Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam, że tak rzadko piszę na wątku Szakiego ale mam sporo swoich zwierzaków które ostatnio zaczęły mi chorować.

Szaki czuje się świetnie w dt, bardzo zżył się z Panią Ewą i jej mężem oraz dwiema suniami i kotem. Miał być teraz szczepiony na choroby wirusowe ale Pani Ewa się rozchorowała, ma anginę i pójdzie z nim do weta dopiero po nowym roku. Niestety cisza w sprawie adopcji, telefon milczy jak zaklęty.

Teraz może napiszę o rozliczeniach za dług hotelowy. Rozmawiałam dzisiaj z Iwonką z Iwanowic, sprawa wygląda tak:
1. Wpłata Pani Prof. R. H. 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
2. Wpłata Renia 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
3. Wpłata Pani z Nowego Sącza 320 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
Razem 720 zł.

Bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc w spłacaniu długu.

Posted

karolina&sasza napisał(a):
U mnie obecnie krucho z kasą ale dla Szczotka coś z portfela wygrzebie.Możliwe że dopiero w przyszłym tygodniu. Malutko jak na potrzeby ale więcej nie mogę.
Dziękuję za obecność na wątku, każdy grosik się przyda.

Posted

[quote name='BeataDz']
Teraz może napiszę o rozliczeniach za dług hotelowy. Rozmawiałam dzisiaj z Iwonką z Iwanowic, sprawa wygląda tak:
1. Wpłata Pani Prof. R. H. 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
2. Wpłata Renia 200 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
3. Wpłata Pani z Nowego Sącza 320 zł - bardzo dziękujemy :Rose:.
Razem 720 zł.

Bardzo Wszystkim dziękuję za pomoc w spłacaniu długu.

uzupelnilam 1sza strone

Posted

Ma opiekę, szuka domku, będzie dobrze- na pewno - MUSI BYĆ !

Maciek6778 napisał(a):
Dopiero znalazłem ten temat.. Akurat byłem przy jego "znalezieniu":( Mam nadzieję, że u Szczotka wszystko dobrze...

• 2 weeks later...
Posted

Tak, BeataDz, która ma z panią bezpośredni kontakt ma ciężko chore zwierzątka i nie bywa teraz tu regularnie
trzeba go ogłosić, moze CatAngel?

krakowianka.fr napisał(a):
12dni bez odpowiedzi... czy jest kontakt z Panstwem u ktorek Szaki przebywa? czy oni bywaja na Dogo? wieczorem zrobie mu pare ogloszen.

Posted

krakowianka.fr napisał(a):
12dni bez odpowiedzi... czy jest kontakt z Panstwem u ktorek Szaki przebywa? czy oni bywaja na Dogo? wieczorem zrobie mu pare ogloszen.
Przepraszam, że tak rzadko piszę, ale walczę z kocim FIP-em, wczoraj jeden z wetów mnie pocieszył, że nie jest to tak zaraźliwe jak przedstawił mi to inny lekarz ale strach dalej we mnie tkwi i martwię się o moje pozostałe kociaki.
Szaki ma się dobrze, jest mi tylko przykro, że nie mam czasu go teraz odwiedzić. Pani Ewa i jej mąż nie są bywalcami Dogo. Dzięki za nowe ogłoszenia, są mu bardzo potrzebne.

Posted

jestes usprawiedliwiona. trzymam kciuki, ze bedzie dobrze :) walcz dzielnie. moze ewentualnie podaj kontakt (mi i/albo iwoniam) tak gdzie Szarik jest to co jakis czas sprawdzimy jak sie sprawuje, uzupelnimy ogloszenia itd...