malaSilky Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 O 11-00 będe na Cytadeli a jakiego masz psa i jak cie rozpoznać?;) Quote
la_pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Bokser ma ogon :lol: tłumów o tej godzinie nie będzie chyba i sie znajdziemy ;) Quote
malaSilky Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja będe na czarno ubrana. Jak by co to Silky nie umie jeszcze za dużo no szczeże to prawie nic a co twój bokser umie? Quote
la_pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 coś tam umie ;) zastanów się co chcesz jutro porobić :) Quote
malaSilky Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Poprubować i zobaczyć jak to będzie wyglądało, bo jak byłam na światówce to mi się spodobało i chce zobaczyć czy Silky się nadaje ;) Quote
malaSilky Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzięki za spotkanie;) Było bardzo fajnie. Mam nadzieję że bedziemy się częściej spotykać:p Silky teraz leży do góry kołami i mile wspomina gonienie twojego bokserka:multi: Quote
la_pegaza Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lexi też padła ;) Muszę z nią ćwiczyć po południu, bo w południe jest nieznośnie gorąco i ona by tylko do cienia uciekała :lol: Quote
malaSilky Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Z Silky też ćwicze w czoraj była zbyt padnięta do tego jeszcze była nad jeziorkami i się na latała:cool3: Miałaś rację że w domu bedzie lepiej początkowo ją szkolić, zóważyłam że wtedy dociera to co do niej mówię;) Quote
la_pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 przed nami weekendowe szkolenie w Zaniemyślu :multi: Tylko w taką pogodę to małej nie widzę :lol: Quote
malaSilky Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale pogoda ma się zmienić.Jak wrociz z weekendu to daj znać jak bylo ok:p Quote
malaSilky Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gdzie się spotykacie bo nic nie wiem!!!!!!!!!!!!!:placz: Napiszcie czy niedziela wchodzi w grę na Cytadeli, :roll: proszę. Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wiesz co, jeżeli chcesz się spotkać tak po prostu na spacerek to zapraszam na ten wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=475&page=73[/url] A jeżeli, żeby poćwiczyć obedience to ja z chęcią z tobą spotkam, bo chcę poćwiczyć ze Scoobym w rozproszeniu. :) Quote
malaSilky Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='sunprince']Wiesz co, jeżeli chcesz się spotkać tak po prostu na spacerek to zapraszam na ten wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=475&page=73[/URL] A jeżeli, żeby poćwiczyć obedience to ja z chęcią z tobą spotkam, bo chcę poćwiczyć ze Scoobym w rozproszeniu. :)[/quote] Spotkanie chetnie ale z Silky mam ostatnio problemy z jej ćwiczeniem żadne smakolyki do niej nie przemawiaja, zabawki tez nie, niewiem co mam z tym zrobic dlatego nie chce by twoj psiak sie nauczyl od niej nie posluszenstwa:-( Dzięki za link:p A jak ty szkolisz swojego psiaka? Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malaSilky']Spotkanie chetnie ale z Silky mam ostatnio problemy z jej ćwiczeniem żadne smakolyki do niej nie przemawiaja, zabawki tez nie, niewiem co mam z tym zrobic dlatego nie chce by twoj psiak sie nauczyl od niej nie posluszenstwa:-( Dzięki za link:p A jak ty szkolisz swojego psiaka?[/quote] To może zacznę od końca. Szkolę klikerem. :) A jakie jej smakołyki dajesz? Ze Scoobym na początku było to samo, ale właśnie z powodu kiepskich smakołyków. :) Zmieniłam psie ciasteczka na kiełbaski i jest o niebo lepiej. Scooby ma właśnie problem ze skupieniem się w obecności innego psa. I naprawdę nie przeszkadza mi, że Silky się buntuje i nie słucha ;) Scooby od niej tego nie przejmie, spokojnie. A ja bym z chęcią w obecności innego psiaka z nim poćwiczyła, bo co z tego, że w domu pięknie ćwiczy, jak przy psie jest kiepsko. Więc jak będziesz miała ochotę na ćwiczenia w obecności innego psa to jestem chętna. :) Quote
malaSilky Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='sunprince']To może zacznę od końca. Szkolę klikerem. :) A jakie jej smakołyki dajesz? Ze Scoobym na początku było to samo, ale właśnie z powodu kiepskich smakołyków. :) Zmieniłam psie ciasteczka na kiełbaski i jest o niebo lepiej. Scooby ma właśnie problem ze skupieniem się w obecności innego psa. I naprawdę nie przeszkadza mi, że Silky się buntuje i nie słucha ;) Scooby od niej tego nie przejmie, spokojnie. A ja bym z chęcią w obecności innego psiaka z nim poćwiczyła, bo co z tego, że w domu pięknie ćwiczy, jak przy psie jest kiepsko. Więc jak będziesz miała ochotę na ćwiczenia w obecności innego psa to jestem chętna. :)[/quote] Ja jestem za tym ze popatrze jak wy cwiczycie a Silky jest zdania ze za kielbaska to ja sama moge pocwiczyc a ona popatrzy;) a jak sie szkoli psa na klikera to znaczy jak go w to zaangazowac? Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hmm. Na początek kupujesz kliker. :razz: A potem to już różne wersje są. Jedni polecają zacząć od targetowania, inni od zapoznania z klikerem (klik - smakołyk, klik - smakołyk, i tak ileś tam razy). Dużo informacji znajdziesz na stronie [url]www.kliker.z.pl[/url] - polecam! Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To kiedy i gdzie by Ci pasowało? Ja właściwie mogę wszędzie dojechać. Quote
malaSilky Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='sunprince']Hmm. Na początek kupujesz kliker. :razz: A potem to już różne wersje są. Jedni polecają zacząć od targetowanie, inni od zapoznania z klikerem (klik - smakołyk, klik - smakołyk, i tak ileś tam razy). Dużo informacji znajdziesz na stronie [URL="http://www.kliker.z.pl"]www.kliker.z.pl[/URL] - polecam![/quote] Wielkie dzięki sprobuje:p Mam nadzieje ze mala bedzie chciala sie uczyc. A co do spotkania to daj znać jak ci pasuje ;) Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie można edytować!? Chciałam dodać, że nie sądzę, żeby Scooby ładnie pracował, bo jak piszę - ma problemy ze skupieniem uwagi w obecności innego psa. Ale właśnie z tego powodu chcę ćwiczyć przy innym psiaku. :) Quote
Ania&Psy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mi pasuje codziennie. W dni powszednie po południu. W soboty po 14. W niedziele cały dzień. ;) Podaj termin i miejsce, ja się dostosuję. Muszę zmykać, bo idę ze Scoobym na spacer, bo już trochę chłodniej się zrobiło. :) Quote
malaSilky Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='sunprince']Mi pasuje codziennie. W dni powszednie po południu. W soboty po 14. W niedziele cały dzień. ;) Podaj termin i miejsce, ja się dostosuję. Muszę zmykać, bo idę ze Scoobym na spacer, bo już trochę chłodniej się zrobiło. :)[/quote] Wiec moze srode ok 16 na cytadeli[przy dzwonie]:p Quote
Ania&Psy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 16 to za wcześnie, bo straszny upał będzie, a w takim upale niezbyt przyjemnie się ćwiczy. Może 19? Quote
Recommended Posts