Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Coś Ty! Żadnego kremu!!! Ewentualnie może jakieś owoce... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Coś Ty! Żadnego kremu!!! Ewentualnie może jakieś owoce... Pzdr.[/QUOTE] No no no, brzmi smakowito :) Czy Ktoś z Was się orientuje ile będzie kosztował wstęp? Zapomniałam, że bede musiała zapłacić, juz nie wchodzę na "psa" ;) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeżeli jesteśmy w stanie umówić się "gdzieś" przy wejściu, to ja mogę Cię wprowadzić, bo mam zgłoszone 3 baski. Mogę Ci podać mój nr komórkowy, ale trochę obawiam się, żeby Twoje przyjście na wystawę nie pokryło się z sędziowaniem... Jak już będą podane godziny sędziowania, to wtedy będę mogła konkretniej się umówić. Decyduj. Pzdr. Quote
goldenka245 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Znów zgłosenia przedłużyli? To co tak kiepsko? Mało osób mają? Ja chce już spis wystawców... Quote
Goldek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='goldenka245']Znów zgłosenia przedłużyli? To co tak kiepsko? Mało osób mają? Ja chce już spis wystawców...[/quote] A kto go nie chce??? Ja tutaj umieram z ciekawości czy będą jakieś fajne goldeny, czy będą krewni Magii, czy będzie Dallas z Wyspy Bejmy, czy Magia jest wypisana - JA CHCE SPIS WYSTAWCÓW!!! Z tego wszystkiego nawet ''ę'' (przy chc[COLOR=Red]ę[COLOR=Black] zapomniałam) zapomniałam!!!:evil_lol:[/COLOR][/COLOR] Quote
Goldek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Sory, w ogóle tego nie czytajcie, pomyliłam się! [FONT=Tahoma][COLOR=#333333] [/COLOR][/FONT] Quote
Goldek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Sory, pomyliłam się... Mam nadzieję że nikt nie przyczytał tych moich bredni... Pomyliłam wystawy... SORY!!![B][FONT=Tahoma][COLOR=#333333] [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Atik Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Goldek'] Pomyliłam wystawy... SORY!!![/quote] ano właśnie :] Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Jeżeli jesteśmy w stanie umówić się "gdzieś" przy wejściu, to ja mogę Cię wprowadzić, bo mam zgłoszone 3 baski. Mogę Ci podać mój nr komórkowy, ale trochę obawiam się, żeby Twoje przyjście na wystawę nie pokryło się z sędziowaniem... Jak już będą podane godziny sędziowania, to wtedy będę mogła konkretniej się umówić. Decyduj. Pzdr.[/QUOTE] Super :loveu: Jak będzie plan sędziowania to ja też zadecyduję o godzinie przyjazdu, ale znając mnie, nie wytrzymam napięcia i będę po 9 na wystawie :evil_lol: W każdym razie - umówimy się jak będziemy już znały godziny sędziowania, ja będę z całą eskadrą (marymek i TZ) :evil_lol: także się dostosujemy :) A wiadomo już kiedy będzie plan sędziowania? [B]Goldek[/B] - jest taka opcja jak "Usuń post"... Quote
Nanami Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Na dojcie z dworca głównego do AWF raczej nie ma mowy. Tylko tramwaj albo coś... Dworzec główny jest niedaleko rynku i nowego kleparza (ja tam dojezdzam i stamtad na AWF). Trzeba iść na rynek, minac aleje Lubicz, podążąc Basztowa, minac rynek kawałeczek i podążyc w kierunku alei Długiej, za rynkiem jest ulica i tam staja tramwaje, ja w tamym roku jechałam 15 ale były remonty i obwodnice, nie wiem, czy ten jezdzi na park AWF teraz. [url]www.pilot.pl[/url] Quote
Alsza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Z dworca najwygodniej jechać tramwajem nr 4, w kierunku N.Huty, ma przystanek przy AWF. Mimo remontów i objazdów najlepsze połączenie. Co do namiotów to raczej nie bardzo, ziemia jest tak twarda że śledzia się nie wbije (sprawdzone) zostaje raczej duży parasol który można położyć bo wbić się go też nie da. Tak wygląda sytułacje przy ringu grV. chyba że ringi będą w tym roku przeniesione, ale od kilku lat są w tym samym miejscu. Quote
puli Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Nanami'] Trzeba iść na rynek, minac aleje Lubicz, podążąc Basztowa, minac rynek kawałeczek i podążyc w kierunku alei Długiej, za rynkiem jest ulica i tam staja tramwaje, [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O jakim mieście piszesz????? Quote
Nanami Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja nie jestem Krakowianka :cool1: więc nie znam nazw tych ulic itp. wiec odtwarzałam sobie jak to ja szłam mniej wiecej i nazwami ulic jechałam z mapki, wiec nie dam sobie głowy uciac czy to najkrótsza i najlepsza droga. Ale skoro nikt z Krakusów nie odpowiadał... Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Super :loveu: Jak będzie plan sędziowania to ja też zadecyduję o godzinie przyjazdu, ale znając mnie, nie wytrzymam napięcia i będę po 9 na wystawie :evil_lol: W każdym razie - umówimy się jak będziemy już znały godziny sędziowania, ja będę z całą eskadrą (marymek i TZ) :evil_lol: także się dostosujemy :) A wiadomo już kiedy będzie plan sędziowania? [/quote] Jak przedłużyli termin przyjmowania zgłoszeń, to trzeba poczekać jeszcze ok. tygodnia do dwóch. Pzdr. Quote
Śnieżynka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Nanami']Ja nie jestem Krakowianka :cool1: więc nie znam nazw tych ulic itp. wiec odtwarzałam sobie jak to ja szłam mniej wiecej i nazwami ulic jechałam z mapki, wiec nie dam sobie głowy uciac czy to najkrótsza i najlepsza droga. Ale skoro nikt z Krakusów nie odpowiadał...[/quote] wystarczy spojrzec wczesniej bo ja sam pisalm jak dojechac na awf z dworca, uwzgledniajac remonty :) Quote
EveL_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ooo, znalazłam twoją instrukcję :multi: Jak ktoś zainteresowany ładnie opisaną instrukcją Śnieżynki to jest na stronie 7 :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Jak przedłużyli termin przyjmowania zgłoszeń, to trzeba poczekać jeszcze ok. tygodnia do dwóch. Pzdr.[/quote] spokojnie do wystawy jeszcze jakis czas:) bedziemy w kontakcie:) edit: rozumiem, ze wystawa będzie oznakowana tak jak w zeszlym roku?:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Alsza']Z dworca najwygodniej jechać tramwajem nr 4, w kierunku N.Huty, ma przystanek przy AWF. Mimo remontów i objazdów najlepsze połączenie. Co do namiotów to raczej nie bardzo, ziemia jest tak twarda że śledzia się nie wbije (sprawdzone) zostaje raczej duży parasol który można położyć bo wbić się go też nie da. Tak wygląda sytułacje przy ringu grV. chyba że ringi będą w tym roku przeniesione, ale od kilku lat są w tym samym miejscu.[/quote] no to jestem ugotowana nie dosyc ze najprawdopodobniej przyzjade pozno to na sama patelnie jejku juz sama nie wiem co brac - ale chyba ten parasol to chodziaz wezme jak bym miala z nim nawet stac jak z halabarda Quote
Goldek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']no to jestem ugotowana nie dosyc ze najprawdopodobniej przyzjade pozno to na sama patelnie jejku juz sama nie wiem co brac - ale chyba ten parasol to chodziaz wezme jak bym miala z nim nawet stac jak z halabarda[/quote] No cóż... Ja mieszkam w Krakowie, więc kłopotów z dojazdami nie mam:) Tata mnie podwozi...:) Ja teraz jedyne co robię, to gotuje się z emocji na wystawę i szkolę moją milusińską;) Nie macie pojęcia jak szybko się uczy! Ale... To chyba już nie należy do tematu wystaw;) Quote
filonek_bezogonek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [URL]http://komunikacja.krakow.eurocity.pl/infopage/siec_akt/tram.gif[/URL] czy ktos z krakowian mogl by czerwona krecha zaznaczyc na tym planie co wkeilam ( za pomoca painta czy innego programu) jak dojechac z dworca na ta wystawe zebym wiedziala jakimi ulicami sie kierowac i w jakim kierunku :) czy ktos moze potwierdzic czy to sa aktuale godziny odjazdow tramwaju lini 4 z dworca gl ?? w sobote ?> 04 | 48 05 | 08 33 50 06 | 10 30 50 07 | 10 30 50 08 | 11 31 51 09 | 17 50 10 | 11 31 51 11 | 11 31 51 12 | 11 31 51 13 | 11 31 51 14 | 11 31 51 15 | 11 31 51 16 | 11 31 55 17 | 11 31 51 18 | 10 36 56 19 | 16 36 56 20 | 18 45 21 | 19 52 22 | 16 46 23 | 20A 43A A - Kurs do przystanku: Kombinat Aktualizacja: 2007.06.04, 08:05 Quote
Śnieżynka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A chcesz jechac tramwajem ?? z dworca głownego pkp lub pks ?? Quote
Kelly Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Plan sędziowania i spis wystawców ma się pojawić na stronie w tygodniu w którym odbędzie się wystawa. Dowiedziałam się dzisiaj dzwoniąc do Oddziału. Pozdrawiam.:lol: Quote
bogi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']no to jestem ugotowana jejku juz sama nie wiem co brac - ale chyba ten parasol to chodziaz wezme jak bym miala z nim nawet stac jak z halabarda[/quote] filonek_bezogonek-Spokojnie...oddyyyychaj Bierzemy duuuży parasol i znajdzie się pod nim miejsce dla Ciebie i Ryśki To oficjalne zaproszenie.:lol: Quote
goldenka245 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Kelly']Plan sędziowania i spis wystawców ma się pojawić na stronie w tygodniu w którym odbędzie się wystawa. Dowiedziałam się dzisiaj dzwoniąc do Oddziału. Pozdrawiam.:lol:[/quote] To jeszcze tyle czasu:roll::roll: Nie doczekam się:cool1: Quote
Recommended Posts