Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Moj plan na wieczorne pocwiczenie u Sherry lezec a ja obejde Cie dokola (zrywa sie jak do niej dojde i stane) przerodzilo sie w rozne cwiczenia z obiema i obie sie spisaly :loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']Te piękne dziewuszki to już nawet nie geniusze, ale EUGENIUSZE! :)
Haha zwykly trening na rally :diabloti:

Lecimy dalej z tamtymi zdjeciami z wybiegu i lasu bo od jutra nas nie bedzie w domu :D

Posted

[quote name='Vilena']Fajnie, że znowu jesteś na dogo, muszę nadrobić ten wątek, uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia :loveu:[/QUOTE]
Witam bardzo mi milo :loveu: Bedziesz mogla spokojnie nadrabiac, jutro wyjezdzamy na urlop (no i mam nadzieje przywiezc duzo zdjec z urlopu) :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']Zdjęcia :loveu:
Na ile jedziecie się urlopować? :D
Widziałam dzisiaj identycznego kudłacza jak Falla! :)[/QUOTE]
Jeszcze wiecej zdjec :loveu:

2 tygodnie :)

W Polsce wiem ze jakis czas temu to tylko dwa takie byly :diabloti:

Posted

Widzę właśnie a wszystkie piękne :loveu:
Ooo to długo was nie będzie. Dużo zdjęć będziesz musiała nacykać :)
To pewnie jakiś kundelek był, ale baaaaaaaaaaardzo podobny :D

Posted

[quote name='rashelek']Widzę właśnie a wszystkie piękne :loveu:
Ooo to długo was nie będzie. Dużo zdjęć będziesz musiała nacykać :)
To pewnie jakiś kundelek był, ale baaaaaaaaaaardzo podobny :D[/QUOTE]
Jeszcze mi zostalo ok 60 to moze sie uda wrzucic podczas urlopu :) Moj laptop jedzie z nami :loveu: Tylko jeszcze sie nie spakowal :diabloti: ja zaczynam zbierac co chce zapakowac, jeszcze wyjsc z psami na poranny spacer potem do sklepu na chwile a potem do zoologa kupic plywajaca zabawke i moze kurtke chlodzacsa dla mila

Mam nadzieje ze bedzie gdzie (glownie planuje wodne plazowe i lesne) :razz: pogoda jak na razie to max 20 - 23 stopnie uff :loveu:

Trzeba ylo do domu zabrac :razz: