mshume Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Odi jedzie jutro, bo dopiero wtedy zwolni się miejsce, bo Gucio idzie do DS, tak godz temu przekazala mi Kasia. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 MSHUME Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220297-POMOCY!!!!-UCIEKŁ-Sylwek!!!-OKĘCIE-ul.-Sabały!!!!!"]KLIK[/URL] Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kolo 12 zabieram Odiego ze schronu do lecznicy:) Quote
Sara2011 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Kinia1984']kolo 12 zabieram Odiego ze schronu do lecznicy:)[/QUOTE] Super. Koniecznie opowiedz wieczorem jak to wszystko przebiegło. Trzymam kciuki za pięknisia, oby wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu. Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:) Chudy jest bardzo, na oko nie widać bo sierść puszysta.. Ładnie dogaduje się z psami, zęby po krótkim przegladzie Pani doktor nie są w dobrym stanie , jeden kieł bankowo do usunięcia. Reszta wyjdzie w praniu. Po wykąpaniu będzie mega pięknym psiakiem:) A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła... Quote
mshume Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Cieszę się,że Odi już wyszedł. Nie dziwota,że ma problem z trawieniem jak ta mpewnie w kółko inne jedzenie dostawał :( Koniecznie daj mi zdjęcia tego ratlerka,napisz mi pw o tym psiaku, będziemy działać. To chłopak? [quote name='Kinia1984']Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:) Chudy jest bardzo, na oko nie widać bo sierść puszysta.. Ładnie dogaduje się z psami, zęby po krótkim przegladzie Pani doktor nie są w dobrym stanie , jeden kieł bankowo do usunięcia. Reszta wyjdzie w praniu. Po wykąpaniu będzie mega pięknym psiakiem:) A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła...[/QUOTE] Quote
Sara2011 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Kinia1984']Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:) Chudy jest bardzo, na oko nie widać bo sierść puszysta.. Ładnie dogaduje się z psami, zęby po krótkim przegladzie Pani doktor nie są w dobrym stanie , jeden kieł bankowo do usunięcia. Reszta wyjdzie w praniu. Po wykąpaniu będzie mega pięknym psiakiem:) A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła...[/QUOTE] Już ja Odiego podtuczę, długo chudziutki nie będzie:-). Jeśli chodzo o ratlerka, to trzeba mu wątek założyć, takie malizny szybko znajdują domki. Szkoda biedaka, bo to nie piesek do przebywania na dworze, a już szczególnie zimą. Quote
Bogusik Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Sara2011']Już ja Odiego podtuczę, długo chudziutki nie będzie:-). Jeśli chodzo o ratlerka, to trzeba mu wątek założyć, takie malizny szybko znajdują domki. Szkoda biedaka, bo to nie piesek do przebywania na dworze, a już szczególnie zimą.[/QUOTE] Co do tego nie mam żadnych wątpliwości,że zrobisz z niego fajniutkiego "pulpecika"!Ratlerek w schronie?O ludzie,takie maleństwo?!Przecież to dla takiego pieska pewna śmierć! Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ten "ratlerek" to taki w typie mocno ale na moje oko 3 kg, chłopak...postaram się podjechać w tygodniu i zrobić mu zdjęcia bo dziś nie miałam czym...on w sumie siedzi w pomieszczeniu takim w miarę i ma budkę taką materiałową i kocyk ale i tak się trzęsie... Quote
mshume Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 no ratlerki tak mają też ze stresu, a poza tym one najchętniej pod kołdrą siedzą w zimę, wiem bo kilka miałam na tymczasie :( Porób mu fotki, zajrzyj w zęby i będziemy działać. Quote
Sara2011 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Dogo07']Czyli dopiero za tydzień ?[/QUOTE] Dopiero w piątek wieczorem mamy transport do Gorzowa. Quote
Tymonka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Sara2011']Dopiero w piątek wieczorem mamy transport do Gorzowa.[/QUOTE] Dopytałam dzisiaj o której mama będzie w Gorzowie - koło 7 rano , będzie jeszcze dzwonić jak już sprawdzimy na dworcu o której dokładnie autobus ma dojechać . Sara2011 ty odbierzesz malucha z dworca tak ? Quote
Onaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Aha, a przez ten czas piesko będzie przygotowywany :). A czy ktoś będzie tutaj na niego zbierał pieniążki czy będziemy przesyłać komuś do razu ? Tak się dopominam o to konto bo chcę się pieniążków zarobionych na bazarku pozbyć ;). Quote
Sara2011 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Anja2201']Dopytałam dzisiaj o której mama będzie w Gorzowie - koło 7 rano , będzie jeszcze dzwonić jak już sprawdzimy na dworcu o której dokładnie autobus ma dojechać . Sara2011 ty odbierzesz malucha z dworca tak ?[/QUOTE] Tak, ja malucha odbiorę. Rozumiem, ze autobus zatrzyma się na dworcu PKS? Pytam, bo nie wiem czy to jest jakiś prywatny bus czy jakiś rejsowy autobus. Czasem kierowcy prywatnych busów zatrzymują się w innych miejscach niż PKS. Musimy też wymienić się nr tel z Twoją mamą, zeby w razie czego móc się szybko odszukać:-). Quote
Sara2011 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Dogo07']Aha, a przez ten czas piesko będzie przygotowywany :). A czy ktoś będzie tutaj na niego zbierał pieniążki czy będziemy przesyłać komuś do razu ? Tak się dopominam o to konto bo chcę się pieniążków zarobionych na bazarku pozbyć ;).[/QUOTE] Właśnie, kto będzie zbierał pieniążki i na jakie konto je wpłacać? Quote
mshume Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Poproszę Kago o utworzenie subkonta dla Odiego w rachunku Fundacji, to chyba najlepsze rozwiązanie? Quote
Tymonka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Sara2011']Tak, ja malucha odbiorę. Rozumiem, ze autobus zatrzyma się na dworcu PKS? Pytam, bo nie wiem czy to jest jakiś prywatny bus czy jakiś rejsowy autobus. Czasem kierowcy prywatnych busów zatrzymują się w innych miejscach niż PKS. Musimy też wymienić się nr tel z Twoją mamą, zeby w razie czego móc się szybko odszukać:-).[/QUOTE] Tak na dworcu , numer mamy wyślę na PW Quote
mshume Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Anju, czy jest możliwość, żeby Odiego przywieźć do Was w ciągu dnia? Kago nie bardzo chce po nocy jeździć, szczególnie,że następnego dnia, w sob. jedzie o 6.00 do Lublina. Quote
Onaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='mshume']Poproszę Kago o utworzenie subkonta dla Odiego w rachunku Fundacji, to chyba najlepsze rozwiązanie?[/QUOTE] A to już jak chcecie, byleby było na wątku potwierdzenie wpłat (przynajmniej dla mnie bo to z bazarku będzie). Quote
mshume Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Tym to ja się zajmę. Tak zbieraliśmy kasę na chorego yorczka Yogiego. Quote
Tymonka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='mshume']Anju, czy jest możliwość, żeby Odiego przywieźć do Was w ciągu dnia? Kago nie bardzo chce po nocy jeździć, szczególnie,że następnego dnia, w sob. jedzie o 6.00 do Lublina.[/QUOTE] Tak , czyli o której byli by u mnie ? Quote
Recommended Posts