Basieńka1997 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 (edited) Do kogo ma należeć jej serce? Rewelacyjna Gonia czeka na swój dom! Gonia to młodziutka, około roczna sunia, która na swój dom czeka w gostyńskim schronisku. Jest bardzo radosną, pogodną i energiczną psiną. Ogromnie brakuje jej kontaktu z człowiekiem, dlatego pilnie szuka domu. Gonia to bardzo inteligentny pies. Uczy się w zaskakująco szybkim tempie. Do perfekcji opanowała podstawowe komendy i wykonuje je bez problemu. Potrafi siadać i warować na komendę. Slalom oraz ukłon nie stanowią dla niej problemu. Sunia uwielbia długie spacery oraz zabawy z wolontariuszami. Bez problemu zgadza się z innymi psami. Na spacerze spuszczona ze smyczy wraca na zawołanie. To wymarzony pies dla osób lubiących aktywnie spędzać wolny czas. Dla Goni wymarzony byłby dom z ogrodem. Sunia jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Jeśli chcesz dać jej dom, napisz lub zadzwoń: [email protected] 605376327 (po 16.00). Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Goni! Sunia jest wysterylizowana i ma chipa. Bierze udział w szkoleniu "Lira" dzięki któremu nauczyła się wielu sztuczek. Umie: siad, waruj, nos, noga, slalom, ukłon, na miejsce, zostaw... Bardzo ładnie chodzi na smyczy i szybko się uczy. Świetnie dogaduje się z innymi psami i małymi dziećmi. Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. MAMY CAŁĄ KWOTĘ! Potrzebne 46zł. na ogłoszenie w gazecie dla Goni! Ciocie, które wpłaciły pieniążki: sharka- 20zł. :loveu: juli88- 5zł. :loveu: pędzelopka- 10zł. :loveu: Szarotka- 11zł. :loveu: Edited March 13, 2012 by Basieńka1997 Quote
Basieńka1997 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Proszę o pomoc! Gonia ciągle czeka... :( Quote
Basieńka1997 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Czy wreszcie doczeka się swojego wymarzonego domku? :( Quote
nathaliena Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Goniu Kochanie, gdzie jest Twój domek? Quote
gazzy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jestem na zaproszonko :) Śliczna sunia :) Quote
Szarotka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ta tez pewnie potrzebuje ogloszen, banerka i wydarzenia na f.b. Ciotka fochu robi banerki i wydarzenie na f.b Ogloszenia to pewnie trzeba wykupic na bazarku. Quote
Basieńka1997 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Szarotka']Ta tez pewnie potrzebuje ogloszen, banerka i wydarzenia na f.b. Ciotka fochu robi banerki i wydarzenie na f.b Ogloszenia to pewnie trzeba wykupic na bazarku.[/QUOTE] Niedawno zrobiłam Goni komplet ogłoszeń, więc z tym na razie nie ma problemu ;) a po banerek i wydarzenie chętnie zgłoszę się do cioci ;) Bardzo Ci dziękuję Szarotka! Quote
Szarotka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ta wyglada bardzo radosnie, mysle, ze nie powinnam miec problemu ze znalezieniem domu. Quote
Pyrdka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Mnie nikt nie zaprosił. Sama przylazłam. Śliczna sunia. Quote
Basieńka1997 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Szarotka']Ta wyglada bardzo radosnie, mysle, ze nie powinnam miec problemu ze znalezieniem domu.[/QUOTE] Bidulka, jak na razie to ma ciągłego pecha.. Już chyba z 4, albo 5 adopcji nie wypaliło :( Quote
terra Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Mam wrażenie, że sunia nadawałaby się do psich sportów. Jak ona jest duża? Quote
Basieńka1997 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='terra']Mam wrażenie, że sunia nadawałaby się do psich sportów. Jak ona jest duża?[/QUOTE] Gonia należy do średniej wielkości piesków. Nie wiem ile mierzy dokładnie, ale jutro w schronisku bez problemu mogę się dowiedzieć ;) Właśnie jedna z nieudanych adopcji polegała na tym, że pani sądziła, że Gonia jest większym pieskiem.. Quote
caryca26 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Śliczna jest! Trzeba jej porobić ogłoszenia. Napewno działają te w gazecie Dziennik Zachodni. Wiele naszych psiaków z niego poszło do adopcji. Quote
Basieńka1997 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='caryca26']Śliczna jest! Trzeba jej porobić ogłoszenia. Napewno działają te w gazecie Dziennik Zachodni. Wiele naszych psiaków z niego poszło do adopcji.[/QUOTE] A może byłabyś w stanie załatwić takie ogłoszenie? ;) Quote
kalina5648 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jest piękna ♥ Znam ja "osobiście" jest naprawdę kochana, + gratulacje dla Baseńki1997 za wspaniały wątek dla niej. Quote
Basieńka1997 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='kalina5648']Jest piękna ♥ Znam ja "osobiście" jest naprawdę kochana, + gratulacje dla Baseńki1997 za wspaniały wątek dla niej.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję! :loveu: Quote
Szarotka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Basiu wejdz na watek Henia i zapros ciotki, bo Heniu to juz jest w domu, a ciotki dalej do niego przychodza, bo ta adopcja szla jak z kamienia. Ja Cie popre w zaprosinach :):) Quote
caryca26 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim kosztuje 46 zł. W tym tygodniu 6 psów zostało od nas adoptowanych. Zamawia te ogłoszenia moja koleżanka ze schroniska. Zapytam ją o namiary. Quote
Szarotka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='caryca26']Ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim kosztuje 46 zł. W tym tygodniu 6 psów zostało od nas adoptowanych. Zamawia te ogłoszenia moja koleżanka ze schroniska. Zapytam ją o namiary.[/QUOTE] To jest niezly pomysl. W razie czego pomolestujemy o pieniadze :):) Quote
Recommended Posts