Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kontakt z domkiem mam;).Przed godzinką dzwonili,że już dojechali i że Bojka vel Viki pięknie jechała w samochodzie,nie wymiotowała ani nie piszczała,siedziała spokojnie obok Pana i wyglądała przez okno;)
W domku ładnie zareagowała na resztę zwierzaków,obeszła cały teren ale do domku wejść nie chciała,dopiero jak strzeliły petardy w sąsiedztwie to ze strachu weszła.
Rodzinka zaprasza na wizytę po-adopcyjną,tylko prosili aby dać im jakiś miesiąc,aż sunia się u nich zadomowi,obiecali także wysyłać fotki na maila.

Docha,może będziesz miała szczęśliwą rękę do ogłoszeń np.Daisy,która nie umie sobie poradzić w schronisku,to wulkan miłości i energii zamknięty w małym boksie.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam zapisany wątek Daisy, zaraz zajrzę do niego :)
ale się cieszę :) :) Bojka jest podobna bardzo do mojego Orlena, ma taką samą sierść

Posted

Tak Bojka to przepiękna sunia i cudownie,że będą wiadomości i chyba fotki.Jeszcze nam został Jurand i Łatek no i biedniusia Daisy,zresztą wszystkie piesie są bidniusie w Szczytnie.Może początek Nowego Roku przyniesie im domki.

Posted

Dzisiaj dzwoniła rodzinka Bojki,Pani mówiła tylko same zalety suni,że są w niej zakochani po uszy i że czują się jakby była z nimi od zawsze.Sunia też czuje się u nich bardzo dobrze,ma posłanko przy ich łóżku a na podwórku broni domku przed obcymi obszczekując każdego kto przechodzi obok;)

Posted

Ale cudowne wieści,może to arogancja z mojej strony ale czułam,że taka właśnie jest.Bardzo się cieszę,że Bojka ma swój prawdziwy dom i tyle ciepła od Państwa dostała.

Posted

Jurand do kotów wydaje się mieć stosunek luzacki,interesowała go bardziej micha z jadłem;)
Kiedy kot fuknął to Jurand odskoczył jak oparzony i nie chciał kotu oddać,nie szczekał i nie rwał się w jego stronę.

Do obcych psów także zero agresji.

Zła wiadomość to taka,że Jurand jest zdominowany przez Nemo i drugiego,rudego jamnikowatego psa(czwarta w boksie siedzi z nimi duża,łagodna sunia)Jurand unika ich i wchodzi na dach budy,nawet na spacerze Nemo go trochę atakował.Jurand schodzi mu z drogi.

Nowe fotki Juranda ze spaceru wysyłam na maila do Anetek100 z prośbą o wstawienie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...