Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Palatino Linotype]Zakładam wątek kudłaczy w Szczytnie.[/FONT][FONT=Palatino Linotype]. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Niestety wokoło tego schronu małe wioseczki, psy na łańcuchach, zatem adopcji malutko.
Niektórym sie udało,ale tu kolejne kudłte mordki:(

SZUKAJA DOMU:
[/FONT][FONT=Palatino Linotype]1. [/FONT][SIZE=3][SIZE=4][FONT=palatino linotype]Filuś:
[/FONT]
[FONT=palatino linotype]Młodziutki ok.póltoraroczny pies, wulkan energii, kocha człowieka, dogaduje sie z innymi psami, taka ciapa ciesząca się ze wszystkiego. Niekastrowany. Więcej zdjęc poniżej.

[SIZE=4]2. Mleczarz
Pies juz starsyz, ale nie na tyle stary, aby jak wiekszośc niestety staruszków być zapomniany w schronisku, gdzie jest już dłuższy zcas. Uwielbia człowieka, ma piekną, ale teraz zaniedbaną sierść. Dogaduje się z psami.

3. Bajbus
Większy, kudłaty pies. Bardzo wesoły i spokojny, juz raz pogryziony przez psy które go totalnie zdominowały.

[/FONT][FONT=Palatino Linotype]********************************************************************************[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]BOJKA. MA DOM!!!!!!!!!!!!![/FONT]
https://lh4.googleusercontent.com/-_2aEQI2DOyI/TclunLRuz5I/AAAAAAAAAhw/GA_S7qkxRIA/s550/DSC_0773 - kopia.jpg
[FONT=Palatino Linotype]************************************************************************************[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]ŁATEK MA DOM!!
[/FONT]https://lh5.googleusercontent.com/-nF1eAue_3LM/Tjw02KycoTI/AAAAAAAACZQ/1DbuDztNxIc/s500/P7107279.JPG
[FONT=palatino linotype][SIZE=2]BOJEK MA DOM!
[/FONT]https://lh4.googleusercontent.com/-xlLI8fY0A_o/UBl9Fm3AcOI/AAAAAAAAPa4/jPkhpJwAEr0/s530/IMG_0389.JPG

[FONT=palatino linotype]JURAND MA DOM!!
[FONT=Palatino Linotype]https://lh5.googleusercontent.com/-xVFFy-0xN-k/TuZWoiN8_wI/AAAAAAAAEaE/SiNlt0dheMQ/s550/DSC_0813.JPG

[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ja ( z dogo anetek100) - 696 679 286[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Marzena ( z dogo magenka1) - 667 440 784

Reszta zdjęc poniżej!!!!!
[/FONT]

Edited by anetek100
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja zaglądam.
Pozdrowienia dla Ani z kojca:)

Mały offik: czy ktoś moze zrobic allegro małej Kropce? Mamy na to pieniądze z bazarku, ale osoby nie mamy.......

Posted

ja robię tylko takie zwykłe, nie umiem z szablonami robić itp...takie najzwyklejsze:( ale jeśli chcesz moge zrobic, jutro robie dla Bojki i moge machnąc Kropeczce
A Ania hehe tak pojechała z nami wtedy zna Bojke bo sterylke miała w Olsztynie i mówi, że sunia przecudna:):):)rzecz jasna Ania nie do adopcji:)
Aha ja śmigma juz do łóżka dzisiaj padam kapeć z gorączką pozdrawiam i jak coś na pw mozna pisać jutro odczytam

Posted

Trzeba koniecznie rozpatrzeć się w bazarkach ogłoszeniowych i wykupić ogłoszonka.
Wszystkie psiaki są cudowne,przepiękne.Kurcze jak im znaleźć domki,no ale dobrze,że mają wątek.Będę myśleć jak pomóc.Docha też obiecała pomoc.
Docha bardzo dziękuję!
Anetek100 też bardzo dziękuję za założenie wątku tym bidom.

Na wątku bazarkowym zadałam pytanie czy jeszcze zrobią ogłoszonka dla trzech bidulek.Anetko jak się zgodzą to ja zapłacę i trzeba będzie podesłać Łatka,Juranda i Benka.

Posted

anetek100 napisał(a):
dobrze Aniu Kochana podeślę wszystko co trzeba, dziękuję

Aneciu!Dziewczyny się zgodziły.Bardzo proszę tak jak na Bojkę podeślij im tekst i fotki naszych ślicznotek a ja jutro zrobię przelew.