE] rozumiem...ciezko z domowym dt,ale nie mozemy zostawic Zuczka i koniec! Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Cholewcia...co tu wymyśleć?Jeżeli deklaracje, to ja tylko jednorazowo, na razie.Potem, jak mi się polepszy, ale nie potrafię przewidzieć pewnych rzeczy.Popytam też i porozsyłam Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Syla']Cholewcia...co tu wymyśleć?Jeżeli deklaracje, to ja tylko jednorazowo, na razie.Potem, jak mi się polepszy, ale nie potrafię przewidzieć pewnych rzeczy.Popytam też i porozsyłam[/QUOTE] to i tak wspaniale:)jednorazowe tez bardzo ratuja!!!!! potrzebujemy skarbnika !!! bazarek moze zrobimy????KTO MA FANTY??????? Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Zapytajcie Lionees i kikou, jeszcze joaaa i inga.mm, one mają domowe DT, ale wszędzie trzeba pieniędzy.Zawsze jednak warto zapytać.Cena i warunki.Piszę zawsze tylko o tych DT o których coś wiem i znam, często dobrze, choć nie osobiście, bo poprzez osoby bywające tam.Wolę od razu uprzedzić, bo afera, tu goni aferę, a już mi banem grożono, bom pyskata dziołcha :lol: Przynajmi se łodpoczna i byda mieć cicho strona, łod tych, co ryczom, a mlyka, nie dajom :lol: Edited March 3, 2012 by Syla Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Syla']Zapytajcie Lionees i kikou, jeszcze joaaa i inga.mm, one mają domowe DT, ale wszędzie trzeba pieniędzy.Zawsze jednak warto zapytać.Cena i warunki.Piszę zawsze tylko o tych DT o których coś wiem i znam, często dobrze, choć nie osobiście, bo poprzez osoby bywające tam.Wolę od razu uprzedzić, bo afera, tu goni aferę, a już mi banem grożono, bom pyskata dziołcha :lol: Przynajmi se łodpoczna i byda mieć cicho strona, łod tych, co ryczom, a mlyka, nie dajom :lol:[/QUOTE] HAHAHAHAHAH:)rozumiem,rozumiem....;) dobra podpowiedz,trzeba sie moze odezwac do tych cioteczek,Zuczka trzeba nam ratowac! Quote
Onaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 On tylko na jedno oczko nie widzi, prawda ? To młody psiak, musi tylko dostać swoją szansę. Bidaczek. Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Lolalola']HAHAHAHAHAH:)rozumiem,rozumiem....;) dobra podpowiedz,trzeba sie moze odezwac do tych cioteczek,Zuczka trzeba nam ratowac![/QUOTE] Zawsze pies najważniejszy, a reszta się nie liczy.Wiesz, pomyliłam Cię z osobą, która podobnie się nazywa, bo ona by zrozumiała, co napisałam...:evil_lol: W sumie, fajnie wyszło :lol: a nawet lepiej ;):lol: Ważne, że Żuczka podnosimy...zajrzę jeszcze wieczorkiem, bo obowiązki wzywają. Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Syla']Zawsze pies najważniejszy, a reszta się nie liczy.Wiesz, pomyliłam Cię z osobą, która podobnie się nazywa, bo ona by zrozumiała, co napisałam...:evil_lol: W sumie, fajnie wyszło :lol: a nawet lepiej ;):lol: Ważne, że Żuczka podnosimy...zajrzę jeszcze wieczorkiem, bo obowiązki wzywają.[/QUOTE] ale ja doskonale zrozumialam co napisalas:evil_lol: Kurcze musimy go zabrac ze schronu......spadam do pracy..;pozniej bede ukladac tekst i do dziela:cool3: Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 I Żuczek, zdjęcia nieciekawe, ale zobaczcie jak w kacie spędza czas. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/607/28155886.jpg/][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/7446/28155886.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/85/99843021.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/4203/99843021.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/207/38217212.jpg/][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/7549/38217212.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Boze serce peka....................dzis najpozniej jutro podesle Ci Ocelotku tekst i trzeba go zabrac:( Czy bedziesz pisac o dt do ciotek,tore zaproponowala cioteczka Syla????? Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [B][COLOR=red][SIZE=4]ciotki ulozylam pw do wysylania,kto pomoze??????? TRZEBA SIE SPREZYC,ZOBACZCIE JAK ON WYGLADA:placz::placz: KTO MA FANTY NA BAZAREK?????? RATUJMY TEGO ZUCZKA:-( [/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 aleeeeeeeeeeeee zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tu z siebie wariata robie,link do fb nie dziala a ja ludziom dupe zawracam:mad::mad::mad: Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ciotki musimy tez zmienic tytul........zaszczuty,bezbronny Zuczek powoli umiera w schronie............musimy bardziej przyciagnac uwage......... Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Lolalola']ciotki musimy tez zmienic tytul........zaszczuty,bezbronny Zuczek powoli umiera w schronie............musimy bardziej przyciagnac uwage.........[/QUOTE] Już zmieniam... Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [B][COLOR=red]kto zadeklaruje grosik,nawet najmniejszy,trzeba go ratowac!!!!![/COLOR][/B] dam 10 zl na dobry poczatek..... Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Lolalola'][B][COLOR=red]kto zadeklaruje grosik,nawet najmniejszy,trzeba go ratowac!!!!![/COLOR][/B] dam 10 zl na dobry poczatek.....[/QUOTE] Ty zbankrutujesz w końcu.... ja też 10 zł. dołożę. Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pewnie tak bedzie...coz;) to mamy juz: Lolalola-10zl Ocelot-10 zl cos na poczatek jest.....;) Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Syla']Jak po dyszce, to ja też[/QUOTE] jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Syla-10 zl:) mamy nastepna:) Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 cioteczko Syla czy pomoglabys moze w rozsylaniu pw:cool3::cool3:blagam bardzo......musimy rozreklamowac bidaka:-( Quote
Recommended Posts