supergoga Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Titty to jeszcze młoda sunia, ma ok.3 lat.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Została znaleziona przy ruchliwej drodze, musiała być świeżo po szczeniakach bo było widać że karmiła a przy tym była przeraźliwie chuda. Może ktoś wyrzucił sunię, gdy stała się niepotrzebna.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Jest łagodna w stosunku do ludzi, ale też bardzo żywiołowa i ruchliwa, co czasami przeszkadza innym psom i Titty popada w kłopoty.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Nie chodzi na smyczy i sie stresuje tym, widać na zdjęciach przy płocie. Jednak sercem i cierpliwością wiele można zdziałać, także nauczyć piękną Titty spacerów na smyczy.[/FONT][/FONT] Edited March 7, 2012 by supergoga Quote
supergoga Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ale taka drobnej budowy. Przytula sie przez kraty. Mieszka w Buku. Quote
SkarpetKa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Co słychać u suni - jakieś postępy w chodzeniu na smyczy lub nowe psie przyjaźnie? A może świeże fotki :) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/TITTY-delikatna-mloda-sunia-szuka-domu,57674 Quote
snuszak Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 u Titty cicho, zrobiłam jej moją porcję ogłoszeń Quote
Ajula Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wiem, że z wyglądu jest inna, ale ona mi jakoś tak Morię przypomina Quote
snuszak Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 mi Morki nie przypomina ale zdecydowanie ma w sobie to coś Quote
grazia68 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jakie smutne spojrzenie ma ta sunia, biedactwo :( Quote
supergoga Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 A mnie przypomina. W reali jeszcze bardziej. Podobna budowa, tylko barwa inna. Quote
Boogie Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Moze ktos Titty na gardenii wypatrzy... Quote
Boogie Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wiadomo czy chetni na adopcję wybrali Titty albo Rosika? Quote
supergoga Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ja niestety nic nadal nie wiem, czy w ogóle jakis został wtybrany. Zadzwonię i dopytam :Pawła Quote
supergoga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Titty pojechala do domu. Trzymajcie kciuki bo będą potrzebne. Sunia jest kochana ale nieśmiała bardzo. Oby wszystko się udało. Quote
Recommended Posts