klaudia&Manta Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 W lasku marcelińskim są faktycznie fajne warunki :p Quote
klaudia&Manta Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Im więcej ludu , tym weselej :razz: Ewka od Hakera tyż chetna ;) Quote
nuusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja też bym była chętna :) mam prawie 4 letniego labradora Arko ;) Quote
ewka i haker Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jakby kto byś chenty na tę niedzielę , w parku sołackim to ja będę tam ok. 10 :cool3: Chętnie bym się z kimś spotkała. Quote
Kokosek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 My byśmy chętnie coś porobili (może być w niedziele), bo kreatywność Małego mnie dobija :) Quote
marta23t Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ja dopiero w przyszłym tygodniu w weekend. w poniedziałek kończy się kwarantanna i przez tydzień muszę piesia stopniowo do zimna przyzwyczajać o kilka godzin z ciepłego domu na mróz skończą się chorobą:shake: ale przyszły weekend bardzo chętnie:cool3: Quote
Kokosek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Niech żałują Ci co nie dotarli do parku Sołackiego dzisiaj :) a w przyszły weekend czemu nie ja jestem chętna Quote
marta23t Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kokosek czyli jedna Sołacz??? super:lol: mi bardziej pasuje ten Sołacz niż np. Warta bo i tak mam kawał drogi żeby dojechać:cool3: ale za tydzień jesteśmy:multi: Quote
Kokosek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Tak w kwestii wyjaśnienia, wczoraj pojawiła się "liczna grupa" czyli Ewka z Hakerem i ja z Kokosem. marta23t jednak park Sałacki :) to widzimy się w weekend Quote
ewka i haker Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 o widze ze jednak ktos sie chce jeszcze spotkac z nami ja pewnie znowu bede w parku rano tak jak teraz o 9 30 bo nie ma ludzi i latwiej cokolwiek zrobic Quote
marta23t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 to o której w niedzielę? zabiorę jeszcze Kasię- nick Maleńka z dogo:evil_lol: trochę ans więc będzie..no i gdzie w Parku? może tam koło przystanku 60 przy wejściu?:eviltong: Quote
Silky Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Zawsze szperam w tym wątku , a tu taka cisza. Pogoda podobno w Poznaniu jest fatalna. Odzywajcie się czasem, założyłam ten wątek , ale wygnało mnie tak daleko , że tylko raz udało mi się z kimś spotkać. Teraz nawet nie mam psa. Pozdrawiam wytrwałych. Quote
Kokosek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 co do niedzieli to wiem, że Ewy z Hakerem nie będzie a ja z chęcią się spotkam. Proponuję w parku przy placu zabaw dla dzieci o 10? Quote
marta23t Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :cool3:ok..wyślij mi tylko nr tel na pw bo gdyby mi coś wypadło /jeden z psów dziś znów gorzej-nie wiadomo jak jutro będzie:-(/ to żebym mogła Cię uprzedzić. ale mam nadzieję, że spotkanie wypali:cool3: wreszcie:evil_lol: Quote
marta23t Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kokosek mimo, że coś Ci wypadł poszłam do parku ale nikt inny nie dotarł więc zrobiłam z psami rundkę 3 razy wokół parku;) obyło się bez nauki ale psy szczęśliwe no i brudne:evil_lol: mam nadzieję, że jeszcze jakieś spotkanko się zorganizuje:eviltong: Quote
ewka i haker Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 przepraszam ale mi wypadło inne spotkanie ale może w ta niedziele jesli chodzi o mnie to ja nie mam dostępu do dogo żeby pisać na bieżąco tutaj Quote
Kokosek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przepraszam, że nie dotarłam :( ale jakby co to nadal jestem chętna na kolejne spotkania. To co w tą niedziele? Quote
marta23t Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 w tą niedzielę mogę ale ok 11 wcześniej mam egzamin:oops: z reszty zajęć mogę się urwać na rzecz spacerku i ćwiczeń z psami:cool3: To co Dziewczyny-ćwiczymy?:cool3: Quote
Imbira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :???:To ja w takim razie też chce!! to dziwne, ale codziennie jestem w Parku Sołackim a nigdy tam nie widziałam cwiczących psów:painting: Czyli w sobote/ niedziele o której? i gdzie na Sołaczu? Pozdrawiamy Julia i połamana Imbira Quote
marta23t Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ja mogę w niedzielę o 11 koło placu zabaw być:cool3: a jak reszcie pasuje? A jakiego masz pieska?:lol: ja dość często na Sołacz jeżdżę-może się z widzenia znamy:eviltong: Quote
Kokosek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja z małym czarnym będę w parku ale pewnie wcześniej tak koło 10, więc możemy się spotkać. :) Widzę że jest szansa na jakąś grupę :cool3: Pozdrawiam Quote
ewka i haker Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 my tez bedziemy na jakims spacerku i cos porobic ale ok 10:roll: potem nakuka wzywa:angryy: Quote
Imbira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wyżlice weimarska, ale miała złamaną łapke:placz::placz: wiec od 2 mies nie wychodziła z ogrodu:placz::placz: a normalnie to jezdziłysmy na rolkach jako wieeelkie widowisko bo ciagnie mnie i moja siostre i koleżanki siostrzyczki.... taki kulig:eviltong::eviltong: To w takim razie dołązam do Team`u w niedziele o 10 koło placu zabaw.:razz: Do zobaczyska Jula & Imbira Quote
marta23t Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kurde to ja postaram się streścić / tzn. szybciej wyjść z egzaminu/ a mój Tż dowiózł by mi psy na uczelnie to może na 10 się wyrobię:oops: zrobię co w mojej mocy-kurde pozostaje tak wykuć żeby egzamin w pół godziny napisać:evil_lol: Quote
Imbira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 to życze powodzenia na egzaminie :p az tak bardzo to się śpieszyc nie musisz...:p Słuchajcie a może coś w sobotę też? bo ja i tak tam będe musiała iśc to może przypomne coś mojej suńce z posłuszeństwa:angryy::angryy: w rozproszeniu psiaków bo to teraz dzikusek jest... To co sobota, ale od 10 bo musimy sie wyspac po całym tygodniu:razz::razz: To jak? Jest ktoś chętny również na sobote?:p Jula & Imbira Quote
Recommended Posts