Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dopiero w przyszłym tygodniu w weekend. w poniedziałek kończy się kwarantanna i przez tydzień muszę piesia stopniowo do zimna przyzwyczajać o kilka godzin z ciepłego domu na mróz skończą się chorobą:shake: ale przyszły weekend bardzo chętnie:cool3:

Posted

to o której w niedzielę? zabiorę jeszcze Kasię- nick Maleńka z dogo:evil_lol: trochę ans więc będzie..no i gdzie w Parku? może tam koło przystanku 60 przy wejściu?:eviltong:

Posted

Zawsze szperam w tym wątku , a tu taka cisza.
Pogoda podobno w Poznaniu jest fatalna. Odzywajcie się czasem, założyłam ten wątek , ale wygnało mnie tak daleko , że tylko raz udało mi się z kimś spotkać. Teraz nawet nie mam psa.
Pozdrawiam wytrwałych.

Posted

:cool3:ok..wyślij mi tylko nr tel na pw bo gdyby mi coś wypadło /jeden z psów dziś znów gorzej-nie wiadomo jak jutro będzie:-(/ to żebym mogła Cię uprzedzić. ale mam nadzieję, że spotkanie wypali:cool3: wreszcie:evil_lol:

Posted

Kokosek mimo, że coś Ci wypadł poszłam do parku ale nikt inny nie dotarł więc zrobiłam z psami rundkę 3 razy wokół parku;) obyło się bez nauki ale psy szczęśliwe no i brudne:evil_lol: mam nadzieję, że jeszcze jakieś spotkanko się zorganizuje:eviltong:

Posted

:???:To ja w takim razie też chce!!
to dziwne, ale codziennie jestem w Parku Sołackim a nigdy tam nie widziałam cwiczących psów:painting:

Czyli w sobote/ niedziele o której? i gdzie na Sołaczu?

Pozdrawiamy
Julia i połamana Imbira

Posted

ja mogę w niedzielę o 11 koło placu zabaw być:cool3: a jak reszcie pasuje?
A jakiego masz pieska?:lol: ja dość często na Sołacz jeżdżę-może się z widzenia znamy:eviltong:

Posted

Wyżlice weimarska, ale miała złamaną łapke:placz::placz:
wiec od 2 mies nie wychodziła z ogrodu:placz::placz:

a normalnie to jezdziłysmy na rolkach jako wieeelkie widowisko bo ciagnie mnie i moja siostre i koleżanki siostrzyczki.... taki kulig:eviltong::eviltong:

To w takim razie dołązam do Team`u w niedziele o 10 koło placu zabaw.:razz:

Do zobaczyska

Jula & Imbira

Posted

kurde to ja postaram się streścić / tzn. szybciej wyjść z egzaminu/ a mój Tż dowiózł by mi psy na uczelnie to może na 10 się wyrobię:oops: zrobię co w mojej mocy-kurde pozostaje tak wykuć żeby egzamin w pół godziny napisać:evil_lol:

Posted

to życze powodzenia na egzaminie :p az tak bardzo to się śpieszyc nie musisz...:p

Słuchajcie a może coś w sobotę też? bo ja i tak tam będe musiała iśc to może przypomne coś mojej suńce z posłuszeństwa:angryy::angryy: w rozproszeniu psiaków bo to teraz dzikusek jest...

To co sobota, ale od 10 bo musimy sie wyspac po całym tygodniu:razz::razz:

To jak? Jest ktoś chętny również na sobote?:p

Jula & Imbira