MARCHEWA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kontakt z domkiem mam;).Przed godzinką dzwonili,że już dojechali i że Bojka vel Viki pięknie jechała w samochodzie,nie wymiotowała ani nie piszczała,siedziała spokojnie obok Pana i wyglądała przez okno;) W domku ładnie zareagowała na resztę zwierzaków,obeszła cały teren ale do domku wejść nie chciała,dopiero jak strzeliły petardy w sąsiedztwie to ze strachu weszła. Rodzinka zaprasza na wizytę po-adopcyjną,tylko prosili aby dać im jakiś miesiąc,aż sunia się u nich zadomowi,obiecali także wysyłać fotki na maila. Docha,może będziesz miała szczęśliwą rękę do ogłoszeń np.Daisy,która nie umie sobie poradzić w schronisku,to wulkan miłości i energii zamknięty w małym boksie. Quote
docha Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 mam zapisany wątek Daisy, zaraz zajrzę do niego :) ale się cieszę :) :) Bojka jest podobna bardzo do mojego Orlena, ma taką samą sierść Quote
Anula Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Tak Bojka to przepiękna sunia i cudownie,że będą wiadomości i chyba fotki.Jeszcze nam został Jurand i Łatek no i biedniusia Daisy,zresztą wszystkie piesie są bidniusie w Szczytnie.Może początek Nowego Roku przyniesie im domki. Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzisiaj dzwoniła rodzinka Bojki,Pani mówiła tylko same zalety suni,że są w niej zakochani po uszy i że czują się jakby była z nimi od zawsze.Sunia też czuje się u nich bardzo dobrze,ma posłanko przy ich łóżku a na podwórku broni domku przed obcymi obszczekując każdego kto przechodzi obok;) Quote
Anula Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ale cudowne wieści,może to arogancja z mojej strony ale czułam,że taka właśnie jest.Bardzo się cieszę,że Bojka ma swój prawdziwy dom i tyle ciepła od Państwa dostała. Quote
anetek100 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 to co czas wpisac obok niej że ma dom???:):):):):):) Quote
anetek100 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ŁĄtuś doczekał sie w końcu obserwatora na allegro, wem, że oni tylko robia nadzieje, ale to krok do tego, że jednak ktoś go zauważa, taki cudny Quote
magenka1 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ten tytuł już powinien się zmienić :) Bojka jest w swoim domku szczęśliwa Quote
anetek100 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 wpisalam w treści, ale w tytule wpisze dwie:) Quote
MARCHEWA Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak mi się dzisiaj uda to razem z Nemo zabiorę Juranda na spacer i porobię mu nowe fotki. Quote
MARCHEWA Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jurand do kotów wydaje się mieć stosunek luzacki,interesowała go bardziej micha z jadłem;) Kiedy kot fuknął to Jurand odskoczył jak oparzony i nie chciał kotu oddać,nie szczekał i nie rwał się w jego stronę. Do obcych psów także zero agresji. Zła wiadomość to taka,że Jurand jest zdominowany przez Nemo i drugiego,rudego jamnikowatego psa(czwarta w boksie siedzi z nimi duża,łagodna sunia)Jurand unika ich i wchodzi na dach budy,nawet na spacerze Nemo go trochę atakował.Jurand schodzi mu z drogi. Nowe fotki Juranda ze spaceru wysyłam na maila do Anetek100 z prośbą o wstawienie. Quote
anetek100 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 tak ja to smao zobaczyłam, siedział caly czas na budzie, gdy byłyśmy w Szczytnie:( nowe focie Juranda wstawię jak już mailik będzie i zmniejszę:) Quote
magenka1 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 no i widać naszego kochanego Juranda :) Quote
MARCHEWA Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To teraz można zmienić fotki w ogłoszeniach. Quote
anetek100 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 hehe juz zmienione, a w sumie podokładane:) Quote
anetek100 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Kochani Łatek znalazł domek, pozostał Jurandzik:(kiedy Ty psiaczku znajdziesz domek Quote
anetek100 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 mamy nowe fotki Jurandzika:) fajniutki, wesoly piesek:) ma nawyk znaczenia terenu, chyba nas wszystkich obsiusial także:) Quote
magenka1 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 jakoś ostatnio nasze pisaki nie mają szczęścia do adopcji a takie adopcyjne są ..udzie chyba są na długim weekendzie Quote
Recommended Posts