Iljova Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witam w ten niedzielny mroźny poranek. Tumisiu a jak u Ciebie ? Quote
fonia123 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 wczoraj byłam na chwilę odwiedzić Tumisia i podrzucić mu mięsko :) Tumiś wygląda coraz lepiej, wydaje mi się, że tyje :) Prosił, żebym przekazała wszystkim ciociom i wujkowi buziaki ;) Quote
Iljova Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A my dziękujemy za słodkie buziaki Tumisia :-) Quote
Secia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Tumisław szykuje formę na wiosnę. Będzie się dzielnie prężył jak będzie chodził po dzielni ;-) Quote
Buell Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Buell napisał(a):Podeślijcie szybko adres Tumisia - zaraz jade na poczte i chce wyslać podarki - jak nie będę mial adresu to dopiero za tydzień.... Wyslalem w pon poleconym PP, pileczka i taśma 5m ;) Quote
fonia123 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Buell napisał(a):Wyslalem w pon poleconym PP, pileczka i taśma 5m ;) wielkie dzięki :) Iljova napisał(a):Tumisiu jak się niewasz ? Tumiś ma się bardzo dobrze, z jamniczką jest spokój, na spacerkach jest grzeczny :) poza tym, ze wytrącił mi z rąk aparat i muszę 500 teraz wydać w serwisie :angryy: to pies ideał :evil_lol: Quote
Iljova Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 fonia123 napisał(a):wielkie dzięki :) Tumiś ma się bardzo dobrze, z jamniczką jest spokój, na spacerkach jest grzeczny :) poza tym, ze wytrącił mi z rąk aparat i muszę 500 teraz wydać w serwisie :angryy: to pies ideał :evil_lol: Ale to był wypadek Tumiś nie zrobił tego celowo :) wspaniałego dnia. Quote
Secia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Oczywiście, przecież Tumisław to dzentelman pełną mordą :-) Quote
fonia123 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Iljova napisał(a):Ale to był wypadek Tumiś nie zrobił tego celowo :) wspaniałego dnia. taaa, ja mu mówię, żeby teraz komuś portfel drapnął na ulicy, a on nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Secia napisał(a):Oczywiście, przecież Tumisław to dzentelman pełną mordą :-) haha, Tumiś to rozpieszczony dzentelman pełną mordą :loveu: dopóki nie okryją go szczelnie kołderką na dobranoc, to nie da im spać, bo tak płacze, że zimno :evil_lol: Quote
Iljova Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No jak można ? Takie herezje pisać o Tumisiu on przecież jest taki grzeczny ;-) Quote
fonia123 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Iljova napisał(a):No jak można ? Takie herezje pisać o Tumisiu on przecież jest taki grzeczny ;-) grzeczny jak śpi (pod kołderką) ;) Quote
Iljova Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No wtedy to jest super grzeczny :) jak wszyscy bo śpi ;-) Quote
bira Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A można prosić o jakieś nowe fotki Tumisława? Quote
fonia123 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 będzie można, jak Tumiś uzbiera na naprawę aparatu, który zepsuł :evil_lol: a tak na poważnie, to może w tym tygodniu uda nam się zabrać go do weta, to przy okazji zrobimy sesję :) nie możemy się coś zgrać, żeby wszyscy mieli wolne (ja, BullAnia i Adrian), a jak juz się umówiliśmy, to mi paliwo zamarzło i autko odmówiło posłuszeństwa :shake: Quote
Iljova Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A ja myślałam że już zdjęcia wstawiłaś ;-) a tak poważnie to czasami tak bywa, zima też temu nie sprzyja :) ale wierze że z końcu się uda zrobić zdjęcia grzecznemu Tumisiowi Quote
fonia123 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 dostałam przelew na 21 zł od Buella. Ogromnie dziękujemy :) Quote
martasekret Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Cieszę się, że Tumiś szczęśliwy....fajnie się czyta takie wiadomości, sama do siebie się uśmiecham :lol: Quote
Iljova Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Przesyłam buziaki Tumiśku kochany bo to dziś Walentynki mamy :-) Quote
Secia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Tumislaw okryty kolderka coz to za piekny musi byc widok. fotke plisss :-) Quote
Iljova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Hei Tumisiu :-) zaczął się nowy dzień ciekawe co przyniesie ? Edited February 16, 2012 by Iljova Quote
Barkelona Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Też chcę zobaczyć tumisia okrytego kołderką :) Coś chyba mają te amstaffowate i bullowate... mój psiak pit bull/bokser w krótkim czasie zrezygnował ze swojego legowiska na rzecz tapczanu, który stoi wolny. Tym samym Henio ma swój pokój i swoje łóżeczko ;) Pełna kulturka :) Czekam tylko kiedy "zażyczy" sobie własnego talerzyka i filiżanki ;) Uściski dla Tumisia :) Quote
Maciej Trojanowicz Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 czochraki-głaskaki dla Tumisława:) Quote
fonia123 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Tumiś dziś odwiedził weta. Wyniki krwi bardzo dobre - nie ma śladu anemii :roll:, pobrane zeskrobiny ze zmian skórnych na pleckach nie wykazały nużeńca, niepokojący nas guz w pachwinie (widać go na pierwszym zdjęciu) będzie wycięty razem z jajkami, osłuchowo jest dobrze, uszka są z grzybkiem, ale na razie obejdzie się bez antybiotyków - wystarczy przemywanie preparatem pielęgnacyjnym. Krew pojechała do szpitala, aby zbadać także nerki i będzie można ciachać :) Dziś niestety Tumis miał od rana rozwolnienie, także dostał antybiotyk i coś jeszcze + 3 zastrzyki na wynos na kolejne dni Tumiś był prawie bardzo dzielny ;) Koszt wizyty - 150zł ( na paragonie od weta jest 138zł, ponieważ 12zł muszą zapłacić szpitalowi za profil nerkowy) a tu Tumiś, jak jeszcze nie wiedział co go czeka ;) Tumiś fajnie się otwiera - reaguje na spacerku, merda się i szuka kontaktu :) Quote
Recommended Posts