mysza 1 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Abi jest opatrzyła, to prawda ale dziwne, bo przecież ludzie nie szukają psów tygodniami. Myślalam, że wchodzą tak ciągle nowi a tu taka niespodzianka. Quote
hop! Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jeżeli Abi zostanie sama, to ma najlepszą koleżankę - Nikulinę. ;) Quote
mysza 1 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ale się fajnie bawią :) A Bimek jest ogromny ;) naprawdę kolos :) Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Piekne sniezne zabawy:) Jakie one są juz duuuże..... Quote
mysza 1 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Duże i martwi nas, ze Abi interesują się tylko ludzie, którzy szukaja psa obronnego do ogródka. Nie wiem co taka mała biedna Abi by miała robić sama w wielkim ogródku i zimnej budzie :( Quote
hop! Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Coraz mniej osób interesuje się kolosami... Nawet na dogo nie mają wielbicielek. :sad: Quote
M&S Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Nie wyobrażam sobie....takie wychuchane i w budzie. Quote
mysza 1 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Allegro zdjęło mi aukcję Abi, podłe gady. p.s. karma powinna być jutro Quote
M&S Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mysza 1 napisał(a):Allegro zdjęło mi aukcję Abi, podłe gady. Dlaczego?! Głaski dla malców:) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Allegro zamyka wszystkie aukcje psów jeśli nie dotyczą sprzedaży. A sprzedawać wolno tylko z zarejstrowanych hodowli także koniec z ogłaszaniem psów na allegro. Kilka innych też mi wycofali, nawet wyróżnione :( i zapłacone. Dzisiaj zamówiłam nowe ogłoszenia dla Abi. Quote
Lemoniada Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mysza 1 napisał(a):Allegro zamyka wszystkie aukcje psów jeśli nie dotyczą sprzedaży. A sprzedawać wolno tylko z zarejstrowanych hodowli także koniec z ogłaszaniem psów na allegro. Kilka innych też mi wycofali, nawet wyróżnione :( i zapłacone. Dzisiaj zamówiłam nowe ogłoszenia dla Abi.Żarty sobie robią? Przecież nowa Ustawa mówi o zakazie rozmnażania psów dla pieniędzy :roll: Na szczęście są jeszcze inne portale, ale szkoda. Quote
mysza 1 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Dlatego można wystawiać tylko psy z zarejstrowanych hodowli. Szkoda, ze nie pozwalają ogłaszać takich biedaków jak nasze :( Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mysza 1 napisał(a):Allegro zamyka wszystkie aukcje psów jeśli nie dotyczą sprzedaży. A sprzedawać wolno tylko z zarejstrowanych hodowli także koniec z ogłaszaniem psów na allegro. Kilka innych też mi wycofali, nawet wyróżnione :( i zapłacone. Dzisiaj zamówiłam nowe ogłoszenia dla Abi. co za matoły, przecież to są adopcyjne.....dlaczego nie czytają przepisów?!!!! Quote
hop! Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Zamiast allegro można robić ogłoszenia na tablicy - są darmowe, ale też można je wyróżniać. Quote
hop! Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Zrobiłam Abi nowe ogłoszenie na tablicy na Warszawę - tym razem je wyróżniłam na 7 dni - http://tablica.pl/oferta/psie-dziecko-czeka-na-dobry-dom-IDER6f.html. Ciężko Abi zrobić zdjęcia - kręci się , wierci. ;) Zabawiałam ją pluszowym krokodylkiem i też nie pomagało. :p Quote
M&S Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ach ten jęzor:):) cudna jest !!!!! Domki hop, hop, gdzie do licha jesteście................?!!! Quote
Lemoniada Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Piękne szczeniaki :) Co z Bimem, idzie do nowego domku? Quote
hop! Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Lemoniada napisał(a):Piękne szczeniaki :) Co z Bimem, idzie do nowego domku? Teoretycznie jutro, ale zobaczymy jak będzie. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ale wielki te kości, myślałam, ze są małe ;) albo kolosy wcale nie są kolosami ;) Dzięki za wyróżnienie ogłoszenia Abi. Quote
hop! Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mysza 1 napisał(a):Ale wielki te kości, myślałam, ze są małe ;) albo kolosy wcale nie są kolosami ;) Dzięki za wyróżnienie ogłoszenia Abi. Kolosy są kolosami, a kości są w sam raz. :) Quote
Recommended Posts