Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że w DT poprawi się jego stan, że będzie lepiej.
Jak patrzę na jego zdjęcia szczególnie na te gdzie jest z człowiekiem. Chciałoby się go przytulić :-)
Mam prośbę do osób które widują Timusia wygłaskajcie go i przytulcie w moim imieniu :)

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Mam nadzieję, że w DT poprawi się jego stan, że będzie lepiej.
Jak patrzę na jego zdjęcia szczególnie na te gdzie jest z człowiekiem. Chciałoby się go przytulić :-)
Mam prośbę do osób które widują Timusia wygłaskajcie go i przytulcie w moim imieniu :)

O tak! W moim też :lol:

Posted

Biedny psiak, ale jak pójdzie do Dt to może będzie lepiej ...
Tumisiu jesteś takim ślicznym i kochanym psiakiem :)
A tak wogóle Seciu dziękuję Ci że mi o nim pisałaś że mogę śledzić jego dalsze losy

Posted

Ilonajot napisał(a):
potencjalny DS okazal sie chyba slomianym zapalem, pan sie wiecej nie zglosil ... mnie jakos intuicja podpowiada, ze dobrze sie stalo ;) Tak wiec przy szczesliwych wiatrach nasz Tumislaw opususci 3.01. schronisko i pojedzie z dziewczynami do stolycy ;)

To na podróż chyba już ma, co?

Posted

mysle, ze na podroz ma na pewno :)
karma tez jest na pierwszy miesiac i chyba smycz i obroza z tej nagrody, co ja wygral w konkursie. dziewczyny sie zastanawiaja czy chca kubrak, bo skoro on jest przyzwyczajony do zimna, to moze w ogole nie trzeba ...
ze smaczkow to zostalo juz tylko wspomnienie ;) Tumislaw wszystko byl i skonsumowal ...

Posted

Secia napisał(a):
znaczy się że Tumisław jedzie do DT

tak :) na tym stanelo. dziewczyny z DT sa swiadome jego niewielkiej szansy na adopcje (ze wzgledu na wiek) i sa przygotowane na to, ze ten DT moze byc juz do konca ...

Posted

Ilonajot napisał(a):
mysle, ze na podroz ma na pewno :)
karma tez jest na pierwszy miesiac i chyba smycz i obroza z tej nagrody, co ja wygral w konkursie. dziewczyny sie zastanawiaja czy chca kubrak, bo skoro on jest przyzwyczajony do zimna, to moze w ogole nie trzeba ...
ze smaczkow to zostalo juz tylko wspomnienie ;) Tumislaw wszystko byl i skonsumowal ...

Jeszcze 100 pln ktoś się deklarowal w tym konkursie na "niebieskim" co to z niego byly smaczki i gadgety, podeslali?
Tzn przeslalem PW do sponsora ale nie dostalem żadnego info, może Wy coś wiecie?
Na odjajczanie już by chlopak odkladal czy inne badania/leczenie...

Tumisiowi spokojnego Sylwka, innym ogonom również (i domków wlasnych) a Wam wszystkim - aby next roczek byl jeszcze lepszy od mijającego ;)

Posted

Tumisiu Wspaniałego życia tego Ci życzę czy do na zawsze Dt czy też domek stały

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni.
Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę C wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.

Posted

nie nie pan przyjechał , z żona i yorkiem z którym Tumis od razu się dogadał
pani była pełna obaw , pan mniej ale im powiedziałam że nie zgodzę się na ryzyko oddania starego psa bo coś tam
państwo byli tego samego zdania
smaczki Tumisław dostał i zjadł już :)

Posted

Ilonajot napisał(a):
eeeeech, za moich czasow to chlopaki po dziewczyny przyjezdzali ................. ;)
ale i tak fajnie!

Wiesz po takiego chłopaka to sama przyjemność jechać :-), po dwu nożnych już nie ;-)

Posted

Pojechał chłopiec
Dziewczyny wspaniałe iiiiiiiiiiiii bardzo podobał im się nasz Tumisław a on wiedział, wiedział że jedzie
skakał, cieszył się i oczy miał tak wesołe że dawno takich nie widziałam u niego
Dziewczynki KOCHAM WAS