Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Dlatego zapas czasu jest na transport Milki, w razie gdyby warunki pogodowe sie pogorszyly.[/QUOTE]

bardzo dobrze, wszystko zaplanowane:)

Posted

Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano.
Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło!

Posted

[quote name='Nutusia']Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano.
Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło![/QUOTE]
A ona bez problemu bierze leki w szynce i innych pysznosciach? To znaczy nie wypluwa? bo Niunia potrafila wziac w szynce wszyscy zadowoleni a za chwile wyrzucala tabletke i "dziekowala" za szynke :razz:

Cudowne wiadomosci :loveu: Sama jestem ciekawa naszego spotkania, czy bedzie taka przerazona czy troche wesola. Jak na codzien - nie wtedy co Milka sie "kloci" o miejsce u Ciebie - wygladaja relacje stadka? :)

Posted

[quote name='deer_1987']A ona bez problemu bierze leki w szynce i innych pysznosciach? To znaczy nie wypluwa? bo Niunia potrafila wziac w szynce wszyscy zadowoleni a za chwile wyrzucala tabletke i "dziekowala" za szynke :razz:

Cudowne wiadomosci :loveu: Sama jestem ciekawa naszego spotkania, czy bedzie taka przerazona czy troche wesola. Jak na codzien - nie wtedy co Milka sie "kloci" o miejsce u Ciebie - wygladaja relacje stadka? :)[/QUOTE]

Na początku "sprawdzała" zawartość szynki czy paszteciku. Ale teraz po posiłku już siada i czeka na swoją obrywkę, a ponieważ reszta nosów się wpycha, więc szybciutko bierze i pochłania, żeby broń boże żaden okruszek nie spadł na podłogę ;)
Nasze stadko jest zgodne. Lesio generalnie trzyma się na uboczu. A dziewczyny się bawią, czasem nawet wszystkie cztery na raz. Jak kota ganiają, to wszystko w domu fruwa ;) Ładują się wszystkie cztery na mnie, na kanapę. Po jakimś czasie Milce robi się za gorąco i idzie do posłanka:eviltong: W nocy Milcia śpi na poduszce, której zaciekle broni, a reszta gdzieś "pod kołdrą".

Posted

[quote name='Nutusia']Milka spakowana na razie... na szafie ;) Jeszcze muszę zrobić rozpiskę leków. Zabierz Martuś ze sobą jakieś mniamuśne kanapeczki, bo w czymś będziesz musiała Małej podać leki wieczorem i rano.
Milka z dnia na dzień weselsza i bardziej zabawowa. Wczoraj już nawet mnie nagabywała, a dziś rano psice urządziły sobie wielkie, półgodzinne biegi przełajowe :) Milcia wróciła caaaaała mokra, ale pychol jej się śmiał, że aż miło![/QUOTE]

Nutusiu, bardzo lubię czytać Twoje "sprawozdanka", są takie miłe:):)

Mizianki dla gwiazdy!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Na początku "sprawdzała" zawartość szynki czy paszteciku. Ale teraz po posiłku już siada i czeka na swoją obrywkę, a ponieważ reszta nosów się wpycha, więc szybciutko bierze i pochłania, żeby broń boże żaden okruszek nie spadł na podłogę ;)
Nasze stadko jest zgodne. Lesio generalnie trzyma się na uboczu. A dziewczyny się bawią, czasem nawet wszystkie cztery na raz. Jak kota ganiają, to wszystko w domu fruwa ;) Ładują się wszystkie cztery na mnie, na kanapę. Po jakimś czasie Milce robi się za gorąco i idzie do posłanka:eviltong: W nocy Milcia śpi na poduszce, której zaciekle broni, a reszta gdzieś "pod kołdrą".[/QUOTE]
No tak, tej konkurencji mi teraz brakuje bo Sherry nosi kostke po pare dni, jak jakis smak jej nie pasuje to nie bierze... Bo i tak nikt inny nie wezmie :diabloti:

No to wesolo tam macie :loveu: Dobrze ze ta choinka byla przymocowana do sufitu :diabloti: Helenka tez jest niesamowita :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Zapraszamy do takiego mikruska
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku"]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku[/URL][/QUOTE]

Melduję, że byłam.....;)

Posted

[quote name='deer_1987']Bardzo nam milo, tyle tych psiakow domow szuka, zawsze pomoc w podnoszeniu tez sie przyda :loveu:[/QUOTE]

Wiem, ale jak widzę te biedy, to serce mnie boli i chciałaby zabrać...................

Posted

[quote name='M&S']Wiem, ale jak widzę te biedy, to serce mnie boli i chciałaby zabrać...................[/QUOTE]
Ja sobie mysle ze nie moge kazdej pomoc ale chociaz dla jednej - Milki - swiat sie zmieni/bedzie lepszy :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Ja sobie mysle ze nie moge kazdej pomoc ale chociaz dla jednej - Milki - swiat sie zmieni/bedzie lepszy :loveu:[/QUOTE]

Każdy dobry uczunek sprawia, że my jesteśmy lepsi i świat też.....

Posted

[quote name='deer_1987']A potem sie zwalnia miejsce w DT na nowego pieska, co nie Nutusia? :diabloti:[/QUOTE]

Nutusia zapewne juz się cieszy......:lol!::shiny::evillaug: