Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='animalon']o 230zł bliżej domku !!!!:))) czyli mamy opłacony 1 m-c na 100% , 230zł aktualne + 105 moje z góry do końca roku = 335 :)))[/QUOTE]

tak, ale wolalabym jednak miec pozniej z czego kazdy kolejny miesiac oplacic.

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romina_74']Wpadłam z fb do Pluta - zapisuję, będę zaglądać![/QUOTE]
... może masz kogoś kto jeszcze mógłby pokibicować PLUciowi i zaprosić tę osobę do naszego szanownego grona?

Posted

... hurra :) Pluto znowu będzie sławny... zgłosiła się do mnie pani z Fundacji o pieskach. Szykują akcję wakacyjną o nieporzucaniu piesków...i chce wykorzystać zdjęcie na plakacie "smutnego"PLUTA- umieści również telefon do kontaktu w sprawie adopcji PLUTA. Jest mi potrzebny telefon do osoby, która mogłaby być w kontakcie z tą fundacją i która podała by do siebie telefon w sprawie adopcji :)Proszę o wiadomość na [email protected] ... im szybciej tym lepiej , bo jutro mam wyjazd i wracam wieczorem w sobotę .... To działamy :)

Posted

[quote name='animalon']... hurra :) Pluto znowu będzie sławny... zgłosiła się do mnie pani z Fundacji o pieskach. Szykują akcję wakacyjną o nieporzucaniu piesków...i chce wykorzystać zdjęcie na plakacie "smutnego"PLUTA- umieści również telefon do kontaktu w sprawie adopcji PLUTA. Jest mi potrzebny telefon do osoby, która mogłaby być w kontakcie z tą fundacją i która podała by do siebie telefon w sprawie adopcji :)Proszę o wiadomość na [email protected] ... im szybciej tym lepiej , bo jutro mam wyjazd i wracam wieczorem w sobotę .... To działamy :)

No to proszę niech ktoś kto bywa w schronisku się ujawni, plisssss

Posted

.....plissss .... Monika ? może ty byś nawiązała kontakt z tą dziewczyną .... to jest kolejna szansa ... jutro jestem tylko pod telefonem - 503-050-500 - proszę o kontakt , przekażę telefon:)))

Posted

[quote name='Erin32']Podrzucam chłopaka z rana![/QUOTE]

Witam, chciałabym się dołączyć do deklaracji na hotelik dla Pluta na kwotę 20 zł miesięcznie- wyśledziłam Wasz wątek na Facebooku, odnalazłam w sieci, zalogowałam się na Waszym forum i bardzo proszę o podanie nr konta :)

Posted

[quote name='bascha84']Witam, chciałabym się dołączyć do deklaracji na hotelik dla Pluta na kwotę 20 zł miesięcznie- wyśledziłam Wasz wątek na Facebooku, odnalazłam w sieci, zalogowałam się na Waszym forum i bardzo proszę o podanie nr konta :)[/QUOTE]

kochana jesteś:)

Posted

[quote name='bascha84']Witam, chciałabym się dołączyć do deklaracji na hotelik dla Pluta na kwotę 20 zł miesięcznie- wyśledziłam Wasz wątek na Facebooku, odnalazłam w sieci, zalogowałam się na Waszym forum i bardzo proszę o podanie nr konta :)[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość!:multi: Dziękujemy:loveu:
Plucinku, już coraz bliżej, wytrzymaj jeszcze kochany....

Posted

kochani chcę wykupić ogłoszenia dla chłopaka, ale nie chcę dać namiarów na schronisko, proszę o tel. i mail na jakiegoś wolontariusza, bo nie chcę żeby nie można było sprawdzić domku;

Posted

[quote name='bascha84']Witam, chciałabym się dołączyć do deklaracji na hotelik dla Pluta na kwotę 20 zł miesięcznie- wyśledziłam Wasz wątek na Facebooku, odnalazłam w sieci, zalogowałam się na Waszym forum i bardzo proszę o podanie nr konta :)[/QUOTE]Witaj w naszym gronie :)))) Pluto jest ogromnie wdzięczny :)

Posted

[quote name='animalon'].....plissss .... Monika ? może ty byś nawiązała kontakt z tą dziewczyną .... to jest kolejna szansa ... jutro jestem tylko pod telefonem - 503-050-500 - proszę o kontakt , przekażę telefon:)))[/QUOTE]

Udało się to załatwić?

[quote name='lika1771']Znajoma daje 30zl,wiec od lipca bedzie 50zl.[/QUOTE]

Czyli z tego, co wyliczyłam, brakuje 80zł miesięcznie?

Posted

[quote name='paula_t']Udało się to załatwić?
.... no właśnie ciszaaaaa ...i nie wiem co robić :(((( jutro zadzwonię do tej dziewczyny i podpytam się ile mamy czasu :)