giselle4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 michelle robila dzisiaj fotki ale ma klopoty z netem...wiec ja wstawiam uffffffffffff jak gorąco ide pod drzewko swiat sie kręci? czy ja stoje na glowie?:) Quote
dorota k. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 O kurczaki, ktoś mi kopnął do góry nogami monitor :) Misio Bastulski cudowny :loveu: Telefonów zero jak narazie. Wierzę jednak, mocno wierzę , że Chłopaka domek odnajdzie. Quote
Kasiass Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 dorota k. napisał(a):O kurczaki, ktoś mi kopnął do góry nogami monitor :) Misio Bastulski cudowny :loveu: Telefonów zero jak narazie. Wierzę jednak, mocno wierzę , że Chłopaka domek odnajdzie. Wszyscy w to wierzymy i cały czas trzymamy kciuki :) Quote
piescofajnyjest Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ;))) Bastuniu....czekamy na domek caly czas!!!! Quote
michelle04 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Bastuś niestety nie ma "łapki" do kobiet, Lala umknęła przeskakując bramkę do Dinka i Tupka. Kobiety chyba bardziej cenią sobie sporadyczną kłotnię niż święty spokój :) Bastuś poznał dzisiaj nowego kolegę Mańka, reakcja całkowicie obojętna, rytualne powąchanie i powrót do spaceru. Ten pies zgodzi się z każdym zwierzęciem :) Quote
Kasiass Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Bastuś jak widać, ma ważniejsze sprawy na głowie niż jakieś tam panienki :) Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 michelle04 napisał(a):Bastuś niestety nie ma "łapki" do kobiet, Lala umknęła przeskakując bramkę do Dinka i Tupka. Kobiety chyba bardziej cenią sobie sporadyczną kłotnię niż święty spokój :) Bastuś poznał dzisiaj nowego kolegę Mańka, reakcja całkowicie obojętna, rytualne powąchanie i powrót do spaceru. Ten pies zgodzi się z każdym zwierzęciem :) Bo Bastuś to stateczny kawaler :) kochany psiak z niego :* Quote
dorota k. Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 W pewnym wieku kobitki już nie w głowie :) Bastuś to stateczny starszy Kawaler. Michelle - wyściskaj proszę na ilepozwolo Bastulskiego -Alfika. Telefony się nie urywają.... Quote
piescofajnyjest Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 czesc Bastusiu:) hopsam Cie przed spaniem!!! Quote
giselle4 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 sorry michelle ma klopoty z netem ale Bastusiek czuje sie dobrze czy te oczy mogą klamac? sylwetka jak marzenie na łąke sasiada nie mogę? Keshu cien jest pod lipa:) to idę sam Quote
docha Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 widać ogólnie, że jest strudzony życiem, ale te oczy są nadzwyczajne i kolor sierści jest śliczny. Kochany niedźwiadek. Quote
Anula Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Podesłałam naszego Bastulińskiego zainteresowanym adopcją mojej tymczasowiczki,zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Anula Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 docha napisał(a):Aniu masz jakiegoś teraz na dt? Nie,nie mam.Mam na oku sunię ale to ciężka sprawa bo Szczytno. Quote
Emma53 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 asia-s przejrzyście prowadzisz rozliczenia, moje uznanie. Wysłałam dziś za czerwiec. Cieszę się, że mogę pomóc Bastkowi. Śliczny kudłaczek. Quote
dorota k. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Anula napisał(a):Podesłałam naszego Bastulińskiego zainteresowanym adopcją mojej tymczasowiczki,zobaczymy co z tego wyjdzie. Ojej, PIĘKNE DZIĘKI :) Cały czas mocno wierzę, że ktoś pokocha mocno i na stałe Starszego Pana. Giselle dzięki za zdjęcia naszego Misia. I oczywiśćie Dziewczyny za opiekę. Pozdrawiam cieplutko i mizianko dla wszystkich Futrzaków. Quote
Recommended Posts