bombel Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są ringi 19 i 5 (zwłaszcza 19-szkoty) chodzi oczywiście o to czy hala czy na zewnątrz bo nie wiem co zabrać? Quote
HaNisia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='bombel']czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są ringi 19 i 5 (zwłaszcza 19-szkoty) chodzi oczywiście o to czy hala czy na zewnątrz bo nie wiem co zabrać?[/quote] w zeszłym roku szkociaki były chyba na zewnątrz, a białe na pewno w hali . Ja bym wolała, żeby były koło siebie, to wpadnę was odwiedzić :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='narisowa']asiaczku, gdzie ty łazisz o 1 nad ranem z psami? w lublinie dziś od rana pada. ja to mam w tym sezonie szczęście, co pojadę na wystawę to leje, a w DM to śnieg nawet padał![/quote] O moich wczorajszych przygodach opowiem na wystawie. A o 1:00 to ja się dopiero kładłam spać. Na spacerkach byłam od 23:00 do 24:15... [quote name='panienkabubu'] Asiaczku, ja o 10 będę na bernardynach, ale będę trzymać kciuki, po bernach stawię się do Ciebie na obiecane w Opolu ciasto :loveu: Aha, rozumiem, że będzie można zakupić katalog na wystawie? Czy komuś będzie on zbędny i będę mogła się przylizać i zapożyczyć ? :loveu:[/quote] OK. Czekam na telefon. Na wystawach zawsze można kupic katalog.Ja zobaczę, może uda mi się miec jeden zbędny, ale nie obiecuję... [quote name='YaBear-CubCammy']czy ktos fajny wzialby jutro mnie na wystawe? chce pojechac na Mlodego Prezentera:P partycypuje w kosztach paliwa:P[/quote] Alu, to Ty jeszcze nie masz transportu?!:crazyeye: A jak nie załatwisz podwózki, to co ja zrobię z Felką? Tak bardzo liczyłam na jej udział razem z Tobą w MP... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Spokojnie, Ala do mnie właśnie dzwoniła i prawdopodobnie jedziemy razem ;) Asiaczek, dzięki za możliwości katalogu, ale jak nic nie wypali, to sobie zakupię, chciałabym po prostu wiedzieć jakie psiaki oglądam ;-) Do zobaczenia jutro! Quote
resuruss Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A nie znalazło by sie jeszcze jedno miejsce for me???? Waszka jechac nie moze ,a mi sie kosmicznie nie chce pociągiem tłuc .Oczywiscie dorzucam sie do kosztow . Quote
filonek_bezogonek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no i jaka pogoda ? wypogadza sie w Krakowie czy raczej sie chmurzy ? jaka jest lokalna przepowiednia pogody ? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Przed chwilą na TVN była prognoza - niestety, w Krakowie będzie padało od czasu do czasu... pzdr. Quote
Nugatowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']no i jaka pogoda ? wypogadza sie w Krakowie czy raczej sie chmurzy ? jaka jest lokalna przepowiednia pogody ?[/quote] Narazie jest dość duszno, niebo ciut rozjaśnione. Ale chyba coś wisi....... A ja osobiście tez proszę o transport dla Ress :mdleje: :modla: Quote
flashka-g Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą na TVN była prognoza - niestety, w Krakowie będzie padało od czasu do czasu... pzdr.[/quote] mozliwe i burze:roll: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jeżeli sprawdzą się te prognozy, to będzie ewenement! Bo od chyba 4 lat były w Krakowie upały... Pzdr. Quote
bety Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Jeżeli sprawdzą się te prognozy, to będzie ewenement! Bo od chyba 4 lat były w Krakowie upały... Pzdr.[/quote] Racja! Mnie ostatni raz w Krakowie to lekko zmoczyło w 2002 roku - a tak co roku wracałam do domu spalona na raczka :roll: A ze dwa lata temu to upału nawet nie wytrzymał mój aparat fotograficzny i po dwóch godzinach pracy odmówił posłuszeństwa :angryy: Pzdr Quote
goldenka245 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 U nas wczoraj też było wielkie oberwanie chmury :mdleje: Z tego co wyczytałam tutaj : [url]http://www.pogoda.info/index.php?id=PLXX0012[/url] To w niedziele ma być tak : Niedziela [IMG]http://www.pogoda.info/i/39.gif[/IMG]opady z przejaśnieniami 21 °C 12 °C:roll::roll: Quote
Guest Reyes Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']czy ktos fajny wzialby jutro mnie na wystawe? chce pojechac na Mlodego Prezentera:P partycypuje w kosztach paliwa:P[/quote] Namów rodziców by Cię puścili ze mną koleją - popilnuje Cię :diabloti: Quote
aga616 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 słuchajcie : nie będzie jutro PADAĆ!!! bo ja nie zamierzam moknąć:eviltong: będzie ciepło, a dopiero wieczorem możliwa burza...guzik mnie obchodzą prognozy;) i w niedzielę zresztą też (zwłaszcza że wystawiam goldena i nie chcę żeby wyglądał jak zmokła kura) Quote
goldenka245 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='aga616']słuchajcie : nie będzie jutro PADAĆ!!! bo ja nie zamierzam moknąć:eviltong: będzie ciepło, a dopiero wieczorem możliwa burza...guzik mnie obchodzą prognozy;) i w niedzielę zresztą też (zwłaszcza że wystawiam goldena i nie chcę żeby wyglądał jak zmokła kura)[/quote] Wiesz to tak jak ja i wystawiam Go pierwszy raz, ale chyba liczę tylko na jedno z ostatnich miejsc:oops::roll: Quote
efra-husky Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Będzie dobrze i za wszystkich trzymamy jutro kciuki ;) W prawdzie zbiera się jakiś wiatr ale mam nadzieję, że jeśli już ma padać to popada w nocy, a na wystawie będzie ładnie :) Musi być ;) Psiaki wykąpane schną, teraz czas na pakowanie a jutro podbijamy ringi ;) Powodzenia :) Quote
goldenka245 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Czy bierzecie te zaświadczenia, że pies jest zdrowy? Bo ja nie wiem czy mam iść jutro do weterynarza czy nie:roll: Ale to w sumie i tak byłoby chyba za późno, bo 3 dni przed wystawą,,, Nie wiem co zrobić... P.S. Leje strasznie u nas ... ;/ Quote
Guest Reyes Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To ja już idę spać - do zobaczenia jutro i powodzenia 4all Quote
Nugatowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Reyes']To ja już idę spać - do zobaczenia jutro i powodzenia 4all[/quote] W Krakowie burza i leje Quote
cockermanka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='goldenka245']Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Czy bierzecie te zaświadczenia, że pies jest zdrowy? [/quote] Ja nie biorę żadnych zaświadczeń - już tyle razy załatwiałam i płaciłam za zaświadczenia,na które nikt nawet nie spojrzał:angryy: Quote
efra-husky Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Niebo zachmurzone ale nie pada ;) I oby taka pogoda utrzymała się przez całą wystawę Quote
jusiss Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 potwierdzam :p jest przyjemnie chłodno, ale nie zimno jesli nie bedzie lało pogode bede mogla uznac za nalepsza z mozliwych Quote
Recommended Posts