Klaudus__ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Ten chłopaczek trafił kilka dni temu do schroniskowego kojca. Niebawem kończy się kwarantanna - nikt Go nie szuka. Szukam dla Niego prawdziwego domu! Ma max 2 lata - może mniej. Jest niesamowicie przyjazny i do ludzi i do zwierząt. Cały czas by sie przytulał. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Agucha Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wklejcie go na shih-tzu w potrzebie według szablonu: http://www.dogomania.pl/threads/198023-SHIH-TZU-w-potrzebie! Czy opcja przekazania go Kociemu Światu wchodzi w grę? Mamy niedługo transport z Katowic do Warszawy. Jedzie pekinka, móglby i on :) Szukamy takiego psa: Czy ten w schronie ma tatuaż? Quote
Lili8522 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wstawiłam go według szablonu... Kolorystycznie rzeczywiście by pasował... Quote
lili13 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ten chłopczyk z pomarańczową kokardą jest z mojej hodowli jak było robione zdjęcie miał 6 miesięcy,ludzie nieodpowiedzialni dopiero po roku dali mi znać,że zginą:( Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Agucha']Wklejcie go na shih-tzu w potrzebie według szablonu: http://www.dogomania.pl/threads/198023-SHIH-TZU-w-potrzebie! Czy opcja przekazania go Kociemu Światu wchodzi w grę? Mamy niedługo transport z Katowic do Warszawy. Jedzie pekinka, móglby i on :) Szukamy takiego psa: Czy ten w schronie ma tatuaż? O matko... To może być On!!!!!! Jakie miał imię?? Sprawdzę jutro tatuaż i reakcję na imię Quote
Agucha Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Klaudus__']O matko... To może być On!!!!!! Jakie miał imię?? Sprawdzę jutro tatuaż i reakcję na imię[/QUOTE] Bardzo dziękuję! :Rose: Ilonka wejdzie to powie jak chlopak mial na imię. Ten poszukiwany zaginął w Sosnowcu... ale wszystko się może zdarzyć... Quote
ewajanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Z nowym domkiem to raczej problemu nie będzie, ale trzymam kciuki żeby to był ten zaginiony;) Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [I]No niestety - to chyba raczej nie nasz poszukiwany... Mam jednak bardzo fajną Panią z W-wy - niesamowicie ciepła osoba. Bardzo chciałaby adoptować naszego chłopaka. Ma już sunie shi i wie czego trzeba takim psiakom. Od samego początku mówiła,że ciacha chłopaka jak najprędzej. I po cichu dogo podczytuje ;) Proszę się tu zaraz logować :mad: ;)[/I] Quote
epc Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]No niestety - to chyba raczej nie nasz poszukiwany... Mam jednak bardzo fajną Panią z W-wy - niesamowicie ciepła osoba. Bardzo chciałaby adoptować naszego chłopaka. Ma już sunie shi i wie czego trzeba takim psiakom. Od samego początku mówiła,że ciacha chłopaka jak najprędzej. I po cichu dogo podczytuje ;) Proszę się tu zaraz logować :mad: ;)[/I][/QUOTE] Witam, To ja chcę Tego Chłopaka jak najszybciej i jestem w kontakcie telefonicznym. Nie wypowiadałam się wcześniej, nie czuję się pewnie na forach :) Quote
Javena Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Witamy cioteczkę epc !!!![/FONT] Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Cioteczki może słyszałyście o jakimś transporcie do W-wy...? Quote
Lili8522 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Klaudus__ napisał(a):Cioteczki może słyszałyście o jakimś transporcie do W-wy...? Moze Figu zapytać? Quote
Agucha Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Lili8522 napisał(a):Moze Figu zapytać? Tak, Figu miała jechać jakoś teraz z Katowic do Wawy. Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Agucha napisał(a):Tak, Figu miała jechać jakoś teraz z Katowic do Wawy. Dzwonię więc... Quote
Isiak Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O matko, na naszym osiedlu (Pszczyna) był taki! Pojawił się w lutym tego roku jako 3-4 miesięczny szczeniak i parę razy go widywałam, charakterystyczny taki kudłacz nieostrzyżony był bo u nas to wszyscy "golą" sziciaki :angryy: Ostatnio go nie widziałam, może to on. Ale jeśli nawet to on, to niech lepiej jedzie do nowego domu, jeśli taki na niego czeka. Tam był chyba tylko zabawką dla małego dziecka. Quote
epc Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 czy wiadomo coś o transporcie do Warszawy? Chcemy chłopaka przed Świętami, aby się zaaklimatyzował u nas. :) W poniedziałek będę w Zabrzu i Katowicach, mogę go zabrać, niestety tylko jednego do pociągu. [quote name='Klaudus__']Dzwonię więc... Quote
epc Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Smutno, nam, że chłopak nie dołączył do nas. Czy "właścicielowi" postawiono jakieś warunki nad opieką nad psiakiem? [quote name='Klaudus__']No niestety - to chyba raczej nie nasz poszukiwany... Mam jednak bardzo fajną Panią z W-wy - niesamowicie ciepła osoba. Bardzo chciałaby adoptować naszego chłopaka. Ma już sunie shi i wie czego trzeba takim psiakom. Od samego początku mówiła,że ciacha chłopaka jak najprędzej. I po cichu dogo podczytuje ;) Proszę się tu zaraz logować :mad: ;) Quote
Isiak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Czy to znaczy, że maluch nie pojedzie do epc? Ktoś go zabrał? Quote
epc Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nooo niestety nie do nas:( Isiak napisał(a):Czy to znaczy, że maluch nie pojedzie do epc? Ktoś go zabrał? Quote
Isiak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu. Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='Isiak']Czy to znaczy, że maluch nie pojedzie do epc? Ktoś go zabrał? Bardzo chciałam ,żeby trafił do Rodziny Pani Ewy - niestety znalazł się 'właściciel'. Nawet nie mam siły pisać - dobija mnie już wszystko totalnie... :( Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Zerknijcie... Podnieście czasem... http://www.dogomania.pl/threads/219575-Trzy-kotki-mieszkaj%C4%85ce-na-cmentarzu.-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-szukaniu-DT-DS Quote
Recommended Posts