Piesiak Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 to ja też dodaję głaski dla Szarika i udostępniam kochanego psiaka na facebooku :) Quote
martka1982 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 głaski przekazane:) Szarik był dzisiaj na 2 spacerach, najpierw długo chodził z nami po lasach, potem wrócił na trochę do kojca,żeby sobie poleżeć (wątpię czy to robił) a potem poszedł na jeszcze jeden, bo stał przy kratach i widać było,że bardzo chce znowu wyjść pogoda nieciekawa jak dla niego, bo padał śnieg i wiadomo, psiak robi się cały mokry a potem nie ma jak wyschnąć ale jemu żadna pogoda niestraszna. chciał iść i tyle Quote
wolf122 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U mnie też Szarik jest udostępniony na FB,fajnie że tak poświęcacie czas dla biedaka,jeszcze dobry dom i to byłoby max szczęścia:multi: Quote
wollygator Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [IMG]http://www.schronisko.konin.pl/images/psy/szarikII/szarikII.jpg[/IMG] Quote
MALWA Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 W sobotnie popołudnie zaglądam do Szarika i bardzo się cieszę, ze on taki ożywiony na spacerkach. Biedny psiak, przeszedł piekło, zamknięty przez lata w maleńkim kojcu, a teraz cieszy się z tych spacerków jak szczeniak, tak przynajmniej myślę. Ponadto pochwalę sie Wam, ze z mojego bazarku na Szarika po cichutku policzyłam 120 zł! A do końca jeszcze 3 dni, to może i coś jeszcze sprzedam z wystawionych rzeczy. W tym miejscu bardzo serdecznie dziękuję Marcie, która na dogo występuje pod: martaipieski, która na mój bazarek oddała cenny talerzyk z psem, i który sprzedałam szybciutko za 30 zł! Jeszcze raz bardzo dziękuję. Quote
egradska Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Z mojego owczarkoweg bazarku będzie 72 zł na każdego z piesków, mam nadzieję, ze Szariczkowi też się przyda. Przy okazji się spytam, czy dotarła wpłata z OWCZARKA (nadawcą powinna być firma z Krakowa) Quote
martka1982 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 A my dziękujemy za bazarki:) egradska piszę z miejsca gdzie akurat nie mogę sprawdzić konta, ale oczywiście potwierdzę jak najszybciej będę mogła z nowych rzeczy to takie,że Szarik był sprawdzany na koty - zero agresji, więc domek może być i z psiakami i kotami, Szarik zaakceptuje każdego:) a także: Szarik skończył już kurację antybiotykiem, z leków przyjmuje na tę chwilę beta-karoten, omega 3 i na stawy Quote
martka1982 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='egradska']Z mojego owczarkoweg bazarku będzie 72 zł na każdego z piesków, mam nadzieję, ze Szariczkowi też się przyda. Przy okazji się spytam, czy dotarła wpłata z OWCZARKA (nadawcą powinna być firma z Krakowa)[/QUOTE] takiej wpłaty nie ma natomiast dotarły wpłaty od Bety&Czaty a także Margoth37. dziękujemy! Quote
Monisiaczek Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Wątek u nas założony: [URL]http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=299975#299975[/URL] Quote
Secia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 poproszę o konto Szariczka jest prośba z FB :-) Quote
MALWA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [CENTER]Witam! Spieszę z wiadomościami, że z mojego bazarku uzbierało się dla Szarika 140 zł ! [/CENTER] [CENTER] :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/CENTER] Quote
Secia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no to robi się okrągła sumka dla chłopaka. Można szukać domku domowego :-) Quote
martka1982 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 super:) będzie na dobry początek:) już przesyłam nr konta secia Quote
MALWA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Secia']no to robi się okrągła sumka dla chłopaka. Można szukać domku domowego :-)[/QUOTE] A ile ta okrągła sumka wynosi? I czy już wszystko podliczone, bo były poza tym dwa bazarki u innych osób, i z tamtych dwóch też pewnie coś będzie. [quote name='martka1982']super:) będzie na dobry początek:) już przesyłam nr konta secia[/QUOTE] To zdradzę tajemnicę, że planuje kolejny bazarek dla Szarika i jeszcze może jednej bidy. Ale to juz raczej na początku przyszłego tygodnia. Quote
martka1982 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 na jego koncie jest 205 zł, z Twojego bazarku dojdzie 140 a z bazarku egradki będzie 83, razem 428zł :) coś jeszcze spłynie z dwóch bazarków Agnes_jot ale nie znam szczegółów:) Quote
martka1982 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Szariczku jeszcze dwa dni i się zobaczymy ciotki i wujki ;) czy mogę uszczknąć tyle ile będą kosztować ogłoszenia i mu wykupić? Quote
egradska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Właśnie przelałam bazarkową należność. Mam nadzieję, że dotrze już jutro. Postaram się dopytać, czemu nie ma wpłaty w Owczarka, skoro miała być. Quote
martka1982 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 a ta wpłata na pewno miała być na moje konto? to jakaś wpłata jednorazowa od darczyńcy? sprawdzałam dzisiaj do południa,nie ma takiej wpłaty Quote
egradska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='martka1982']a ta wpłata na pewno miała być na moje konto? to jakaś wpłata jednorazowa od darczyńcy? sprawdzałam dzisiaj do południa,nie ma takiej wpłaty[/QUOTE] Marto, odgruzuj skrzynkę, nie mogę wysłac pw Quote
Recommended Posts