Martika&Aischa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Mam nadzieję że nasz Bastuś czuje się dużo lepiej :) Grażynko wyściskaj go od nas :* Quote
giselle4 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 wstał pochodził z 5 minut On czuje ze jest kochany wnosimy jego na rękach jak tylko zrobi ,,żąbkę,, aby sie nie przeziębił aby nie lezał na sniegu czy podłodze na korytarzu bo jest jeszcze zimno. Bastus moze dostac nastepny steryd ale wiecie ile spustoszenia robią takie zastrzyki wiec,jezeli choc troche wstaje i je i nie cierpi to nie jest zle ale kiedy juz nie wstanie kiedy i stryd nie zadziała...nie mysle o tym na razie:( Wiec dzisiaj tez jest dzien wygrany dla niego. ...a moze juz bedzie wiosna? Quote
piescofajnyjest Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bastuniu, wszyscy o tobie myslimy...... Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bastusiu dzielny psiaczku wierzę że będzie dobrze !!!! Walcz psinko kochana :* Quote
Bogusik Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 I ja zaglądam do naszego Bastunia i przesyłam całą moc dobrej i pozytywnej energii! Quote
giselle4 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Wasza enargia działa dzisiaj spacerowal z 20 minut.... teraz spi wszystko bez steredu na tabletkach.... od czwartku ma byc pieknie czekamy Edited April 7, 2013 by giselle4 Quote
Bogusik Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='giselle4']Wasza enargia działa dzisiaj spacerowal z 20 minut.... teraz spi wszystko bez steredy na tabletkach.... od czwartku ma byc pieknie czekamy[/QUOTE] I niech działa jak najmocniej,aby Bastunio jeszcze nam długo dreptał!:smile: Quote
Anula Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Też jestem u Bastusia.Może Bastusiowi pogorszyło się z serduszkiem już sama nie wiem.Może niech go wet oglądnie przebada? Tak bardzo bym chciała aby doczekał ciepłej,przepięknej wiosny jak u michelle w sadzie zakwitną wszystkie drzewa owocowe, a nasz Bastuliński sobie będzie mógł po zielonej trawce podreptać.Tego bardzo pragnę i jestem myślami wciąż z Bastusiem. Quote
giselle4 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Anula']Też jestem u Bastusia.Może Bastusiowi pogorszyło się z serduszkiem już sama nie wiem.Może niech go wet oglądnie przebada? Tak bardzo bym chciała aby doczekał ciepłej,przepięknej wiosny jak u michelle w sadzie zakwitną wszystkie drzewa owocowe, a nasz Bastuliński sobie będzie mógł po zielonej trawce podreptać.Tego bardzo pragnę i jestem myślami wciąż z Bastusiem.[/QUOTE] Anulka On raz w tygodniu jest u weta i caly czas siedze na telefonie jak cos sie dzieje jak napisałam steryd nastepny to ostatecznosc Bastek jak powiedzial wet jest chory na starosc serce i stawy nie zadbane kiedy był na to czas początek choroby. Bastek ma wzmacniane serce i stawy aby juz była ta wiona to moze słonce zrobi wiecej jak medycyna. Quote
giselle4 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [B]z Dorotką jestem w stałym kontakcie telefonicznym[/B] Quote
Anula Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='giselle4'][B]z Dorotką jestem w stałym kontakcie telefonicznym[/B][/QUOTE] To dobrze,że jesteś w stałym kontakcie z Dorotą,tylko jak tu jeszcze można pomóc Bastusiowi? Czy jeszcze Bastuś ma tabletki na stawy od Bogusik? Quote
Kocurek Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 i ja trzymam po cichutku kciuki za zdrówko Bastusia..... Quote
giselle4 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Anula']To dobrze,że jesteś w stałym kontakcie z Dorotą,tylko jak tu jeszcze można pomóc Bastusiowi? Czy jeszcze Bastuś ma tabletki na stawy od Bogusik?[/QUOTE] jeszcze ma Quote
Bogusik Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='giselle4']jeszcze ma[/QUOTE] Zapisałam sobie,że zaczął brać arthrovet ok.15.03,więc powinno starczyć do końca miesiąca.Ja zamówię następne opakowanie w przyszłym tygodniu.Tak aby zdążyło dojść i wyślę. Adres Grażynko ten sam co poprzednio? A jak dzisiaj Bastunio?U nas dzisiaj piękne słońce i wreszcie,prawdziwie wiosenny dzień! Quote
giselle4 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Bogusik']Zapisałam sobie,że zaczął brać arthrovet ok.15.03,więc powinno starczyć do końca miesiąca.Ja zamówię następne opakowanie w przyszłym tygodniu.Tak aby zdążyło dojść i wyślę. Adres Grażynko ten sam co poprzednio? A jak dzisiaj Bastunio?U nas dzisiaj piękne słońce i wreszcie,prawdziwie wiosenny dzień![/QUOTE] dzisiaj był długi spacer i wizyta ludzi do Stefani a ze słonce swieciło wiec Bastus byl zywszy... czekamy na ciepelko wtedy zrobie pare fotek w słoncu a moze i juz na trawce:) Quote
Bogusik Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='giselle4']dzisiaj był długi spacer i wizyta ludzi do Stefani a ze słonce swieciło wiec Bastus byl zywszy... czekamy na ciepelko wtedy zrobie pare fotek w słoncu a moze i juz na trawce:)[/QUOTE] Ach, wiosenko przybywaj jak najszybciej,to będą zdjęcia Bastusia nareszcie na zielonej trawce...! Quote
docha Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 To jest starość Bastusia, cieszę się że jest pod waszą opieką. Quote
giselle4 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='docha']To jest starość Bastusia, cieszę się że jest pod waszą opieką.[/QUOTE] najwazniejsze ze nie samotna i nie głodna starosc ...kazdego nas to czeka:( Quote
Martika&Aischa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 cały czas z nadzieją zaglądam do naszego serduszka :) :* Quote
giselle4 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 slonce swieci a Bastusiek nawet leci:) sorry ale słonce wpadło mi w obiektyw... [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15346/4c42cba20021f1dd5162fa5c/sdc14349[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 cudny widok i Bastuś na czterech kochanych puchatych łapinkach :multi::loveu: Quote
giselle4 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='giselle4']od wczoraj wrocilismy do polowy tabletki Encorton [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10667/2798b217001702e051548937/sdc14152[/IMG] -3.04.2013 [B]Dorotka kupila Bastusiowi Encorton i Vetmedin-149zl bardzo dziękuejmy:)[/B] Quote
michelle04 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Melduję, ze pieniądze wpłynęły - dziękuje Quote
Recommended Posts