Nanka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kamciu - Tosia ma już Allegro (teraz nawet dwa :lol:). Na innych stronkach (darmowych) jest już wystawiona, a jak nie, to w najbliższym czasie postaram się ją tam wstawić :) możemy się jakoś dogadać kto na czym wystawi, bo tych stron jest sporo ;) dziękuję za pomoc :loveu: Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tosienko, musi sie znaleźć dla ciebie domeczek. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Toska wyczekuje i wierzy że uda się znaleźć domek!!! Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę- po domeczek oczywiście Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tosia sie wszystkim przypomina i prosi o domek Quote
Nanka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jak byłam wczoraj z plakatami w jednym sklepie zoologicznym, to pan sprzedawca powiedział, że jakaś pani szuka psa. marne szanse, ale zawsze jakieś... Natalia, na plakacie jest Twój telefon. Jakby się ktoś odezwał, to pisz ;) Quote
ewatonieja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mój? heheheh Nanka na razie nikt nie dzwonił w sprawie psa tylko z życzeniami z okazji Dnia kobiet, własnie wszystkiego dobrego dziewczyny!!! zauwazyłyście jak mało tu mamy kolegów?gdzie się podziały chłopaki o dobrym sercu? Kochana Toska ma wielkie serce,zostań jej przyjacielem!!! Quote
Nanka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no tak, jak na razie nie, bo chyba tylko 2 jej plakaty wiszą, ale wierzę, że to się zmieni :) no właśnie, zastanawiające, że brak tu kolegów. chociaż... ja nie znam żadnego co by się interesował psami. wręcz przeciwnie. jeden twierdzi, że schronisko to niepotrzebna instytucja, a wszystkie psy należałoby uśpić :angryy: Tosiu, może z okazji Dnia Kobiet ktoś się zainteresuje taką włochatą kobitką :lol: Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tosia, śmigamy na wycieczkę na pierwszą stronkę. Pokaż sie wszystkim Quote
szajbus Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tosia sie cierpliwie przypomina i prosi i domek Quote
hanka456 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tosia, ma takie madre oczy. czy nie szkoda Ci tych oczu? Quote
szajbus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cierpliwa Tosia czeka na swojego pana, ale jej spojrzenie jest z dnia na dzień coraz smutniejsze :placz::placz::placz: Quote
Nanka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 w związku z przyjazdem Włoszek: przez następne dwa tygodnie mieszkam u babci, która nie ma kompa, więc nie będzie mnie w necie. jeśli chodzi o przyjazd do schronu, to w grę wchodzą tylko czwartki (15 i 22 marca). pozostaje pytanie, od kiedy schron jest czynny wg. czasu letniego? 15 marca w schronie mogłybyśmy być najwyżej pół godziny, nie wiem jeszcze jak 22. jak będę wiedzieć kiedy mogłybyśmy (ze swojej strony) przyjechać, to napiszę do Natalki na kom (właśnie Natalka, mogłabyś wtedy spytać się Julki czy możemy przyjechać, i wolontariuszek kto wtedy będzie?). kontakt do mnie: 669882791 dziękuję Wam z góry za wszelką pomoc :) Quote
Recommended Posts