Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalif1921']Cześć Gosiu;)
Na każdej fotce wygląda jakby pozował nawet w obiektyw patrzy, prawdziwa gwiazda.:diabloti:[/quote]

[quote name=':: FiGa ::']Urodzony model fju fju :cool3:[/quote]

oj to muszę koniecznie do jakiejś agencji modelek go zabrać:evil_lol:

[quote name='agaciaaa'][URL]http://img241.imageshack.us/img241/207/s5002498zv5.jpg[/URL] super minki strzela Brutus :loveu:
A z pancią zdjęcie- cudowne.. pasujecie do siebie :razz:[/quote]

Dziękuję:oops: :lol:

Posted

[quote name='basia2202']wwwooooooowwww!! ile foteczków naszego ulubieńca :multi:
Gosia... dobrana z Was ekipa :cool3: super wyglądacie razem z mordulcem;)
czekamy na więcej fotów:loveu:[/quote]

cześć Basiu:) A dziękuję bardzo. Dobrana.... no może i dobrana, bo nikt inny z Brutusem długo by nie wytrzymał:evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]................wpadłam sobie na chwileczkę do Brutusa..................
i co widzę????
kilka mordulcowatych ślicznych mordulców!!!!:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]................wpadłam sobie na chwileczkę do Brutusa..................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]i co widzę????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]kilka mordulcowatych ślicznych mordulców!!!!:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B][/quote]

czesc:) no śliczne, śliczne:loveu:

Posted

Cześć Gosia :multi:

[url]http://img385.imageshack.us/img385/7233/s5002500wc5.jpg[/url] :D :loveu: Wyszedł, jak ten stworek z "Niekończącej się opowieści" ;)

[url]http://img180.imageshack.us/img180/2332/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjbr9.jpg[/url] Cudo :loveu: Czyje te pitki? :cool3:

Posted

[quote=Gosia>>>;6474725]cześć Basiu:) A dziękuję bardzo. Dobrana.... no może i dobrana, bo nikt inny z Brutusem długo by nie wytrzymał:evil_lol:[/quote]
phhh... :eviltong: ja bym mogła wytrzymać z takim mordulcem :evil_lol: w końcu jednego już mam, to wiem, czym to grozi :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Fantastyczne fotki z Mordulcami .....takie urokliwe:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

Dziekuję Alu:oops: :lol:

[quote name='paula_z']Cześć Gosia :multi:

[URL]http://img180.imageshack.us/img180/2332/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjbr9.jpg[/URL] Cudo :loveu: Czyje te pitki? :cool3:[/quote]

cześć Paula:multi:
niestety nie moje...:shake:

[quote name='basia2202']phhh... :eviltong: ja bym mogła wytrzymać z takim mordulcem :evil_lol: w końcu jednego już mam, to wiem, czym to grozi :loveu:[/quote]

O Basiu wspaniale, akurat się zastanawiałam gdzie Brutusa ulokować, bo musze wyjechac na pół roku:eviltong: haha podrzucę go jutro:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote=Gosia>>>;6483396]O Basiu wspaniale, akurat się zastanawiałam gdzie Brutusa ulokować, bo musze wyjechac na pół roku:eviltong: haha podrzucę go jutro:evil_lol: :diabloti:[/quote]
jesteś gadziną :cool3: jak możesz porzucić piesa aż na pół roku :cool3: toż to niehumanitarne :cool3: :eviltong:
a przygarnąć mordulca mogę... ale od września:cool3: jak z urlopu wrócę :p
z dwoma mordulcami chyba nie dam rady w podróży pociągiem :evil_lol: moje narzeczone Kochanie chyba by ześwirowało :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:aż na pół roku ......Brutusik bedzie tęsknił:razz:...[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko spioszki;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[quote name='basia2202']jesteś gadziną :cool3: jak możesz porzucić piesa aż na pół roku :cool3: toż to niehumanitarne :cool3: :eviltong:
a przygarnąć mordulca mogę... ale od września:cool3: jak z urlopu wrócę :p
z dwoma mordulcami chyba nie dam rady w podróży pociągiem :evil_lol: moje narzeczone Kochanie chyba by ześwirowało :evil_lol: :diabloti:[/quote]

Wy to się nic na żartach dziewczynki nie znacie:shake: :evil_lol: Gdzie ja bym moje bydle na pół roku mogła zostawić? Jak? Przecież się koffamy:loveu: :loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]uffffffffffff
a już zastanawiać się zaczęłam, czy Luśka nie przyjęła by do swojego ogródka pięknego Brutusa:cool3::cool3::cool3:

witaj[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]uffffffffffff[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]a już zastanawiać się zaczęłam, czy Luśka nie przyjęła by do swojego ogródka pięknego Brutusa:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]witaj[/COLOR][/B][/quote]

hmmm co Wy wszystkie takie chętne na tego łobuza?? Toż to diabeł wcielony:diabloti:

Posted

[quote=Gosia>>>;6484265]hmmm co Wy wszystkie takie chętne na tego łobuza?? Toż to diabeł wcielony:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]bo my wszystkie mamy łobuzy wcielone:diabloti::diabloti::diabloti:
a Brutus przystojniacha.............................i umaszczeniem do Luśki by pasował:cool3::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]bo my wszystkie mamy łobuzy wcielone:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]a Brutus przystojniacha.............................i umaszczeniem do Luśki by pasował:cool3::diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

mhm.... w każdym bądź razie póki mnie nie zamkną z jego powodu w pokoju bez klamek:evil_lol: nie ma takiej potrzeby:lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]i znowu se przyszłam
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif[/IMG][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/g035.gif[/IMG]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote=Gosia>>>;6484029]Wy to się nic na żartach dziewczynki nie znacie:shake: :evil_lol: Gdzie ja bym moje bydle na pół roku mogła zostawić? Jak? Przecież się koffamy:loveu: :loveu:[/quote]
łoj się znamy, się znamy;) dlatego tyż żartujemy :evil_lol:

witanko mordulcu i mordulcowa pańciu:multi:
buzi buzi w fafluny:) a dla Gosi mizianko za uszkiem :diabloti: :evil_lol: - każdy musi mieć coś z życia :evil_lol:
my już spadamy, bo w cholere roboty... i wczorajszy dzionek nas wykończył..
do wkrótce:p bo my tu jeszcze wrócimy:cool3:

Posted

[quote=Gosia>>>;6484029]Wy to się nic na żartach dziewczynki nie znacie:shake: :evil_lol: Gdzie ja bym moje bydle na pół roku mogła zostawić? Jak? Przecież się koffamy:loveu: :loveu:[/quote]:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]uffffffffffffffffff ulgło mnie to ,że Brutusik forever z Tobą......:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT]