inka33 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='deer_1987']I znow mamy pod opieka kudlacza :diabloti: Trzy psy chetne do pracy :razz: https://lh4.googleusercontent.com/-6wbCSsremOE/Uf46o-teRaI/AAAAAAABHBg/ILN845KZWGs/s640/IMG_8120.jpg Tylko w takim układzie nie proś Mileczki o zrobienie "siad" z leżenia! :mad: ;) Quote
taxelina Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='inka33']Tylko w takim układzie nie proś Mileczki o zrobienie "siad" z leżenia! :mad: ;)[/QUOTE] Bo sie stuknie w glowe? :D masz pw :loveu: Quote
inka33 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='deer_1987']Bo sie stuknie w glowe? :D masz pw :loveu:[/QUOTE] Dzięki! :) A dlaczemu nie tu...? :hmmmm: Quote
taxelina Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Moj plan na wieczorne pocwiczenie u Sherry lezec a ja obejde Cie dokola (zrywa sie jak do niej dojde i stane) przerodzilo sie w rozne cwiczenia z obiema i obie sie spisaly :loveu: Quote
Nutusia Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Te piękne dziewuszki to już nawet nie geniusze, ale EUGENIUSZE! :) Quote
taxelina Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Nutusia']Te piękne dziewuszki to już nawet nie geniusze, ale EUGENIUSZE! :) Haha zwykly trening na rally :diabloti: Lecimy dalej z tamtymi zdjeciami z wybiegu i lasu bo od jutra nas nie bedzie w domu :D Quote
Vilena Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Fajnie, że znowu jesteś na dogo, muszę nadrobić ten wątek, uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia :loveu: Quote
taxelina Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Vilena']Fajnie, że znowu jesteś na dogo, muszę nadrobić ten wątek, uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Witam bardzo mi milo :loveu: Bedziesz mogla spokojnie nadrabiac, jutro wyjezdzamy na urlop (no i mam nadzieje przywiezc duzo zdjec z urlopu) :loveu: Quote
rashelek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zdjęcia :loveu: Na ile jedziecie się urlopować? :D Widziałam dzisiaj identycznego kudłacza jak Falla! :) Quote
taxelina Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='rashelek']Zdjęcia :loveu: Na ile jedziecie się urlopować? :D Widziałam dzisiaj identycznego kudłacza jak Falla! :)[/QUOTE] Jeszcze wiecej zdjec :loveu: 2 tygodnie :) W Polsce wiem ze jakis czas temu to tylko dwa takie byly :diabloti: Quote
rashelek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Widzę właśnie a wszystkie piękne :loveu: Ooo to długo was nie będzie. Dużo zdjęć będziesz musiała nacykać :) To pewnie jakiś kundelek był, ale baaaaaaaaaaardzo podobny :D Quote
taxelina Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='rashelek']Widzę właśnie a wszystkie piękne :loveu: Ooo to długo was nie będzie. Dużo zdjęć będziesz musiała nacykać :) To pewnie jakiś kundelek był, ale baaaaaaaaaaardzo podobny :D[/QUOTE] Jeszcze mi zostalo ok 60 to moze sie uda wrzucic podczas urlopu :) Moj laptop jedzie z nami :loveu: Tylko jeszcze sie nie spakowal :diabloti: ja zaczynam zbierac co chce zapakowac, jeszcze wyjsc z psami na poranny spacer potem do sklepu na chwile a potem do zoologa kupic plywajaca zabawke i moze kurtke chlodzacsa dla mila Mam nadzieje ze bedzie gdzie (glownie planuje wodne plazowe i lesne) :razz: pogoda jak na razie to max 20 - 23 stopnie uff :loveu: Trzeba ylo do domu zabrac :razz: Quote
taxelina Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Milo ze mam obroze chlodzaca i dwa poslanka chlodzace to coraz czesniej mysle o http://www.pelna-miska.pl/pl/c/HURTTA-kamizelki-chlodzace/465 zadzwonie dzis do zoologa u nas i sie dopytam czy maja i w jakiej cenie :razz: Quote
Buszki Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Widzę,że urlop się szykuje...No to miłego urlopowania się :). Quote
Recommended Posts