Aga76 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 :hmmmm: To hrabioskie ucho jest czy cóś innego? Quote
Kobold Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [FONT=Arial, sans-serif]Ciepłych, pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego,[/FONT][FONT=Arial, sans-serif]smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego optymizmu [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]a także słonecznych spotkań z budzącą się do życia przyrodą.Pogody w sercu i radości płynącej ze Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego święconego w gronie najbliższych szczerze Wam życza [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Ania Szelka i Co.[/FONT] Quote
Kobold Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :oops: Zapomnialam napisac, ze nas od jutra nie ma :lol: URLOP :multi: Buziaki:p Quote
Aga76 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zurdo, ściskam gorąco i przesyłam tysiąc pozytywnych myśli :loveu: Quote
*zaba* Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Swiat zdrowych, wesolych zyczymy. Dajcie znac, ze u Was wszystko ok. Quote
Aga76 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Choćby uszko zobaczyć, ogonek... pozdrawiamy majowo Quote
Aga76 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='*zaba*']Halo!!! Cos za dluga ta cisza!!!! Bardzo długa... Pozdrawiamy gorąco Quote
zurdo Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A ququ! Supriza ;) Wpadłyśmy w przerwie nerwowego szukania zimowych ubrań na wakacyjny wypad :) Chłopaki, Wam też zimno? To patrzcie i grzejcie się w świetle zawsze zabójczo skromnej Gwiazdy Quote
Martinee Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ale mokrusia :) Witamy Serdecznie:B-fly::B-fly::B-fly::cool2::Rose: Quote
Aga76 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='zurdo']Aga, a gdzie są twoje księżniczki???[/QUOTE] Wciąż im służę :evil_lol: w zaciszu domowym. Quote
Radek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zurdo, życzę wszystkiego co najlepsze wraz z nadchodzącymi Świętami :tree1: Quote
*zaba* Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 A dlaczego mysmy bylismy przeoczylismy tak piekne zdjecia?? Dla mnie nr.1 :happy1: Wszystkiego co najlepsze na Swieta i na codzien :tree1: Quote
Radek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zurdo, życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku. Quote
zurdo Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No cóż, to wszystkiego dobrego w kolejnym nowym roku :) Ho-ho, kiedy to było, kiedy Tosława miała jeszcze tyle zębów :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 oj ta Tosława :) a my właśnie mamy collaczkę w schronie ... Quote
zurdo Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) Tosia umarła 15 października... Do samego końca pozostała dumną, upartą, niezależną i wszystkowiedzącąnajlepiej Hrabianką. Demencja postępująca od ponad 2 lat, złośliwy i nieoperacyjny gruczolakorak jamy nosowej z przrzutami do płuc utrudniający coraz bardziej oddychanie i jedzenie, postępujące zwyrodniania stawów i kręgosłupa coraz bardziej utrudniające samodzielne poruszanie... żadna chroba i słabość nie były w stanie zniszczyć jej wiary w swoją moc i władzę. Jeszcze rano zrobiła dym psom za płotem, musiałam ją brać na ręce, żeby się z tej złości na brak szacunku nie udusiła... Miałam nadzieję, że psi bóg nie wytrzyma, wyrzucony z własnego łóżka, kanapy, tronu i czy co on tam ma, sprowadzony do roli służącego i kucharza, pogryziony i pomiatany - każe Tosi natychmiast wracać tam skąd przyszła. Ale widać on też uznał, że to cena warta zapłacenia za milion powodów do śmiechu... Żegnaj moja ruda Myszko... Edited October 27, 2012 by zurdo Quote
*zaba* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 ... Bardzo, bardzo mi smutno. Trzymaj sie, tulam mocno. Toslawa teraz za TM ustawia wszystkich po swojemu. Oj juz czuje co sie tam dzieje.... Quote
Poker Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Bardzo mi przykro.Cudownie ,że dała tyle radości. Quote
Recommended Posts