Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewka i haker']ja chodzę do parku Solackiego coś robić ;)
nie wiem jak inni bo kiedyś była większa grupa ćwicząca[/quote]
Dzięki za wiadomość.
To może znów się zbierze większa grupa.
Przez najblizsze 2 tygodnie nie wypuszczamy się na spacery, ale z początkiem sierpnia bardzo chętnie przyjadę do Parku Sołackiego.

• 3 weeks later...
  • Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

hej,
ćwiczycie jeszcze w parku Sołackim? Chętnie się podłącze, ostatnio mam więcej czasu w soboty i w niedzielę to mogę podjechać na Sołacz, albo na Cytadelę
przydałoby się porobić kilka ćwiczeń w grupie

• 2 years later...
Posted

Czy ma ktos z Was spokojnego psiaka, który nadawałby się do spacerów (najpierw równoległych) z suczką (7 kg), która do obcych psów nie jest przekonana? Mile widziane zarówno psy sporych rozmiarów jak i te małe.

Najlepiej Piątkowo, Cytadela ale mogę dojechać też dalej ;)

Chodzi mi o budowanie przyjaznych skojarzeń, chciałabym zacząć od psów spokojnych, opanowanych, które nie ekscytują się na widok innego psa, nie wymuszają zabawy. Jakby ktoś znał/miał takiego psa to prosiłabym o kontakt na PW ;)

• 1 year later...
Posted

hej, organizujemy grupę do wspólnego ćwiczenia obedience, jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć to serdecznie zapraszamy

w środy o 19:00 ćwiczymy w Koziegłowach - na pętli siedemdziesiątki

w weekendy - różnie: Cytadela, Malta....

ZAPRASZAMY!!!! :)

• 1 month later...
Posted

Hej :) chciałam się dowiedzieć, czy ciągle ćwiczycie z psiakami? Jestem w tym temacie zielona i z chęcią popatrzałabym czy to coś dla mnie i mojego półrocznego czworonoga, szczególnie że zaczynalibyśmy od zera...

• 9 months later...
Posted

uwaga zaczynamy nabór do naszej grupy, wszystkich zainteresowanych obedience zapraszamy na trening otwarty, który odbędzie się 30 sierpnia o godz. 9:00 na Cytadeli, polana przy rzeźbach.
Wszystkich zainteresowanych proszę o zapisy do mnie na pw.