kaszanka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nie o to chodzi (moje widzimisie) a mam takiego samego czorta dominującego - więc nie dogadali by sie to wszystkie foksowe to uparte, dominujące głuche i zadziorne wiec piekłoby było z suczką posżło by na pewno lepiej bo teraz na tymczasie mam Mróweńkę i wszystko jest git, chociaż i tak przy jedzeniu musze rozdzielać bo mój foks MUSI sam wszystko wszamać :D tutaj wątek malutkiej jakby ktoś chciał poczytać. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219132-Mrówka-młoda-mama-bezpieczna-w-dt/page4[/URL] Quote
Donvitow Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Szalony Kot']Alma jest piękna... :([/QUOTE] I bardzo kochana, zapatrzona w człowieka, jeszcze wystraszona nieco ale robi duże postępy. Quote
wolf122 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Witam.Te szczeniole owczarkowe są jeszcze do adopcji? Quote
Milla.j Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 27 lutego "nasza" bernenka miała operację pierwszej łapki, oto co stamtąd wycięto:-( [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2329/img1009hx.jpg[/IMG] więcej na wątku [B]Giny [/B]-> [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219255"]klik[/URL] Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mam nadzieję że Gina po operacji obu stawów zazna wiele dobrego w życiu. Oba szczeniory i sunia " Jasna" są do adopcji. A tak przy okazji- mamy sunię ON 7 miesięcy/ Pani nie wróci ze szpitala/. Do domku pojechały obie froterki/ ups foksterierki- Foksia 1 i Foksia dwa/ Quote
BoWa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Byłam wczoraj odwiedzić dwie foksie w nowym domku :) "Dziewczynki" zadowolone, cały czas chcą przytulania, głaskania, grzeczniutkie, ale zazdrosne o każdy ruch ;) Jedna ma chore ucho, pani Anita leczy, drugiej zrobiła badania moczu i okazało się ,ze coś nerki nie za dobrze. Jutro idą do weta. Będą miały dobrze, jak się zrobi ciepło i zostaną ostrzyżone, to dopiero "pięknoty" będą z nich :) Quote
Donvitow Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Staraliśmy się troszkę śmierdziuszki kołtuniszki doprowadzić do porządku. No ale przy takich mrozach nie odważyły się dziewczyny ich wykąpać. Czekam niecierpliwie na fotki :) Quote
wolf122 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ok już mam jasną sytuację teraz "tylko" szukać domków;) Quote
Donvitow Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dzięki.! Mam nowe fotki. Tylko muszą się " wywołać".:) Quote
wolf122 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Czekam na fotki i info,mam nadzieję,że pani będzie też czekać.Wczoraj jeszcze jej podesłałem linka do fb ze szczylkami i napisała,że porozsyła znajomym.Może coś się wykluje z tego.Ale ona najbardziej zainteresowała się właśnie nową sunią,tą o której pisałeś. Quote
Donvitow Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jutro będę w schronie. Chcę wiedzieć co z jej łapami. Dla mnie to dysplazja. Dwa szczyle z pseudo jadą do Twojego Domku razem w sobotę. Quote
wolf122 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Czekam na diagnozę,pani na razie nie wspominałem o kłopotach z łapami.To i tak jest na razie na etapie "oglądania". Nie wiem czy dobrze rozumiem-czyli szczylki mają już właścicieli i domki na stałe? Quote
wolf122 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Wszystko jasne,trzymam kciuki za udaną adopcję.Przynajmniej śmierć mojego Misia może nie będzie w jakimś sensie tak bezsensowna. Quote
wolf122 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Donvitow jak będziesz miał chwilę napisz trochę o wrażeniach z przekazania młodziutkich owczarków.Bardzo się cieszę,że tak fajnie psy się doczekały domku i super,że rodzeństwo będzie dalej razem. Quote
Donvitow Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bardzo fajni ludzie. Przyjechali spod Opola. Wolontaruszki poszalały z psiakami na polu. No i psiaki pojechały. Będą miały duży teren do biegania.. Państwo mieli ponad 10 lat rodzeństwo ON-ków które niedawno odeszło za TM. Jestem bardzo spokojny o ich los. No to teraz szukamy domu dla cioci-mamusi maluchów. Jest przekochana i bardzo łagodna. Ma najwyżej trzy lata. Super psinka. Z fotek to ta jaśniejsza. " Jasna". Domku nadal szuka ASTka Alma. Też przełagodna i przekochana psinka.:) Quote
wolf122 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Będę miał na uwadze i ciocię-mamę i astkę choć nie "bawiłem" się jeszcze tą rasą psiaczków.Ostatnio za to oglądałem film (był link na dogo w MEDIA) co robią w USA z tymi psami,masakra ile te psiaki muszą wycierpieć. P.S.Znalazłem wątek i link [URL]http://vod.onet.pl/prosto-z-lancucha,21230,film.html[/URL] Quote
wolf122 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Rozmawiałem dziś z nowym właścicielem owczarków .Pan potwierdził,że psiaki mają się super,są dopieszczane rosołkami przez Panią i bardzo jest z nich zadowolony.Także adopcja w 100% udana:multi: Quote
Donvitow Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Sunia ONka Jasna będzie miała fajny domek. Dzisiaj może zobaczę z kim będzie mieszkać/ sunia rezydentka przyjedzie do schronu i ze szkoleniowcem- wolontariuszem będą spacerowały:). Fotki Szczylków mamy dostać za tydzień :( W schronie nadal AST Alma, Pitka Milka , i mała łaciata kundliszka.:( Quote
wolf122 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ale pocieszające jest to,że coś się rusza choć nigdy nie ma tak jakbyśmy chcieli.To trzymam kciuki za spotkanie.Oby sunie się zaakceptowały:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Donvitow Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Rezydentka z dobrego Domu. Psychicznie ok to i problemów nie było. Jasna jest super sunią. Bardzo uległą i przytulaśną. W wtorek 27 sterylka. 29 jedzie do Domu.:) No chyba AST-ka Alma i do domu pojedzie.:) Quote
wolf122 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Super wieści,bardzo się cieszę;).Słuchaj co to za psiak z interwencji(owczarek) w tak koszmarnym stanie...Co z nim:shake:?Co za menel doprowadził do takiego stanu psiaka?Aż się we mnie gotuje:angryy: Quote
Donvitow Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Tylko Go udostęniłem na fb. AST Alma pojechała do domu.:) Quote
wolf122 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Pisałem posta wczoraj i znikł:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Super,że AST-ka Alma ma dom.Ciekawe co będzie z naszą sunią owczarką???Czy ta Pani ode mnie się zdecyduje:cool3:Pozdrawiam i pisz jakby coś nowego wynikło z adopcją. Quote
Recommended Posts