karolina&sasza Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 U mnie obecnie krucho z kasą ale dla Szczotka coś z portfela wygrzebie.Możliwe że dopiero w przyszłym tygodniu. Malutko jak na potrzeby ale więcej nie mogę. Quote
BeataDz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Bardzo przepraszam, że tak rzadko piszę na wątku Szakiego ale mam sporo swoich zwierzaków które ostatnio zaczęły mi chorować. Szaki czuje się świetnie w dt, bardzo zżył się z Panią Ewą i jej mężem oraz dwiema suniami i kotem. Miał być teraz szczepiony na choroby wirusowe ale Pani Ewa się rozchorowała, ma anginę i pójdzie z nim do weta dopiero po nowym roku. Niestety cisza w sprawie adopcji, telefon milczy jak zaklęty. Teraz może napiszę o rozliczeniach za dług hotelowy. Rozmawiałam dzisiaj z Iwonką z Iwanowic, sprawa wygląda tak: 1. Wpłata Pani Prof. R. H. 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. 2. Wpłata Renia 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. 3. Wpłata Pani z Nowego Sącza 320 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. Razem 720 zł. Bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc w spłacaniu długu. Quote
BeataDz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 karolina&sasza napisał(a):U mnie obecnie krucho z kasą ale dla Szczotka coś z portfela wygrzebie.Możliwe że dopiero w przyszłym tygodniu. Malutko jak na potrzeby ale więcej nie mogę.Dziękuję za obecność na wątku, każdy grosik się przyda. Quote
BeataDz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Romi']najzwyklejszy banerek dla Szczotka lub Romi dziękuję za banerki dla Szakiego. Quote
Romi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 BeataDz napisał(a):Romi dziękuję za banerki dla Szakiego. Proszę bardzo :) Quote
iwoniam Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cieszymy się, że choć część długu spłacona - to bardzo ważne.. Oby tak się "podziało", aby tu kiedyś było na plusie :) dziękujemy za rozliczenie ! Quote
AresekSE Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 a ja obiecuje, ze Szczotka nie zostawimy z dlugami. cos niedlugo wplace. Szczesliwego Nowego Roku i zmian w Twoim zyciu, piesku! renata Quote
krakowianka.fr Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='BeataDz'] Teraz może napiszę o rozliczeniach za dług hotelowy. Rozmawiałam dzisiaj z Iwonką z Iwanowic, sprawa wygląda tak: 1. Wpłata Pani Prof. R. H. 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. 2. Wpłata Renia 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. 3. Wpłata Pani z Nowego Sącza 320 zł - bardzo dziękujemy :Rose:. Razem 720 zł. Bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc w spłacaniu długu. uzupelnilam 1sza strone Quote
Maciek6778 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dopiero znalazłem ten temat.. Akurat byłem przy jego "znalezieniu":( Mam nadzieję, że u Szczotka wszystko dobrze... Quote
iwoniam Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ma opiekę, szuka domku, będzie dobrze- na pewno - MUSI BYĆ ! Maciek6778 napisał(a):Dopiero znalazłem ten temat.. Akurat byłem przy jego "znalezieniu":( Mam nadzieję, że u Szczotka wszystko dobrze... Quote
karolina&sasza Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 iwoniam napisał(a):Ma opiekę, szuka domku, będzie dobrze- na pewno - MUSI BYĆ ! Pewnie że będzie dobrze.Na pewno znajdziemy mu fantastyczny domek! Quote
krakowianka.fr Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 to przychodze do Szarika odwedzic i za uszkiem podrapac. Quote
iwoniam Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 nie Szarik tylko Szaki ;) Ja tez mam problem z zapamiętaniem tego imienia ;) Piesek dobrze się miewa, tylko nadal... w DT, niestety nie w DS :( Quote
krakowianka.fr Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 12dni bez odpowiedzi... czy jest kontakt z Panstwem u ktorek Szaki przebywa? czy oni bywaja na Dogo? wieczorem zrobie mu pare ogloszen. Quote
iwoniam Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Tak, BeataDz, która ma z panią bezpośredni kontakt ma ciężko chore zwierzątka i nie bywa teraz tu regularnie trzeba go ogłosić, moze CatAngel? krakowianka.fr napisał(a):12dni bez odpowiedzi... czy jest kontakt z Panstwem u ktorek Szaki przebywa? czy oni bywaja na Dogo? wieczorem zrobie mu pare ogloszen. Quote
BeataDz Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 krakowianka.fr napisał(a):12dni bez odpowiedzi... czy jest kontakt z Panstwem u ktorek Szaki przebywa? czy oni bywaja na Dogo? wieczorem zrobie mu pare ogloszen.Przepraszam, że tak rzadko piszę, ale walczę z kocim FIP-em, wczoraj jeden z wetów mnie pocieszył, że nie jest to tak zaraźliwe jak przedstawił mi to inny lekarz ale strach dalej we mnie tkwi i martwię się o moje pozostałe kociaki. Szaki ma się dobrze, jest mi tylko przykro, że nie mam czasu go teraz odwiedzić. Pani Ewa i jej mąż nie są bywalcami Dogo. Dzięki za nowe ogłoszenia, są mu bardzo potrzebne. Quote
krakowianka.fr Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 jestes usprawiedliwiona. trzymam kciuki, ze bedzie dobrze :) walcz dzielnie. moze ewentualnie podaj kontakt (mi i/albo iwoniam) tak gdzie Szarik jest to co jakis czas sprawdzimy jak sie sprawuje, uzupelnimy ogloszenia itd... Quote
iwoniam Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 To bardzo pojętny i fajny psiak robię mu drukowane ogłoszenie Quote
krakowianka.fr Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Szczotku, nikt nie dzwoni, kolejne ogloszenia pojda wieczorem. Quote
AlkaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Chciałabym chociaż w części pomóc psiakowi.Proszę o dane do przelewu. Quote
iwoniam Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 przesłałam info - Dziękujemy ślicznie ! AlkaM napisał(a):Chciałabym chociaż w części pomóc psiakowi.Proszę o dane do przelewu. Quote
Malgoska Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Śliczny psiaczek, będę zaglądać. Boże ile tych psinek potrzebuje stałej pomocy. Quote
Recommended Posts