Martika&Aischa Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 kochany pyszczek :( serce mi pęka :( dobrze że już dzisiaj spokojnie na 4 łapinkach :* Quote
Bogusik Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Mi też serce pęka,bo nie wiadomo co przyniesie chwila...Widać,że Bastuś walczy i próbuje bidulek chodzić...:kciuki::calus::kciuki: Quote
Mysza2 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Nie dołujcie się ciocie, co ma być będzie, ale Bastuś nie jest sam i zapomniany w schronie. Ech ta starość:( Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 zaglądam do Bastusia z nadzieją ......... Quote
giselle4 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 nic nowego jak wyzej pochodzi ciupkę i lezy je ,pije i patrzy swoimi pieknymi i mądrymi oczkami w czwartek kąpiel...[bo ma byc cieplo] Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 codziennie zaglądam w oczekiwaniu na dobre wieści ....Bastusiu walcz kochany psiaczku :* Quote
giselle4 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 my tez jego miziamy wiemy ze jego czas powoli dobiega konca...wiec niech ma slonce i jedzenie ale bez bólu Quote
maja602 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Jeżeli mogę się wtrącić, to odradzam kąpiel w czwartek. Chyba, że to konieczne. Do 15 maja pogoda się raptownie zmienia. Mogą być nawet przygruntowe przymrozki. Jeżeli możecie poczekać z kąpielą to radziłabym w czerwcu. On jest słaby i niestety stary. Może lepiej go trochę wyczesać. Quote
giselle4 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='maja602']Jeżeli mogę się wtrącić, to odradzam kąpiel w czwartek. Chyba, że to konieczne. Do 15 maja pogoda się raptownie zmienia. Mogą być nawet przygruntowe przymrozki. Jeżeli możecie poczekać z kąpielą to radziłabym w czerwcu. On jest słaby i niestety stary. Może lepiej go trochę wyczesać.[/QUOTE] my ciągle palimy w centralnym w domu jerst bardzo cieplo... wiec po spacerku i pozniejszej kąpieli pozostanie juz w domu. Chcemy jeszcze raz do weta w sobote wiec musi byc wykąpany wczoraj zrobił siku pod siebie ale to moja wina...nie zdązyłam jego wyniesc i potrzymac.... wiec pies nie moze smierdziec sikami On jest mądry i to jemu uwłacza kiedy taki zapach sie ciągmie za nim. Maja ,nic sie jemu nie stanie...obiecuje Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='giselle4']my tez jego miziamy wiemy ze jego czas powoli dobiega konca...wiec niech ma slonce i jedzenie ale bez bólu[/QUOTE] Tego bólu i cierpienia zawsze najbardziej się boję :( Quote
giselle4 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Martika@Aischa']zaglądam w oczekiwaniu na wieści ......[/QUOTE] u nas mży wiec tylko mały spacerek i do chaty inne moga biegac ale Bastus nie moze jeszcze nam sie przeziębi. Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='giselle4']u nas mży wiec tylko mały spacerek i do chaty inne moga biegac ale Bastus nie moze jeszcze nam sie przeziębi.[/QUOTE] niestety majówka nieładna :( u nas też kiepska pogoda :( niech słoneczko odpoczywa :* Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='giselle4']podnise u nas leje ale majowka:([/QUOTE] u nas burzowo i leje że aż żyć się odechciewa :( Quote
giselle4 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 zostajemy przy lekach poprawa malutka spacer to 10 minut ale i tyle wystarczy aby załatwic co potrzeba leje i leje:( Quote
giselle4 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 podniose Bastusia na razie nie pada zobaczymy co bedzie pozniej? Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Kolejny dzień paskudnego deszczu i zimna :( i u Bastusia bez zmian :( ech... Quote
Agula99 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Eeee bez przesady jakie tam zimno!!! mróz jest??? nie ma, to trza się cieszyć wiosna w końcu a czasami lato, Bastuś na pewno kocha taka pogodę ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Agula99']Eeee bez przesady jakie tam zimno!!! mróz jest??? nie ma, to trza się cieszyć wiosna w końcu a czasami lato, Bastuś na pewno kocha taka pogodę ;)[/QUOTE] u nas przez 3 dni lało...wiało i waliło piorunami więc nic tylko się cieszyć :razz: przepiękna majówka :lol: kto nie załapał doła ten ZUCH ;) Quote
Recommended Posts