dorota k. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 A ze mnie to taki gamoń do kwadratu, że już lepiej nie mówić :oops: nie potrafię. Michelle, a jak nasz Alfik się miewa i oczywiście jak jego Koleżanka i Koledzy. Doczytuję i nadrabiam. Buziaki i pozdrowionka dla Was Dziewczyny, a dla Futer mizianka i głaski i buziaki też :) Quote
docha Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Sara2011']ja chyba swoim powyższym postem odstarszyłam wszystkie Bastusiowe ciotki. Zawsze tu taki ruch a od dwóch dni nie ma nikogo....[/QUOTE] od dwóch dni ciotki są na przedłużonym weekendzie no i Euro nastało;) w ciągu dnia poproszę syna może nam pomoże jeśli przejdzie przez domową przepustowość laptopa. bastusiowe głaski dla kudłacza naszego ślę. Quote
Kasiass Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Zabijcie mnie, miałam to przerzucić na YT, ale zapomniałam :lol: Teraz juz powinno wszystkim działać, bo dogo obsługuje filmiki z YT :) [video=youtube;8XFhYmDRXl4]http://www.youtube.com/watch?v=8XFhYmDRXl4&feature=youtu.be[/video] Quote
Bogusik Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Piękny nasz Bastunio!I pomyśleć,że jeszcze nie tak dawno "człapał" łapa za łapą po ogrodzie,a teraz?!:multi: Quote
Anula Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 No wreszcie oglądnęłam filmik.Nie macie pojęcia jak mnie ucieszył.Bastuś biega.Aż korci pokazać filmik wetce jak opisała go jako psa niekontaktowego.Bastuś jest kontaktowym i normalnym psiakiem.Mizianka dla Bastusia i całuski dla Michelle za opiekę nad naszym Misiaczkiem przesyłam. Quote
giselle4 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Anula']No wreszcie oglądnęłam filmik.Nie macie pojęcia jak mnie ucieszył.Bastuś biega.Aż korci pokazać filmik wetce jak opisała go jako psa niekontaktowego.Bastuś jest kontaktowym i normalnym psiakiem.Mizianka dla Bastusia i całuski dla Michelle za opiekę nad naszym Misiaczkiem przesyłam.[/QUOTE] oczywiscie czy tak biega umierajacy i malo kontaktowy pies? Jemu potrzeba czlowieka na stale on umie kochac i umie za czlowiekiem chodzic jak przylepka a wlasciwie biegac i wiecie co najlepiej aby domek mial pieska-suczke spokojnej natury aby Bastus mial przewodnika bo Keshu jest dla niego jak brat i Maniek tez ale z Keshem to jednosc:) Quote
dorota k. Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Nie widzę innego wyjścia, jak Chłopaka w pakiecie z Keshem ogłaszać ;) Dwóch wspaniałych Facetów. Dziewczyny same wiecie, jak Bastek u Was się zmienił i odżył i DZIĘKI WAM :) Quote
Anula Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) Już z Bogusik uknułyśmy spisek i postanowiłyśmy zmienić trochę tekst.Jest już napisany nowy tekst.Zaraz wstawię jak znajdę. Uważam,że trzeba wykupić nowe ogłoszenia u grazia28 i niech lecą.Ogłoszenia robi Grażyna na dane województwo.Pakiety chyba od 30 do 60szt. Co myślicie o tym no i kto będzie dobrą Cioteczką i zasponsoruje je? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-ogłoszeniowy-pakiety-20-30-40-50-60-Zapraszam-do-30-05[/url]! Oj! zobaczyłam,że już zakończony ale Grażynka nie odmówi mi tylko potrzebny sponsor,ponieważ w tym miesiącu ja przędę cieniutko. Edit: Ten piękny psiak nie miał łatwego życia. Najprawdopodobniej, gdy był młody, zostal skazany na łańcuch i w taki własnie sposób spedził te najpiekniejsze lata swojego życia. Gdy nadeszła starość, Bastek, bo tak go nazwaliśmy, został wyrzucony na pewną śmierć. Jednak jego los nie wszystkim był obojętny. Skrajne zabiedzony i wyczerpany został zawieziony do jednego z dolnośląskich przytulisk. Weterynarz ocenił jego wiek na ponad 12 lat. Mimo, że nie jest najmłodszym psiakiem, cieszy się dobrym zdrowiem, jest przyjacielski, uroczy, toleruje inne zwierzęta, ale żyje trochę we wlasnym świecie. Nie potrzebuje wiele, cichy kącik, miskę z jedzeniem, oraz trochę ciepla bijącego od człowieka. Od Ciebie zalezy, czy ostatnie lata swojego życia spędzi godnie, tak jak pies, który ma kochającego właściciela. Jeżleli zainteresował Cię los Bastka, skontaktuj się z nami. Przebywa on w domu tymczasowym na dolnym śląsku, gdzie otwiera się na człowieka. Bastek czeka na swojego Właściciela, tego pisanego przez duże "W". Edited June 11, 2012 by Anula Quote
dorota k. Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Anula - dzięki, ja zapłacę za ogłoszenia. Sorki, ale nie dzisiaj, nie dam rady po prostu. Mma problemy domowe. Quote
docha Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Anula, zablokuj pakiet, jak Dorotka nie da rady to ja ją zastąpię w sponsoringu. aha, szukamy mu domu w regionie, aby nie wozić go i nie stresować po całej Polsce, a dodatkowo aby był pod ręką. bardzo się martwię, aby dobrze trafił. Quote
piescofajnyjest Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 witam po przerwie... ale Bastus nagina na filmiku :) ze az kamera za nim nie wyrabia:multi: Quote
dorota k. Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Dziewczyny, ja zapłacę, tylko prośba - jak to Docha nazwała o zablokowanie pakietu. Quote
Anula Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Napiszę do grazia zaraz tylko wstawiłam tekst,wcześniej - czy taki może być i trzeba zmienić tytuł bo ogłoszenia nie wejdą - może ktoś ma pomysł na zmianę tytułu poprzedniego i jeszcze wybrać odpowiednie fotki 5 szt. Bardzo proszę o pomoc! Jeżeli wszystko będzie dograne zaraz wysyłam prośbę do grazia o zrobienie ogłoszeń tak jak sugerowała Docha na woj.dolnośląskie.Póżniej możemy jeszcze poszerzyć na woj.ościenne. Edit: Grazia68 zgodziła się zrobić ogłoszenia.Czeka na tekst i fotki. Edited June 12, 2012 by Anula Quote
Bogusik Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może taki tytuł, nie wiele zmieniony,ale jednak nie taki sam: Bastek-piękny kudłacz w typie owczarka nizinnego lub Przepiękny kudłacz w typie owczarka nizinnego-Bastek Ładne zdjęcia wrzuciła asia-s na pierwszą str.post3 Proponuję1,3,4,5 i ew.2 Quote
Bogusik Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A co tu taka cisza?Kochane,Bastuś czeka na propozycje tytułu i zdjęć do nowych ogłoszeń,a czas ucieka... Quote
docha Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Bogusik']Może taki tytuł, nie wiele zmieniony,ale jednak nie taki sam: Bastek-piękny kudłacz w typie owczarka nizinnego [/QUOTE] ja bym zostawiła ten pierwszy wariant Quote
Anula Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 To wszystko prawie ustalone odnośnie ogłoszeń tylko muszę coś sprawdzić.Napisałam pw do Doroty i do Dochy-czekam na odpowiedź,jak tylko dostanę odpowiedź zaraz skontaktuję się z grazia68 i wszystko prześlę. Quote
Anula Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No już sprawdzone.W ostatnich ogłoszeniach został podany zły numer kontaktowy.Zachodzi prawdopodobieństwo,że jeżeli ktokolwiek dzwonił w sprawie adopcji Bastka to niestety ale nie dodzwonił się.Szczerze powiedziawszy nie sprawdzałam ogłoszeń czy jest prawidłowy kontakt. Teraz ogłoszenia pójdą z prawidłowym kontaktem,już to zweryfikowałam. Quote
Bogusik Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Anula']No już sprawdzone.W ostatnich ogłoszeniach został podany zły numer kontaktowy.Zachodzi prawdopodobieństwo,że jeżeli ktokolwiek dzwonił w sprawie adopcji Bastka to niestety ale nie dodzwonił się.Szczerze powiedziawszy nie sprawdzałam ogłoszeń czy jest prawidłowy kontakt. Teraz ogłoszenia pójdą z prawidłowym kontaktem,już to zweryfikowałam.[/QUOTE] No to się trochę porobiło...Tyle ogłoszeń i poszło na marne.Dobrze,że to już wyjaśnione i teraz będzie prawidłowy numer kontaktowy.Miejmy nadzieję,że teraz będzie odzew i to nie jeden...:smile: Quote
dorota k. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Strasznie mi przykro, nie mam pojęcia jak to się stało... Postaram się poedytować te które się da ogłoszenia i poprawić nr Quote
Anula Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='dorota k.']Strasznie mi przykro, nie mam pojęcia jak to się stało... Postaram się poedytować te które się da ogłoszenia i poprawić nr[/QUOTE] Dorotko spróbuj po edytować ogłoszenia,ja natomiast napisałam pw o zmianę nr.w ogłoszeniach ale nie wiem co z tego wyjdzie. Już wszystko podesłałam grazia68.Fotki też jak zasugerowała Bogusik. Quote
milka10 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Miejmy nadzieje, ze teraz Bastus szybko znajdzie domek... Quote
Recommended Posts