karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Tak jak pisalam suńka jedzie dzisiaj na drugi zabieg, jest to jej ostatnia szansa. Jak po tym zabiegu coś sobie znów zrobi w lapki, to niestety wet powiedział że bardzo by nie chcial, ale bedzie ją musial uśpić:(, dlatego żeby do tego nie dosżło musi miec dom, w którym bedzie pod opieką. Błagam pomóżcie mi!!!:( chociaz na pare dni a ja zrobię wszystko żeby jej znaleźć dom!! Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Do Elzbieta: Elu podaj swój nr telefonu, jezeli bedziesz po 17tym to może na tymczas moglaby byc u Ciebie? nie wiem jakie bedzie miala dalsze zalecenia, bo dzisiaj popoludniu dopiero bedę wiecej wiedzieć. Aha psinka nie zabardzo podobno zgadza się z innymi psami, tak powiedział mi kierwonik schroniska. Napewno czeka ją rehabilitacja, leki itp. jeżeli chodzi o koszty tego to jestem wstanie na to dać, karmę i w ogole wszystko żeby miala tylko dobrą opiekę. Ona nie może siedzieć sama caly czas, bo polamie sobie śruby drugi raz a wtedy to juz koniec:( jak wstawia sie zdjęcia? bylam wczoraj u niej i zrobiłam parę foteczek:) Quote
pacysia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 przydałby sie dom bez zwierzat zeby suni nie stresowac.. wiadomo jak jest prawie wszyscy jestesmy zapsieni ..wiadomo tez ze sunia nie moze wrocic do schroniska Quote
pacysia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/1257/c0c1e02b03365759.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/1203/499e9755d9363675.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1248/dead0e62682fa833.jpg[/IMG][/URL] Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Strasznie biedna ta malutka. Tak mi jej szkoda. Szukamy składek na DT? Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 dzwonilam do Donki5, niestety nie ma miejsca:( Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Karolino, szukamy lokum dla małej. Trzeba się liczyć z tym, że bezpłatnego DT nie uda się załatwić. Więc może deklaracje są potrzebne, żeby sunia miała na leczenie lub dom tymczasowy/hotelik. Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 ok, oczywiście biore to pod uwagę, ja też staram sie o pieniążki na DT, wszystko byle miala opiekę Quote
pacysia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 moze P.P sie odezwie bo widziałam ze chce dac stały domek..suka jest młodziutka i to ze teraz szczerzy zęby na psy moze byc spowodowane bolem i miejscem w ktorym sie znalazła...widac ze to mądre psisko ...czy ktos wie dlaczego znalazła sie w schronisku i co z jej włascicielami bo takowych pewnie miała Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='pacysia']moze P.P sie odezwie bo widziałam ze chce dac stały domek..suka jest młodziutka i to ze teraz szczerzy zęby na psy moze byc spowodowane bolem i miejscem w ktorym sie znalazła...widac ze to mądre psisko ...czy ktos wie dlaczego znalazła sie w schronisku i co z jej włascicielami bo takowych pewnie miała[/QUOTE] Tak, pacysia, święta racja. Jest obolała i przestraszona. Nic dziwnego, że ząbki pokazuje. Nie przejmowałabym się tym specjalnie. Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 tak, czekam może PP zadzwoni, zaraz do niego napiszę. Wiem napewno sie przyzwyczai, nie dziwie sie jej, że szczeka, ja gdybym leżała taka skrepowana pewnie już bym wszystkich powybijala:). W schronisku znalazla sie po wypadku, a wlaścicieli nie ma, tzn. nikt sie zgłosil do schronu:( Quote
Ania i Kajber Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='karolina1981']dzwonilam do Donki5, niestety nie ma miejsca:([/QUOTE] Można jeszcze spróbować u yumanji : 500893485 Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Hotel terier ma świetne warunki, teraz w weekend się przeprowadzają do Lipki. Ale tam będą naprawdę super warunki. Przesłać ci Karolino nr telefonu? Quote
pacysia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 tym poszczekiwaniem chce zwrocic na siebie uwage a niech nie mysla ze sie poddałam :)od razu widac ze to mądra suczka Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Wyżej masz nr tel do yumanij, a ja podaję ci do hotelu terier: 606612957, Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 do Cantadorra -tak przeslij mi numerk i zaraz dzwonię Quote
Ania i Kajber Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Belu, a może Czarodziejka? Wiem, że sunia niehospicyjna, ale mogłaby na razie leżeć w tym pomieszczeniu, gdzie Dasza,Zębuś i Ślepek, a jak nie , to jest wolny kojec z budą. Diana na pewno zajęłaby się cierpliwie rehabilitacją małej, a po rehabilitacji DS szybko się znajdzie. Tylko czy sunia nie byłaby zbyt uciążliwa dla staruszków? Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 dzwonilam do Teriera, tak jak mi pisalaś są podczas przeprowadzki i Pani chcialaby żeby psinka juz była troszke podleczona, a Yamanji nie odbiera bede próbowac. Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 dziękuję Wam wszystkim za pomoc, ja nie jestem tak bardzo w tym wszystkim zorientowana jak Wy, nie znam duzo takich osób, i napewno Wasza pomoc jest dla mnie bardzo wazna i dla suńki też, która czeka juz własnie na zabieg, dziekuję:) Quote
Ania i Kajber Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Jeszcze przychodzi mi do głowy hotel u ronji pod W-wą, ona juz odchowała taki połamane owczarki z gipsami i śrubami, ale nie znam telefonu, trzebaby przez myszę1. Karolino, telefon do myszy1 prześle Ci SMS-em. Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Jeżeli chodzi o karmę, leczenie, rehabilitacje, to oczywiscie zapewnię byle miała dobrą opiekę. Quote
karolina1981 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 podnoszę mordeczkę:) piszcie proszę podnoszenie Quote
Recommended Posts