Jump to content
Dogomania

II Otwarte Zimowe Zawody Agility - 25.02.07

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']A ja dziś złamałam nogę :wallbash:[/quote]

No jak się na imprezie karnawałowej szaleje, to takie są potem skutki :diabloti:.

A poważnie, to współczuję i szybkiego powrotu do sprawności życzę :kciuki:

Posted

[quote name='Wojenka']Łoomatko,a jakże to się stało? :crazyeye:[/quote]
Krzywo stanęłam i tyla. :angryy: Na razie mam gips na miesiąc, a potem się okaże, bo jeszcze torebka stawowa jest naderwana czy oderwana, co zresztą za różnica :evil_lol: , do bani jest i już. Dzięki za życzenia, przyda się trochę wsparcia :lol: .

Posted

[quote name='Mokka']przyda się trochę wsparcia :lol: .[/quote]
Do wsparcia to masz kule. :evil_lol: My będziemy się tylko nabijać z kuternogi, coby Ci humor poprawić! :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Mokka w takim razie życzymy dużo zdrówka i szybkiego powrotu na torek z Monią i Leonem:-)[/quote]
Spoko, Mokka jeszcze wczoraj odgrażała się, ze z tydzień do Czech na zawody jedzie i nawet zaordynowała sobie w tym celu leciutki, sportowy gipsik w kolorze niebieskim i bardzo hi-tech kule, regulowane na rozmaite sposoby - chyba nawet prędkość można na nich regulować ;-) :evil_lol: Ale jak już ten gips miała założony, to trochę jej mina zrzedła i chyba za tydzień do Czech jednak nie jedzie! :lol!:

Posted

O rany, Mokka współczuję... a wiesz, ja kiedyś sobie skręciłam kolanko tuż przed wyjazdem na zawody do Svetlej Hory, ale się nikomu nie przyznałam (bo by mnie zaraz na pogotowie chcieli ciągać), posmarowałam sobie nóżkę Ben-gayem, założyłam opaskę uciskową i heja. Jęcząc i kwicząc, ale sobie nawet z Sundayem tam jakieś podium wybiegałam, za to wieczorem miałam jedną nóżkę bardziej niż drugą...:diabloti:
(więc może jeszcze rozważ te aerodynamiczne kule i wio do Czech...)

Posted

Wiśnie jesteście i tyle :diabloti: . Jeszcze wczoraj miałam nadzieję, że przez tydzień się wykuruję, ale ten gips pieruńsko utrudnia życie. Przejście z pokoju do kuchni to dość skomplikowany proces, dobrze, że przedpokój mam wąski i wszędzie ściany, jest się o co oprzeć :evil_lol: . Obawiam się jednak, że jak na torze będę pozbawiona tego luksusu, to mi nawet czarodziejskie kule nie pomogą i wydatnie będę spowalniała mojego i tak niezbyt szybkiego psa :evil_lol: .

[quote name='Klaudia']Mokka będziesz w Pruszkowie jako kibic???[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: A niby dlaczego jako kibic? Zawody są za miesiąc i tydzień, a ja kontrolę (i może nawet zdjęcie gipsu :lol: ) mam za 4 tygodnie...

Posted

[quote name='Mokka']:crazyeye: :crazyeye: A niby dlaczego jako kibic? Zawody są za miesiąc i tydzień, a ja kontrolę (i może nawet zdjęcie gipsu :lol: ) mam za 4 tygodnie...[/quote]Mokka, ja przewiduję, że jeśli Ty pobiegniesz w tych zawodach 25.02, to 26.02 gips Ci z powrotem założą... :roll:

Nie wiem, czy miałaś kiedys wcześniej gips, ale po zdjęciu kończyna jest słabiutka i chudziutka i jeszcze nie do końca zdrowa... Szczególnie w Twoim przypadku, gdzie poza uszkodzeniem kości doszło jeszcze uszkodzenie miękkich tkanek stawu.

Posted

[quote name='Flaire']Mokka, ja przewiduję, że jeśli Ty pobiegniesz w tych zawodach 25.02, to 26.02 gips Ci z powrotem założą... :roll:[/quote]
No chyba, że z wizytą u doktora zaczekam do wtorku :evil_lol: .

[quote name='Flaire']Nie wiem, czy miałaś kiedys wcześniej gips, ale po zdjęciu kończyna jest słabiutka i chudziutka i jeszcze nie do końca zdrowa... [/quote]
Miałam ino na ręcach, kazali mi się rehabilitować ściskając gumową piłeczkę. Jak ja to zrobię palcami u stopy?:crazyeye:

Posted

Bosh, ale wy macie problemy. Ja kiedys jechalam z Olsztyna na zawody i seminarium do Glogowa sama, pociagiem, pracujac w piatek do 20:00 i w poniedzialek od 10:00. Trzy noce prawie bez spania. I sie dalo.

Posted

saJo bo ty jestes juz przyzwyczajona ;)
3mam kciuki zebys mogła biec ;)
ja juz sie nie moge doczekac tych zawodow , ale po ostatnich treningach to chyba zaczne sie przyzwyczajac do mysli ze moj pies zwieje z toru :roll: takie ma odpały ... a jak sie pies postara to jest super :D

Posted

Mokka, a w razie czego to ja pobiegnę z Monią, będziesz mogła popatrzyć jaką szybką sucz masz:diabloti:

Kobito, czy Ty musiałaś sobie kuku zrobić:shake: ech, bidulka jesteś...

Posted

[quote name='Sajko']Mokka, a w razie czego to ja pobiegnę z Monią, będziesz mogła popatrzyć jaką szybką sucz masz:diabloti:

Kobito, czy Ty musiałaś sobie kuku zrobić:shake: ech, bidulka jesteś...[/quote]
A gdzie "przykro mi", "współczuję", "mam nadzieję, że nie cierpisz"? He?
Tylko od razu "biegam z Monią" :evil_lol: .

Posted

[quote name='Mokka']A ja dziś złamałam nogę :wallbash:[/quote]
Lomatko i corko! Ja Ci wspolczuje serdecznie. Czyli z najblizszych zawodow nici....

A jak sie zapatrujesz na Ostrave? :cool3:
[SIZE=1][COLOR=white]Bo ja poki co mam zkaz, ale mam nadzieje, ze za miesiac dostane juz pozwolenie...:evil_lol: [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=1][COLOR=#ffffff][COLOR=black][SIZE=2][quote name='"biedna Mokka"'][/SIZE] [/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]dobrze, że przedpokój mam wąski i wszędzie ściany, jest się o co oprzeć :evil_lol: . Obawiam się jednak, że jak na torze będę pozbawiona tego luksusu, [/COLOR][/SIZE][/quote][/COLOR][/SIZE]
Ej, moze pobiegniesz z balkonikiem...moge pozyczyc od babci....:cool3:

Posted

[quote name='PATIszon']
Ej, moze pobiegniesz z balkonikiem...moge pozyczyc od babci....:cool3:[/quote]
:megagrin: Pomysł jest przedni:cool2: Na halę w sam raz:evil_lol: