Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Do kogo ma należeć jej serce? Rewelacyjna Gonia czeka na swój dom!

Gonia to młodziutka, około roczna sunia, która na swój dom czeka w gostyńskim schronisku. Jest bardzo radosną, pogodną i energiczną psiną. Ogromnie brakuje jej kontaktu z człowiekiem, dlatego pilnie szuka domu. Gonia to bardzo inteligentny pies. Uczy się w zaskakująco szybkim tempie. Do perfekcji opanowała podstawowe komendy i wykonuje je bez problemu. Potrafi siadać i warować na komendę. Slalom oraz ukłon nie stanowią dla niej problemu. Sunia uwielbia długie spacery oraz zabawy z wolontariuszami. Bez problemu zgadza się z innymi psami. Na spacerze spuszczona ze smyczy wraca na zawołanie. To wymarzony pies dla osób lubiących aktywnie spędzać wolny czas. Dla Goni wymarzony byłby dom z ogrodem. Sunia jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Jeśli chcesz dać jej dom, napisz lub zadzwoń: [email protected] 605376327 (po 16.00).

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Goni!
Sunia jest wysterylizowana i ma chipa. Bierze udział w szkoleniu "Lira" dzięki któremu nauczyła się wielu sztuczek. Umie: siad, waruj, nos, noga, slalom, ukłon, na miejsce, zostaw... Bardzo ładnie chodzi na smyczy i szybko się uczy. Świetnie dogaduje się z innymi psami i małymi dziećmi. Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

MAMY CAŁĄ KWOTĘ!

Potrzebne 46zł. na ogłoszenie w gazecie dla Goni!

Ciocie, które wpłaciły pieniążki:
sharka- 20zł. :loveu:
juli88- 5zł. :loveu:
pędzelopka- 10zł. :loveu:
Szarotka- 11zł. :loveu:

Edited by Basieńka1997
  • 2 weeks later...
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Szarotka']Ta tez pewnie potrzebuje ogloszen, banerka i wydarzenia na f.b.
Ciotka fochu robi banerki i wydarzenie na f.b
Ogloszenia to pewnie trzeba wykupic na bazarku.[/QUOTE]

Niedawno zrobiłam Goni komplet ogłoszeń, więc z tym na razie nie ma problemu ;) a po banerek i wydarzenie chętnie zgłoszę się do cioci ;)
Bardzo Ci dziękuję Szarotka!

Posted

[quote name='terra']Mam wrażenie, że sunia nadawałaby się do psich sportów. Jak ona jest duża?[/QUOTE]

Gonia należy do średniej wielkości piesków. Nie wiem ile mierzy dokładnie, ale jutro w schronisku bez problemu mogę się dowiedzieć ;)
Właśnie jedna z nieudanych adopcji polegała na tym, że pani sądziła, że Gonia jest większym pieskiem..

Posted

[quote name='caryca26']Śliczna jest! Trzeba jej porobić ogłoszenia. Napewno działają te w gazecie Dziennik Zachodni.
Wiele naszych psiaków z niego poszło do adopcji.[/QUOTE]

A może byłabyś w stanie załatwić takie ogłoszenie? ;)

Posted

[quote name='caryca26']Ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim kosztuje 46 zł. W tym tygodniu 6 psów zostało od nas adoptowanych. Zamawia te ogłoszenia moja koleżanka ze schroniska. Zapytam ją o namiary.[/QUOTE]

To jest niezly pomysl. W razie czego pomolestujemy o pieniadze :):)