Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są ringi 19 i 5 (zwłaszcza 19-szkoty)
chodzi oczywiście o to czy hala czy na zewnątrz bo nie wiem co zabrać?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bombel']czy ktoś może mi powiedzieć gdzie są ringi 19 i 5 (zwłaszcza 19-szkoty)
chodzi oczywiście o to czy hala czy na zewnątrz bo nie wiem co zabrać?[/quote]

w zeszłym roku szkociaki były chyba na zewnątrz, a białe na pewno w hali . Ja bym wolała, żeby były koło siebie, to wpadnę was odwiedzić :cool3:

Posted

[quote name='narisowa']asiaczku, gdzie ty łazisz o 1 nad ranem z psami? w lublinie dziś od rana pada. ja to mam w tym sezonie szczęście, co pojadę na wystawę to leje, a w DM to śnieg nawet padał![/quote]
O moich wczorajszych przygodach opowiem na wystawie. A o 1:00 to ja się dopiero kładłam spać. Na spacerkach byłam od 23:00 do 24:15...

[quote name='panienkabubu']

Asiaczku, ja o 10 będę na bernardynach, ale będę trzymać kciuki, po bernach stawię się do Ciebie na obiecane w Opolu ciasto :loveu:

Aha, rozumiem, że będzie można zakupić katalog na wystawie? Czy komuś będzie on zbędny i będę mogła się przylizać i zapożyczyć ? :loveu:[/quote]
OK. Czekam na telefon. Na wystawach zawsze można kupic katalog.Ja zobaczę, może uda mi się miec jeden zbędny, ale nie obiecuję...

[quote name='YaBear-CubCammy']czy ktos fajny wzialby jutro mnie na wystawe? chce pojechac na Mlodego Prezentera:P partycypuje w kosztach paliwa:P[/quote]
Alu, to Ty jeszcze nie masz transportu?!:crazyeye: A jak nie załatwisz podwózki, to co ja zrobię z Felką? Tak bardzo liczyłam na jej udział razem z Tobą w MP...
Pzdr.

Posted

Spokojnie, Ala do mnie właśnie dzwoniła i prawdopodobnie jedziemy razem ;)

Asiaczek, dzięki za możliwości katalogu, ale jak nic nie wypali, to sobie zakupię, chciałabym po prostu wiedzieć jakie psiaki oglądam ;-)

Do zobaczenia jutro!

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']no i jaka pogoda ?
wypogadza sie w Krakowie czy raczej sie chmurzy ?

jaka jest lokalna przepowiednia pogody ?[/quote]
Narazie jest dość duszno, niebo ciut rozjaśnione. Ale chyba coś wisi.......

A ja osobiście tez proszę o transport dla Ress :mdleje: :modla:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli sprawdzą się te prognozy, to będzie ewenement! Bo od chyba 4 lat były w Krakowie upały...
Pzdr.[/quote]

Racja! Mnie ostatni raz w Krakowie to lekko zmoczyło w 2002 roku - a tak co roku wracałam do domu spalona na raczka :roll: A ze dwa lata temu to upału nawet nie wytrzymał mój aparat fotograficzny i po dwóch godzinach pracy odmówił posłuszeństwa :angryy:
Pzdr

Posted

U nas wczoraj też było wielkie oberwanie chmury :mdleje:
Z tego co wyczytałam tutaj : [url]http://www.pogoda.info/index.php?id=PLXX0012[/url]
To w niedziele ma być tak : Niedziela
[IMG]http://www.pogoda.info/i/39.gif[/IMG]opady z przejaśnieniami 21 °C 12 °C:roll::roll:

Guest Reyes
Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']czy ktos fajny wzialby jutro mnie na wystawe? chce pojechac na Mlodego Prezentera:P partycypuje w kosztach paliwa:P[/quote]
Namów rodziców by Cię puścili ze mną koleją - popilnuje Cię :diabloti:

Posted

słuchajcie : nie będzie jutro PADAĆ!!! bo ja nie zamierzam moknąć:eviltong: będzie ciepło, a dopiero wieczorem możliwa burza...guzik mnie obchodzą prognozy;) i w niedzielę zresztą też (zwłaszcza że wystawiam goldena i nie chcę żeby wyglądał jak zmokła kura)

Posted

[quote name='aga616']słuchajcie : nie będzie jutro PADAĆ!!! bo ja nie zamierzam moknąć:eviltong: będzie ciepło, a dopiero wieczorem możliwa burza...guzik mnie obchodzą prognozy;) i w niedzielę zresztą też (zwłaszcza że wystawiam goldena i nie chcę żeby wyglądał jak zmokła kura)[/quote]
Wiesz to tak jak ja i wystawiam Go pierwszy raz, ale chyba liczę tylko na jedno z ostatnich miejsc:oops::roll:

Posted

Będzie dobrze i za wszystkich trzymamy jutro kciuki ;)
W prawdzie zbiera się jakiś wiatr ale mam nadzieję, że jeśli już ma padać to popada w nocy, a na wystawie będzie ładnie :) Musi być ;)

Psiaki wykąpane schną, teraz czas na pakowanie a jutro podbijamy ringi ;)

Powodzenia :)

Posted

Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Czy bierzecie te zaświadczenia, że pies jest zdrowy? Bo ja nie wiem czy mam iść jutro do weterynarza czy nie:roll: Ale to w sumie i tak byłoby chyba za późno, bo 3 dni przed wystawą,,, Nie wiem co zrobić...
P.S. Leje strasznie u nas ... ;/

Guest Reyes
Posted

To ja już idę spać - do zobaczenia jutro i powodzenia 4all

Posted

[quote name='goldenka245']Słuchajcie mam jeszcze pytanie. Czy bierzecie te zaświadczenia, że pies jest zdrowy? [/quote]
Ja nie biorę żadnych zaświadczeń - już tyle razy załatwiałam i płaciłam za zaświadczenia,na które nikt nawet nie spojrzał:angryy: