Basia1968 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Napisze tak: ja mam problem z jego utrzymaniem. Cygan agresywnie reaguje na inne psy, na samo szczekanie nawet już nie wpsomnę o tym, że gdyby zobaczył jakiegos psa, to zapewne nogi moje fruwałyby w górze. Nadto kłapnął już raz, a dzisiaj pokazał zęby. Ja powiem szczerze, że mam obawy o jego reakcje. Nie wiem co może w danej chwili zrobić. Zoaczymy co dalej z nim będzie, ale najbardzej martwi mnie to, że zbliża się zima. Quote
Paulina_mickey Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='agusiazet']Faktycznie, wygląda na starszego, ale i silnego. Do paczki z kocami dorzucę jakieś mokre jedzenie![/QUOTE] Dziękuje w imieniu psiaka! Quote
mimiś Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 i jak agresorek?-przy takim temperamencie niewielkie szanse na adopcję..:( Quote
Basia1968 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 no szanse na adopcje to ma.. praktycznie żadne. No ale chłopak juz zaczyna merdac ogonkiem, a to chyba dobrze. Pewnie do końca życia będzie brał leki, musi dobrze jeść i to wszystko. No kto go zechce? Będziemy się zastanawiać co i jak z nim. Quote
kaskadaffik Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Napewno tłumy szczególnie w naszej chrześcijańskiej ojczyźnie... Quote
Basia1968 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 te "tłumy" to ja:evil_lol::evil_lol: taki wielki baśkowy tuuum go wyadoptuje zapewne. Mam już: Bianusię księżniczkę, niewychowaną kompletnie Tolę /dziad jeden:loveu:/, cudowną babunię Pysię /16-letnia staruszka z ADHD:loveu:/, moje oczko w głowie - Tofisia rozpieszczoego do granic wytrzymałości a teraz będzie pewnie Cygan "pies do zaprzęgu":evil_lol: - ale ja to mam fajnie:evil_lol:, no i zapmniałam o MIsiuniu niewidomym - też tuuuumy Quote
agusiazet Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Basiu, na jaki adres wysłać do Was przesyłkę? Znaczy się paczkę? Quote
_patSi_ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Basia1968 napisał(a):Napisze tak: ja mam problem z jego utrzymaniem. Cygan agresywnie reaguje na inne psy, na samo szczekanie nawet już nie wpsomnę o tym, że gdyby zobaczył jakiegos psa, to zapewne nogi moje fruwałyby w górze. Nadto kłapnął już raz, a dzisiaj pokazał zęby. Ja powiem szczerze, że mam obawy o jego reakcje. Nie wiem co może w danej chwili zrobić. Zoaczymy co dalej z nim będzie, ale najbardzej martwi mnie to, że zbliża się zima. Widzę Basiu, że masz taki problem jak my z Aronem, u nas dochodzi jeszcze problem z kotami, do tego jego wycie i przeraźliwy skowyt na wszystko co się rusza.Nie mówiąc już o tym jak wygląda jego wyprowadzanie na smyczy :( Mnóstwo ogłoszeń zero telefonów poza jednym ze Staszowa, podobno odzew na plakat, ale facet nie wiedział nawet czy to pies czy suka, a interesowało go tylko to czy za darmo...... Niestety zainteresowanie Naoomi kończy się na comiesięcznej wpłacie, w ten sposób zostałam sama z psem,tego czego się obawiałam.Nie wiem co dalej z nim, jest już tak długo i nie może się dostosować. Na pewno nie nadaje się do mieszkania, bo nie może zostać sam w domu. Quote
kaskadaffik Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 No niesamowicie adopcyjny psiak...Cyganie noi co z Tobą będzie... Quote
mimiś Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 nie jest najgorzej, oby tylko charakterek się poprawił ;) Quote
Basia1968 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 juz jest ok jesli chodzi o nas. Cieszy się jak szalony, chce skakać, przytulać się. W misce mu moge grzebać, wyciągać - nic nie pyskuje. Na pewno nie kocha kotów - oj nie kocha, bo nasz tester Rudy pcha sie do psów jak nawiedzony - to go Cygan ostrzegł gromkim głosem i mało mnie ie przewrócił. On jest duży /na zdjęciu jestem ja /- teraz przytył trochę - ma siłę chłop. Quote
Paulina_mickey Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Cygan raczej nie znajdzie domu stałego, więc przeznaczamy go do adopcji wirtualnej :) Jeśli ktoś zechciał by pomóc to zapraszam! Quote
kaskadaffik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Las rąk... no niestety, mamy za dużo biedaków, nie wiadomo komu pomagać...wszystkie biedne... Zapraszamy na nasz nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222203-Dla-psów-zabawki-smycze.Swiąteczne-ozdoby-misz-masz-18-03-12 Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Jeśli ktoś odwiedza naszego Cyganka to zapraszam także na bazarek dla niego Quote
mimiś Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cyganowi ryjek odmłodniał z wiosną..tak dziarsko wygląda! Quote
Paulina_mickey Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dziś pożegnaliśmy Cyganka (*)(*)(*) Lekarz go odwiedził i zdecydował, że nie ma sensu już dłużej Go męczyć...:-(Chłopak miał problemy z chodzeniem itd Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Żegnaj Cyganie, choć na koniec poznałeś co to miłość (*) Basieńka trzymajcie się ... dobrze, że tak, a nie żeby cierpiał z bólu (*) (*) (*) Quote
Recommended Posts