Guard Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='ewka i haker']ja chodzę do parku Solackiego coś robić ;) nie wiem jak inni bo kiedyś była większa grupa ćwicząca[/quote] Dzięki za wiadomość. To może znów się zbierze większa grupa. Przez najblizsze 2 tygodnie nie wypuszczamy się na spacery, ale z początkiem sierpnia bardzo chętnie przyjadę do Parku Sołackiego. Quote
Guard Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Możemy się spotkać w Parku Sołackim?? Sobota, niedziela - godziny dowolne, a pozostałe dni po 18. Quote
mrowa23 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 my bysmy chetnie dolaczyli do spotkan grupowych :razz: ale my za mlodzi jeszcze.... Quote
ewka i haker Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Guard']Możemy się spotkać w Parku Sołackim?? Sobota, niedziela - godziny dowolne, a pozostałe dni po 18.[/quote] przepraszam ze nie odpisałam ale byłam akurat na zawodach. Quote
frruzia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hej, ćwiczycie jeszcze w parku Sołackim? Chętnie się podłącze, ostatnio mam więcej czasu w soboty i w niedzielę to mogę podjechać na Sołacz, albo na Cytadelę przydałoby się porobić kilka ćwiczeń w grupie Quote
ewka i haker Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ja ćwiczę w sołaczu najczęściej ok 15 w weekend ale to różnie i się zmienia Quote
klaki91 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Czy ma ktos z Was spokojnego psiaka, który nadawałby się do spacerów (najpierw równoległych) z suczką (7 kg), która do obcych psów nie jest przekonana? Mile widziane zarówno psy sporych rozmiarów jak i te małe. Najlepiej Piątkowo, Cytadela ale mogę dojechać też dalej ;) Chodzi mi o budowanie przyjaznych skojarzeń, chciałabym zacząć od psów spokojnych, opanowanych, które nie ekscytują się na widok innego psa, nie wymuszają zabawy. Jakby ktoś znał/miał takiego psa to prosiłabym o kontakt na PW ;) Quote
frruzia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 hej, organizujemy grupę do wspólnego ćwiczenia obedience, jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć to serdecznie zapraszamy w środy o 19:00 ćwiczymy w Koziegłowach - na pętli siedemdziesiątki w weekendy - różnie: Cytadela, Malta.... ZAPRASZAMY!!!! :) Quote
kokosowa Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hej :) chciałam się dowiedzieć, czy ciągle ćwiczycie z psiakami? Jestem w tym temacie zielona i z chęcią popatrzałabym czy to coś dla mnie i mojego półrocznego czworonoga, szczególnie że zaczynalibyśmy od zera... Quote
frruzia Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 tak, środy o 19:00 w Koziegłowach na pętli 70 są cały czas aktualne, zapraszamy wszystkich chętnych :) Quote
frruzia Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 uwaga zaczynamy nabór do naszej grupy, wszystkich zainteresowanych obedience zapraszamy na trening otwarty, który odbędzie się 30 sierpnia o godz. 9:00 na Cytadeli, polana przy rzeźbach. Wszystkich zainteresowanych proszę o zapisy do mnie na pw. Quote
Recommended Posts