Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Bastuś miał mały kryzys załatwił się pod siebie i trochę nogi odmawiały posłuszeństwa, bo chodził bardzo niepewnie, podmyłyśmy chłopaka, czego baaardzo nie lubi i długo nie spacerował, bo i pogoda też nie sprzyja spacerom:roll:

Posted

Anula napisał(a):
Martwię się o naszego Bastulińskiego,ta zmiana pogody też źle wpływa na starutkie kosteczki.

wiemy ze tak bedzie i przyjmujemy to ze spokojem
poki nie cierpi

Posted

Przyszly pieniazki do Sara2011 -marzec i badmonique: luty i marzec
Bastus serdecznie dziekuje :-)

P.S. Ania ( aanka ) odezwij sie w sprawie zaleglych platnosci, dziekuje.

BASTUS - Badz dzielny i trzymaj sie, nie choruj nam, wiosna idzie :-)

Posted

giselle4 napisał(a):
chodzi
bierze leki i ...czasem tylko zalamanie ale na krotko
mam nadzieje zewiosna postawi jego na nogi:)

Wszyscy czekamy na wiosnę,bo już tej zimy chyba każdy ma dosyć:cool3: Wszędzie pełno soli i trudno sobie poradzić z psimi łapkami.Horror!
Czy Bastuś już bierze arthrovet? Czy jeszcze kończy AptoFlex?

Posted

Bogusik napisał(a):
Wszyscy czekamy na wiosnę,bo już tej zimy chyba każdy ma dosyć:cool3: Wszędzie pełno soli i trudno sobie poradzić z psimi łapkami.Horror!
Czy Bastuś już bierze arthrovet? Czy jeszcze kończy AptoFlex?

Bastus bierze arthrovent

Posted

Wczoraj zdarzył się kolejny mały wypadek Bastuś zrobił kupę pod siebie, ale plusem jest to, że nie miał problemu z chodzeniem, jednak padający śnieg i tak nie pozwalał na długie spacery :(

Posted (edited)

michelle04 napisał(a):
Wczoraj zdarzył się kolejny mały wypadek Bastuś zrobił kupę pod siebie, ale plusem jest to, że nie miał problemu z chodzeniem, jednak padający śnieg i tak nie pozwalał na długie spacery :(

Michelle04 a ta kupa normalna?Nie wiem czy dobrze napiszę ale może Bastuś choruje na zespół końskiego ogona? Przy tej chorobie jest niekontrolowane oddawanie kału i złe poruszanie się,objawia się bolesnością w okolicach ogona.Ja tak tylko głośno myślę,może skonsultować Bastusia z wetem,no ale michelle04 ty sama musisz to ocenić bo na odległość nie da się.

Edited by Anula