taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='a.piurek']Mocno trzymamy kciuki, żeby to było jak najszybciej[/QUOTE] Do soboty juz blisko :multi: Quote
M&S Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='deer_1987']Do soboty juz blisko :multi:[/QUOTE] Już bardzo blisko!!!! Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='M&S']Już bardzo blisko!!!![/QUOTE] [quote name='Isadora7']uwaga uwaga nadchodzi....[/QUOTE] Juz mamy srode! :multi: Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Tak, jest środa..... Cześć, u nas sypie to białe. Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='M&S']Tak, jest środa..... Cześć, u nas sypie to białe.[/QUOTE] Dlatego zapas czasu jest na transport Milki, w razie gdyby warunki pogodowe sie pogorszyly. Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']Dlatego zapas czasu jest na transport Milki, w razie gdyby warunki pogodowe sie pogorszyly.[/QUOTE] bardzo dobrze, wszystko zaplanowane:) Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']I jak Milka spakowana?[/QUOTE] jeszcze ma czas, żeby się spakować;) Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='M&S']jeszcze ma czas, żeby się spakować;)[/QUOTE] Coraz mniej :evil_lol: Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']Coraz mniej :evil_lol:[/QUOTE] No wiadomo;) Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zapraszamy do takiego mikruska [url]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku[/url] Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano. Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło! Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano. Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło![/QUOTE] A ona bez problemu bierze leki w szynce i innych pysznosciach? To znaczy nie wypluwa? bo Niunia potrafila wziac w szynce wszyscy zadowoleni a za chwile wyrzucala tabletke i "dziekowala" za szynke :razz: Cudowne wiadomosci :loveu: Sama jestem ciekawa naszego spotkania, czy bedzie taka przerazona czy troche wesola. Jak na codzien - nie wtedy co Milka sie "kloci" o miejsce u Ciebie - wygladaja relacje stadka? :) Quote
Nutusia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']A ona bez problemu bierze leki w szynce i innych pysznosciach? To znaczy nie wypluwa? bo Niunia potrafila wziac w szynce wszyscy zadowoleni a za chwile wyrzucala tabletke i "dziekowala" za szynke :razz: Cudowne wiadomosci :loveu: Sama jestem ciekawa naszego spotkania, czy bedzie taka przerazona czy troche wesola. Jak na codzien - nie wtedy co Milka sie "kloci" o miejsce u Ciebie - wygladaja relacje stadka? :)[/QUOTE] Na początku "sprawdzała" zawartość szynki czy paszteciku. Ale teraz po posiłku już siada i czeka na swoją obrywkę, a ponieważ reszta nosów się wpycha, więc szybciutko bierze i pochłania, żeby broń boże żaden okruszek nie spadł na podłogę ;) Nasze stadko jest zgodne. Lesio generalnie trzyma się na uboczu. A dziewczyny się bawią, czasem nawet wszystkie cztery na raz. Jak kota ganiają, to wszystko w domu fruwa ;) Ładują się wszystkie cztery na mnie, na kanapę. Po jakimś czasie Milce robi się za gorąco i idzie do posłanka:eviltong: W nocy Milcia śpi na poduszce, której zaciekle broni, a reszta gdzieś "pod kołdrą". Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano. Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło![/QUOTE] Nutusiu, bardzo lubię czytać Twoje "sprawozdanka", są takie miłe:):) Mizianki dla gwiazdy!!! Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Nutusia']Na początku "sprawdzała" zawartość szynki czy paszteciku. Ale teraz po posiłku już siada i czeka na swoją obrywkę, a ponieważ reszta nosów się wpycha, więc szybciutko bierze i pochłania, żeby broń boże żaden okruszek nie spadł na podłogę ;) Nasze stadko jest zgodne. Lesio generalnie trzyma się na uboczu. A dziewczyny się bawią, czasem nawet wszystkie cztery na raz. Jak kota ganiają, to wszystko w domu fruwa ;) Ładują się wszystkie cztery na mnie, na kanapę. Po jakimś czasie Milce robi się za gorąco i idzie do posłanka:eviltong: W nocy Milcia śpi na poduszce, której zaciekle broni, a reszta gdzieś "pod kołdrą".[/QUOTE] No tak, tej konkurencji mi teraz brakuje bo Sherry nosi kostke po pare dni, jak jakis smak jej nie pasuje to nie bierze... Bo i tak nikt inny nie wezmie :diabloti: No to wesolo tam macie :loveu: Dobrze ze ta choinka byla przymocowana do sufitu :diabloti: Helenka tez jest niesamowita :loveu: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Zapraszamy do takiego mikruska [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku"]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku[/URL][/QUOTE] Melduję, że byłam.....;) Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='M&S']Melduję, że byłam.....;)[/QUOTE] Bardzo nam milo, tyle tych psiakow domow szuka, zawsze pomoc w podnoszeniu tez sie przyda :loveu: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Bardzo nam milo, tyle tych psiakow domow szuka, zawsze pomoc w podnoszeniu tez sie przyda :loveu:[/QUOTE] Wiem, ale jak widzę te biedy, to serce mnie boli i chciałaby zabrać................... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='M&S']Wiem, ale jak widzę te biedy, to serce mnie boli i chciałaby zabrać...................[/QUOTE] Ja sobie mysle ze nie moge kazdej pomoc ale chociaz dla jednej - Milki - swiat sie zmieni/bedzie lepszy :loveu: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Ja sobie mysle ze nie moge kazdej pomoc ale chociaz dla jednej - Milki - swiat sie zmieni/bedzie lepszy :loveu:[/QUOTE] Każdy dobry uczunek sprawia, że my jesteśmy lepsi i świat też..... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='M&S']Każdy dobry uczunek sprawia, że my jesteśmy lepsi i świat też.....[/QUOTE] A potem sie zwalnia miejsce w DT na nowego pieska, co nie Nutusia? :diabloti: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']A potem sie zwalnia miejsce w DT na nowego pieska, co nie Nutusia? :diabloti:[/QUOTE] Nutusia zapewne juz się cieszy......:lol!::shiny::evillaug: Quote
Recommended Posts