Isadora7 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='piesia']Mimo ubytków w sierści jest naprawdę śliczna . Chwyta za serce tym swoim cudownym wzrokiem . Cały czas zaglądam do maleńkiej i cały czas trzymam za nią kciuki . Jeżeli nie znajdzie się inny dom tymczasowy to co ją czeka ? Schron ?[/QUOTE] Nawet nie chcę o tym myslec, ale jak nie bedzie wyjścia? Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3118/ondra64029.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Malutki spioszek, nie moze znalesc sie w schronisku...................:( Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='Ellig']Malutki spioszek, nie moze znalesc sie w schronisku...................:([/QUOTE] Póki co widzę czarną dziurę :( Quote
Ellig Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Isadora7']Póki co widzę czarną dziurę :([/QUOTE] Na FCB padlo pytanie [URL="https://www.facebook.com/profile.php?id=1535965167"]Kasia N.[/URL][URL="https://www.facebook.com/browse/mutual_friends/?uid=1535965167"] [/URL] z kim dokładnie się kontaktować w sprawie suni? podalam namiary............. Quote
Ellig Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Niestety....................... [URL="https://www.facebook.com/profile.php?id=1535965167"]Kasia N.[/URL][URL="https://www.facebook.com/browse/mutual_friends/?uid=1535965167"] [/URL] niestety okazało sie, ze moi rodzice nie moga wziąć suni na tymczasowo, może ewentualnie za jakiś czas. moge jedynie zrobic przelew zeby jakos wspomoc ale w obecnej sytuacji (wg forum dogomania) niewiele to pomoze... Quote
Tadora Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A do kiedy Ondriczka może przebywać w obecnym DT? To maleństwo jest kochane i takie wystraszone, na myśl, że może trafić do schronu przechodzą mnie ciarki. Szukajmy jej domu! ja popytam wśród znajomych. Czy wiadomo jak długie ją jeszcze czeka leczenie i czy koszty są duże? Quote
Isadora7 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='Tadora']A do kiedy Ondriczka może przebywać w obecnym DT? To maleństwo jest kochane i takie wystraszone, na myśl, że może trafić do schronu przechodzą mnie ciarki. Szukajmy jej domu! ja popytam wśród znajomych. Czy wiadomo jak długie ją jeszcze czeka leczenie i czy koszty są duże?[/QUOTE] Najdalej do końca tygodnia. O ile Ania wytrzyma bo ma życie zatrute. Leczenie podejrzewam to kwestia tej serii a potem zwykłę kontrole co jakiś czas. Ondra bardzo szybko odżywa. Na szcżęscie to nie choroba skórna. Ondra ma mały posag z którym mozę być zabrana, kocyki różne takie, żarełko, leki które bierze to oczywiste. Domek nie zostanie bez pomocy. Chciałabym utrzymac kierunek leczenia bo jak widac jest dobry, dlatego załeżałoby mi aby w Warszawie. Wtedy io mnie jest łatwiej pomóc. Przyznam że sie z deczka podłamałam. Quote
Ellig Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Kurcze, nic nie moge zrobic, szukam.........................................:( Quote
Isadora7 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Ellig']Kurcze, nic nie moge zrobic, szukam.........................................:([/QUOTE] Ja tęż, tym bardziej zę u Ani doszły inne dramaty życiowe. Quote
Ellig Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [COLOR=red][B]Szukamy na cito Dt dla Ondry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] Quote
danka1234 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 w Warszawie jest dużo dogomaniaków,moze uda sie cos znalezc na miejscu. Quote
eossi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 chetnie pomogę , proszę podac jak wpłacic pieniązki ( numer konta lub inczej ??) Quote
Isadora7 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Ellig'][COLOR=red][B]Szukamy na cito Dt dla Ondry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/QUOTE] Dziękuję. U Ani (DT Ondry) wydarzyła sie tragedia rodzinna, wielka tragedia, dziewczyna nawet nie może mówić :( [quote name='danka1234']w Warszawie jest dużo dogomaniaków,moze uda sie cos znalezc na miejscu.[/QUOTE] Byłoby najlepiej, chociazby z tego powodu że tu rozpoczeto leczenie, trafione leczenie, w dobrej klinice. Nie wspomnę ze chciałaby do końca czuwac nad przebiegiem leczenia. [quote name='eossi']chetnie pomogę , proszę podac jak wpłacic pieniązki ( numer konta lub inczej ??)[/QUOTE] za chwile podam na priva, dziekuje serdecznie, ja sie podłamałam w ciągu tych dwóch dni i przystopowała sie zbiórka :(. Problem z DT Ondry i wywózka jamnika do Niemiec. Jamnika na którego czekały dwa domki w Polsce. Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='Ellig']Zagladam z nadzieją.................:([/QUOTE] A ja już coraz bardziej bez... :shake: Quote
paulinken Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 inga.mm chyba bierze do siebie chore pieski, tylko że nie za darmo. Ja się mogę dorzucić wtedy. u malagos są suczki na DT, zapytajcie. Quote
Ellig Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='paulinken']inga.mm chyba bierze do siebie chore pieski, tylko że nie za darmo. Ja się mogę dorzucić wtedy. u malagos są suczki na DT, zapytajcie.[/QUOTE] [B]paulinken[/B] a ile kosztuje to dt u inga.mm? Quote
Isadora7 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [SIZE=4][COLOR=red][B]Sytuacja Ondry jest taka że praktycznie wkazdej chwili może zostać odwieziona do schronu. Powtarzam w domu Ani wydarzyła się tragedia.[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
myjuliette Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 poproszę numer konta do rozliczenia bazarku Quote
paulinken Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Ellig'][B]paulinken[/B] a ile kosztuje to dt u inga.mm?[/QUOTE] Kurczę, nie wiem, pewnie z 300-400 zł. Zaraz ją zaproszę na wątek. Quote
Recommended Posts