Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Cześć maluszki:):)

To nie maluszki. To kolosy - potwory. Z ogromnej kości Pako i kostek, które dostały wczoraj wieczorem zostało niewiele...

Biedna mysza 1 wie najlepiej, ile karmy musiała kupić, a kolosy ją pożerają w zawrotnym tempie. Jak pusta micha, to drą się jak pisklaki. ;) A jak dużo jedzą, to też dużo... O poranku witają mnie kolosy i 4-5 sztuk kupsk w otoczeniu kałuż. Czy tak wygląda kupa maluszka - http://img249.imageshack.us/img249/1374/772n.jpg? :cool3: ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
No nie, jeszcze kupy na wątku ;)

Jedna kupa - zdrowa, dorodna. O co Ci chodzi? ;)

Pan od Bimka dotąd się nie odezwał...

Posted

hop! napisał(a):
Jedna kupa - zdrowa, dorodna. O co Ci chodzi? ;)

Pan od Bimka dotąd się nie odezwał...

dobra kupa nie jest zła;)

Szkoda...

Posted

Pan już miał wizytę, rozmowy ze mną, z Hop! ;) także myślę, ze jest dosyć dogłębnie zlustrowany ;)

Tak naprawdę to rodzina z dziećmi, nie mają jednak samochodu, dopiero planują dlatego zmagają się kłopotami transportowymi.
Jeszcze tylko na żywo spotkanie z Hop!, podpisanie umowy adpcyjnej i Bimek pojedzie.

Tfu, tfu ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Pan już miał wizytę, rozmowy ze mną, z Hop! ;) także myślę, ze jest dosyć dogłębnie zlustrowany ;)

Tak naprawdę to rodzina z dziećmi, nie mają jednak samochodu, dopiero planują dlatego zmagają się kłopotami transportowymi.
Jeszcze tylko na żywo spotkanie z Hop!, podpisanie umowy adpcyjnej i Bimek pojedzie.

Tfu, tfu ;)

Suuuuuper!!!!!!!! fantastycznie, mały będzie miał swoich dużych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mysza 1 napisał(a):

Tfu, tfu ;)

Niedawno pojechał... Smutno mi.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A jak Abi przeżyła rozstanie?

Bez problemu. Już od jakiegoś czasu przygotowywałam Abi i Bima do rozstania... Nie wszędzie i nie zawsze kolosy były razem.

Abi ma dwie koleżanki - Nikę, z którą była wcześniej na zdjęciach i Kiku. Zdjęcia w ruchu wyszły rozmazane, więc wstawiam tylko niektóre.

Posted

A TERAZ O BIMUSIU!

Dzisiaj zadzwonił pan - dojechali szczęśliwie i bez przygód. Bim na pierwszym spacerze był trochę przestraszony, ale już na kolejnym było fajnie. W domu chodzi krok w krok za właścicielami i czuje się tak, jak powinien, czyli jak u siebie w domu. Poznał i polubił króliki. Przed nim spotkanie z dziećmi. Niedługo będą nowe informacje i zdjęcia. ;) W tej chwili się cieszę, że Bim ma prawdziwy dom.