Jump to content
Dogomania

Szarik odszedł 5 lipca 2012. Biegaj szczęśliwy za TM. Pamiętamy [']['][']['][']

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

głaski przekazane:) Szarik był dzisiaj na 2 spacerach, najpierw długo chodził z nami po lasach, potem wrócił na trochę do kojca,żeby sobie poleżeć (wątpię czy to robił) a potem poszedł na jeszcze jeden, bo stał przy kratach i widać było,że bardzo chce znowu wyjść
pogoda nieciekawa jak dla niego, bo padał śnieg i wiadomo, psiak robi się cały mokry a potem nie ma jak wyschnąć ale jemu żadna pogoda niestraszna. chciał iść i tyle

Posted

W sobotnie popołudnie zaglądam do Szarika i bardzo się cieszę, ze on taki ożywiony na spacerkach. Biedny psiak, przeszedł piekło, zamknięty przez lata w maleńkim kojcu, a teraz cieszy się z tych spacerków jak szczeniak, tak przynajmniej myślę.

Ponadto pochwalę sie Wam, ze z mojego bazarku na Szarika po cichutku policzyłam 120 zł! A do końca jeszcze 3 dni, to może i coś jeszcze sprzedam z wystawionych rzeczy.

W tym miejscu bardzo serdecznie dziękuję Marcie, która na dogo występuje pod: martaipieski, która na mój bazarek oddała cenny talerzyk z psem, i który sprzedałam szybciutko za 30 zł!

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Posted

Z mojego owczarkoweg bazarku będzie 72 zł na każdego z piesków, mam nadzieję, ze Szariczkowi też się przyda. Przy okazji się spytam, czy dotarła wpłata z OWCZARKA (nadawcą powinna być firma z Krakowa)

Posted

A my dziękujemy za bazarki:) egradska piszę z miejsca gdzie akurat nie mogę sprawdzić konta, ale oczywiście potwierdzę jak najszybciej będę mogła

z nowych rzeczy to takie,że Szarik był sprawdzany na koty - zero agresji, więc domek może być i z psiakami i kotami, Szarik zaakceptuje każdego:)
a także: Szarik skończył już kurację antybiotykiem, z leków przyjmuje na tę chwilę beta-karoten, omega 3 i na stawy

Posted

[quote name='egradska']Z mojego owczarkoweg bazarku będzie 72 zł na każdego z piesków, mam nadzieję, ze Szariczkowi też się przyda. Przy okazji się spytam, czy dotarła wpłata z OWCZARKA (nadawcą powinna być firma z Krakowa)[/QUOTE]

takiej wpłaty nie ma
natomiast dotarły wpłaty od Bety&Czaty a także Margoth37. dziękujemy!

Posted

[CENTER]Witam!

Spieszę z wiadomościami, że z mojego bazarku uzbierało się dla Szarika 140 zł !
[/CENTER]

[CENTER] :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/CENTER]

Posted

[quote name='Secia']no to robi się okrągła sumka dla chłopaka. Można szukać domku domowego :-)[/QUOTE]

A ile ta okrągła sumka wynosi? I czy już wszystko podliczone, bo były poza tym dwa bazarki u innych osób, i z tamtych dwóch też pewnie coś będzie.

[quote name='martka1982']super:) będzie na dobry początek:)
już przesyłam nr konta secia[/QUOTE]

To zdradzę tajemnicę, że planuje kolejny bazarek dla Szarika i jeszcze może jednej bidy. Ale to juz raczej na początku przyszłego tygodnia.

Posted

[quote name='martka1982']a ta wpłata na pewno miała być na moje konto? to jakaś wpłata jednorazowa od darczyńcy? sprawdzałam dzisiaj do południa,nie ma takiej wpłaty[/QUOTE]

Marto, odgruzuj skrzynkę, nie mogę wysłac pw