Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisze tak:
ja mam problem z jego utrzymaniem. Cygan agresywnie reaguje na inne psy, na samo szczekanie nawet już nie wpsomnę o tym, że gdyby zobaczył jakiegos psa, to zapewne nogi moje fruwałyby w górze. Nadto kłapnął już raz, a dzisiaj pokazał zęby. Ja powiem szczerze, że mam obawy o jego reakcje. Nie wiem co może w danej chwili zrobić. Zoaczymy co dalej z nim będzie, ale najbardzej martwi mnie to, że zbliża się zima.

Posted

no szanse na adopcje to ma.. praktycznie żadne. No ale chłopak juz zaczyna merdac ogonkiem, a to chyba dobrze. Pewnie do końca życia będzie brał leki, musi dobrze jeść i to wszystko. No kto go zechce? Będziemy się zastanawiać co i jak z nim.

Posted

te "tłumy" to ja:evil_lol::evil_lol: taki wielki baśkowy tuuum go wyadoptuje zapewne.
Mam już: Bianusię księżniczkę, niewychowaną kompletnie Tolę /dziad jeden:loveu:/, cudowną babunię Pysię /16-letnia staruszka z ADHD:loveu:/, moje oczko w głowie - Tofisia rozpieszczoego do granic wytrzymałości a teraz będzie pewnie Cygan "pies do zaprzęgu":evil_lol: - ale ja to mam fajnie:evil_lol:, no i zapmniałam o MIsiuniu niewidomym - też tuuuumy

Posted

Basia1968 napisał(a):
Napisze tak:
ja mam problem z jego utrzymaniem. Cygan agresywnie reaguje na inne psy, na samo szczekanie nawet już nie wpsomnę o tym, że gdyby zobaczył jakiegos psa, to zapewne nogi moje fruwałyby w górze. Nadto kłapnął już raz, a dzisiaj pokazał zęby. Ja powiem szczerze, że mam obawy o jego reakcje. Nie wiem co może w danej chwili zrobić. Zoaczymy co dalej z nim będzie, ale najbardzej martwi mnie to, że zbliża się zima.

Widzę Basiu, że masz taki problem jak my z Aronem, u nas dochodzi jeszcze problem z kotami, do tego jego wycie i przeraźliwy skowyt na wszystko co się rusza.Nie mówiąc już o tym jak wygląda jego wyprowadzanie na smyczy :( Mnóstwo ogłoszeń zero telefonów poza jednym ze Staszowa, podobno odzew na plakat, ale facet nie wiedział nawet czy to pies czy suka, a interesowało go tylko to czy za darmo...... Niestety zainteresowanie Naoomi kończy się na comiesięcznej wpłacie, w ten sposób zostałam sama z psem,tego czego się obawiałam.Nie wiem co dalej z nim, jest już tak długo i nie może się dostosować. Na pewno nie nadaje się do mieszkania, bo nie może zostać sam w domu.

• 1 month later...
Posted

juz jest ok jesli chodzi o nas. Cieszy się jak szalony, chce skakać, przytulać się. W misce mu moge grzebać, wyciągać - nic nie pyskuje. Na pewno nie kocha kotów - oj nie kocha, bo nasz tester Rudy pcha sie do psów jak nawiedzony - to go Cygan ostrzegł gromkim głosem i mało mnie ie przewrócił. On jest duży /na zdjęciu jestem ja /- teraz przytył trochę - ma siłę chłop.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...