Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie o to chodzi (moje widzimisie) a mam takiego samego czorta dominującego - więc nie dogadali by sie to wszystkie foksowe to uparte, dominujące głuche i zadziorne wiec piekłoby było z suczką posżło by na pewno lepiej bo teraz na tymczasie mam Mróweńkę i wszystko jest git, chociaż i tak przy jedzeniu musze rozdzielać bo mój foks MUSI sam wszystko wszamać :D

tutaj wątek malutkiej jakby ktoś chciał poczytać. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219132-Mrówka-młoda-mama-bezpieczna-w-dt/page4[/URL]

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

27 lutego "nasza" bernenka miała operację pierwszej łapki, oto co stamtąd wycięto:-(

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2329/img1009hx.jpg[/IMG]

więcej na wątku [B]Giny [/B]-> [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219255"]klik[/URL]

Posted

Mam nadzieję że Gina po operacji obu stawów zazna wiele dobrego w życiu.

Oba szczeniory i sunia " Jasna" są do adopcji.
A tak przy okazji- mamy sunię ON 7 miesięcy/ Pani nie wróci ze szpitala/.

Do domku pojechały obie froterki/ ups foksterierki- Foksia 1 i Foksia dwa/

Posted

Byłam wczoraj odwiedzić dwie foksie w nowym domku :) "Dziewczynki" zadowolone, cały czas chcą przytulania, głaskania, grzeczniutkie, ale zazdrosne o każdy ruch ;)
Jedna ma chore ucho, pani Anita leczy, drugiej zrobiła badania moczu i okazało się ,ze coś nerki nie za dobrze. Jutro idą do weta.
Będą miały dobrze, jak się zrobi ciepło i zostaną ostrzyżone, to dopiero "pięknoty" będą z nich :)

Posted

Staraliśmy się troszkę śmierdziuszki kołtuniszki doprowadzić do porządku. No ale przy takich mrozach nie odważyły się dziewczyny ich wykąpać. Czekam niecierpliwie na fotki :)

Posted

Czekam na fotki i info,mam nadzieję,że pani będzie też czekać.Wczoraj jeszcze jej podesłałem linka do fb ze szczylkami i napisała,że porozsyła znajomym.Może coś się wykluje z tego.Ale ona najbardziej zainteresowała się właśnie nową sunią,tą o której pisałeś.

Posted

Czekam na diagnozę,pani na razie nie wspominałem o kłopotach z łapami.To i tak jest na razie na etapie "oglądania".
Nie wiem czy dobrze rozumiem-czyli szczylki mają już właścicieli i domki na stałe?

Posted

Donvitow jak będziesz miał chwilę napisz trochę o wrażeniach z przekazania młodziutkich owczarków.Bardzo się cieszę,że tak fajnie psy się doczekały domku i super,że rodzeństwo będzie dalej razem.

Posted

Bardzo fajni ludzie. Przyjechali spod Opola. Wolontaruszki poszalały z psiakami na polu. No i psiaki pojechały. Będą miały duży teren do biegania..
Państwo mieli ponad 10 lat rodzeństwo ON-ków które niedawno odeszło za TM.
Jestem bardzo spokojny o ich los.
No to teraz szukamy domu dla cioci-mamusi maluchów. Jest przekochana i bardzo łagodna. Ma najwyżej trzy lata. Super psinka. Z fotek to ta jaśniejsza. " Jasna".
Domku nadal szuka ASTka Alma. Też przełagodna i przekochana psinka.:)

Posted

Będę miał na uwadze i ciocię-mamę i astkę choć nie "bawiłem" się jeszcze tą rasą psiaczków.Ostatnio za to oglądałem film (był link na dogo w MEDIA) co robią w USA z tymi psami,masakra ile te psiaki muszą wycierpieć.

P.S.Znalazłem wątek i link [URL]http://vod.onet.pl/prosto-z-lancucha,21230,film.html[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałem dziś z nowym właścicielem owczarków .Pan potwierdził,że psiaki mają się super,są dopieszczane rosołkami przez Panią i bardzo jest z nich zadowolony.Także adopcja w 100% udana:multi:

Posted

Sunia ONka Jasna będzie miała fajny domek. Dzisiaj może zobaczę z kim będzie mieszkać/ sunia rezydentka przyjedzie do schronu i ze szkoleniowcem- wolontariuszem będą spacerowały:).
Fotki Szczylków mamy dostać za tydzień :(
W schronie nadal AST Alma, Pitka Milka , i mała łaciata kundliszka.:(

Posted

Ale pocieszające jest to,że coś się rusza choć nigdy nie ma tak jakbyśmy chcieli.To trzymam kciuki za spotkanie.Oby sunie się zaakceptowały:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Rezydentka z dobrego Domu. Psychicznie ok to i problemów nie było. Jasna jest super sunią. Bardzo uległą i przytulaśną. W wtorek 27 sterylka. 29 jedzie do Domu.:)

No chyba AST-ka Alma i do domu pojedzie.:)

Posted

Super wieści,bardzo się cieszę;).Słuchaj co to za psiak z interwencji(owczarek) w tak koszmarnym stanie...Co z nim:shake:?Co za menel doprowadził do takiego stanu psiaka?Aż się we mnie gotuje:angryy:

Posted

Pisałem posta wczoraj i znikł:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Super,że AST-ka Alma ma dom.Ciekawe co będzie z naszą sunią owczarką???Czy ta Pani ode mnie się zdecyduje:cool3:Pozdrawiam i pisz jakby coś nowego wynikło z adopcją.