Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MSHUME Przepraszam za SPAM, ale psiak uciekł - WARSZAWA OKĘCIE. Wszyscy proszą o pomoc w poszukiwaniach :( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220297-POMOCY!!!!-UCIEKŁ-Sylwek!!!-OKĘCIE-ul.-Sabały!!!!!"]KLIK[/URL]

Posted

[quote name='Kinia1984']kolo 12 zabieram Odiego ze schronu do lecznicy:)[/QUOTE]

Super. Koniecznie opowiedz wieczorem jak to wszystko przebiegło. Trzymam kciuki za pięknisia, oby wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu.

Posted

Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:)
Chudy jest bardzo, na oko nie widać bo sierść puszysta..
Ładnie dogaduje się z psami, zęby po krótkim przegladzie Pani doktor nie są w dobrym stanie , jeden kieł bankowo do usunięcia. Reszta wyjdzie w praniu.
Po wykąpaniu będzie mega pięknym psiakiem:)

A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła...

Posted

Cieszę się,że Odi już wyszedł. Nie dziwota,że ma problem z trawieniem jak ta mpewnie w kółko inne jedzenie dostawał :( Koniecznie daj mi zdjęcia tego ratlerka,napisz mi pw o tym psiaku, będziemy działać. To chłopak? [quote name='Kinia1984']Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:)
Ładnie dogaduje się z psami, zęby po krótkim przegladzie Pani doktor nie są w dobrym stanie , jeden kieł bankowo do usunięcia. Reszta wyjdzie w praniu.

A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła...[/QUOTE]

Posted

[quote name='Kinia1984']Odi już w klinice:) podróż umilał mi głośnym pierdzeniem:)

A ja w Klembowie wypatrzyłam nowe maleństwo...ratlerka rudek starszego, trzesacego się jak galareta...i juz spać nie będę mogła...[/QUOTE]

Już ja Odiego podtuczę, długo chudziutki nie będzie:-). Jeśli chodzo o ratlerka, to trzeba mu wątek założyć, takie malizny szybko znajdują domki. Szkoda biedaka, bo to nie piesek do przebywania na dworze, a już szczególnie zimą.

Posted

[quote name='Sara2011']Już ja Odiego podtuczę, długo chudziutki nie będzie:-). Jeśli chodzo o ratlerka, to trzeba mu wątek założyć, takie malizny szybko znajdują domki. Szkoda biedaka, bo to nie piesek do przebywania na dworze, a już szczególnie zimą.[/QUOTE]
Co do tego nie mam żadnych wątpliwości,że zrobisz z niego fajniutkiego "pulpecika"!Ratlerek w schronie?O ludzie,takie maleństwo?!Przecież to dla takiego pieska pewna śmierć!

Posted

Ten "ratlerek" to taki w typie mocno ale na moje oko 3 kg, chłopak...postaram się podjechać w tygodniu i zrobić mu zdjęcia bo dziś nie miałam czym...on w sumie siedzi w pomieszczeniu takim w miarę i ma budkę taką materiałową i kocyk ale i tak się trzęsie...

Posted

no ratlerki tak mają też ze stresu, a poza tym one najchętniej pod kołdrą siedzą w zimę, wiem bo kilka miałam na tymczasie :( Porób mu fotki, zajrzyj w zęby i będziemy działać.

Posted

[quote name='Sara2011']Dopiero w piątek wieczorem mamy transport do Gorzowa.[/QUOTE]

Dopytałam dzisiaj o której mama będzie w Gorzowie - koło 7 rano , będzie jeszcze dzwonić jak już sprawdzimy na dworcu o której dokładnie autobus ma dojechać . Sara2011 ty odbierzesz malucha z dworca tak ?

Posted

Aha, a przez ten czas piesko będzie przygotowywany :).
A czy ktoś będzie tutaj na niego zbierał pieniążki czy będziemy przesyłać komuś do razu ?
Tak się dopominam o to konto bo chcę się pieniążków zarobionych na bazarku pozbyć ;).

Posted

[quote name='Anja2201']Dopytałam dzisiaj o której mama będzie w Gorzowie - koło 7 rano , będzie jeszcze dzwonić jak już sprawdzimy na dworcu o której dokładnie autobus ma dojechać . Sara2011 ty odbierzesz malucha z dworca tak ?[/QUOTE]

Tak, ja malucha odbiorę. Rozumiem, ze autobus zatrzyma się na dworcu PKS? Pytam, bo nie wiem czy to jest jakiś prywatny bus czy jakiś rejsowy autobus. Czasem kierowcy prywatnych busów zatrzymują się w innych miejscach niż PKS. Musimy też wymienić się nr tel z Twoją mamą, zeby w razie czego móc się szybko odszukać:-).

Posted

[quote name='Dogo07']Aha, a przez ten czas piesko będzie przygotowywany :).
A czy ktoś będzie tutaj na niego zbierał pieniążki czy będziemy przesyłać komuś do razu ?
Tak się dopominam o to konto bo chcę się pieniążków zarobionych na bazarku pozbyć ;).[/QUOTE]

Właśnie, kto będzie zbierał pieniążki i na jakie konto je wpłacać?

Posted

[quote name='Sara2011']Tak, ja malucha odbiorę. Rozumiem, ze autobus zatrzyma się na dworcu PKS? Pytam, bo nie wiem czy to jest jakiś prywatny bus czy jakiś rejsowy autobus. Czasem kierowcy prywatnych busów zatrzymują się w innych miejscach niż PKS. Musimy też wymienić się nr tel z Twoją mamą, zeby w razie czego móc się szybko odszukać:-).[/QUOTE]

Tak na dworcu , numer mamy wyślę na PW

Posted

Anju, czy jest możliwość, żeby Odiego przywieźć do Was w ciągu dnia? Kago nie bardzo chce po nocy jeździć, szczególnie,że następnego dnia, w sob. jedzie o 6.00 do Lublina.

Posted

[quote name='mshume']Poproszę Kago o utworzenie subkonta dla Odiego w rachunku Fundacji, to chyba najlepsze rozwiązanie?[/QUOTE]
A to już jak chcecie, byleby było na wątku potwierdzenie wpłat (przynajmniej dla mnie bo to z bazarku będzie).

Posted

[quote name='mshume']Anju, czy jest możliwość, żeby Odiego przywieźć do Was w ciągu dnia? Kago nie bardzo chce po nocy jeździć, szczególnie,że następnego dnia, w sob. jedzie o 6.00 do Lublina.[/QUOTE]

Tak , czyli o której byli by u mnie ?