Kasia25 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a, ja się przez Was zaraziłam i marzy mi się świnka........... nie taka co atakuje węzły, bynajmniej:roll: Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 KASIU - NO TO JEST ŚWINKA DO WZIECIA! w warszaWIE, cZĘSTOCHOWIE I tRÓJMIEŚCIE! Quote
bebebe1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='black_sheep']i u mnie w domu;)[/quote] Ani mi się waż! Chcesz, żeby Duża zachorowała z tęsknoty? Nie dość, że ma łysą pupkę, to jeszcze jej zostanie puste serduszko! Żeby mi to było ostatni raz! :razz: No. Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='black_sheep']i u mnie w domu;)[/quote] nawet przez sekundę Ci nie wierzymy! oddałabyś serce za Małą, wiemy to!:eviltong: Quote
bebebe1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Kasia25']a, ja się przez Was zaraziłam i marzy mi się świnka........... nie taka co atakuje węzły, bynajmniej:roll:[/quote] Kasiu, na co czekasz? Świnka to przeurocze zwierzątko, nazwane przez jakichś nieuków... gryzoniem. Zapewniam, że nie gryzie :) Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='black_sheep']i u mnie w domu;)[/quote] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Black takie żarty są zabronione ..Ja się mojej drugiej świnki nie moge doczekać....Mam wyrzuty sumienia,że Pajunia jest sama...A Ty ????? Ale,co by nie pisać filmiki Twoje są extra ,świniaki wrzeszczące super i jeszcze jak do siebie podobne Ty szczęściaro.... Quote
Kasia25 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja się Kochane, nie świnki boje, raczej tych, co to u nich mieszkam:evil_lol: 2x chomik, 2xpies + czterolatek w wersji - synuś; jak jeszcze kogoś im doniose to mnie:chainsaw: A co do świnek w potrzebie, to niestety dużo, tych biedactw, jest. W razie co, mam Brazową "pod ręką" jak przyjdzie czas to ją ponękam. A tak to wpadne do Was czasem:p Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='pucka69']A Wiktoria - ? Kiedy?[/quote] Widzisz Pucka ,tak sie składa,że wiem tyle samo co Ty.Na razie cieszę się,że jest bezpieczna (jak patrzę na zdjęcia Helenki ...i pomyslę jaki los by Ją czekał...I potem pomyslę o Viktorii....to sama wiesz), mam byc cierpliwa czekając...więc jestem..ale to tylko dlatego,że nie mam innego wyjścia.. Jak już dotrze do Ciebie to będę spokojniejsza.. Głaski dla Inki - mojego ideału świnki.Mało tego,że piekna,gładkowłosa,pulchniutka to jeszce zrównowazona i spokojna... A Helunia coraz piękniejsza,taki maluszek przy Ince.. Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale szukacie transportu czy nie? ja mój transport znalazłam na wątku transportowym! raz jeszcze dzieki - apsa i morisowa ;) Quote
basia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [QUOTE]jak patrzę na zdjęcia Helenki ...i pomyslę jaki los by Ją czekał...[/QUOTE] Ja wiem, że to co napiszę jest okrutne ale ... przecież te biedne węże też coś jeść muszą :shake: Quote
brazowa1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 niby cos jesc musza,ale zeby od razu Helenke??? Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 poza tym Helenka nie jest "coś" tylko "ktoś"! Brązowa - napisz co z Szarą Evelin bo ona nic nie wie! Quote
basia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 pucka, a to mnie ubawiłaś tą sałatą ;) Juz widzę takiego boa, delektującego się liściem soczystej, chrupiącej sałaty :D Tylko jak on ja udusi? Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Pucka Ty jestes odważna....Zdopingowałaś mnie i napiszę jeszcze jednego priva do Brązowej .... Quote
brazowa1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='pucka69']poza tym Helenka nie jest "coś" tylko "ktoś"! Brązowa - napisz co z Szarą Evelin bo ona nic nie wie![/quote] za tydzien bedzie-ktos wazny z kolejki jeczenia wyjechal. Cierpliwosci,ona na pewno bedzie. Moje prosie tez uratowane,wtedy udalo sie nam cały miot zgarnac.Zostala tam ich matka ,ale bezpieczna ,bo na etacie w małym ZOO,ma u mnie zaklepane miejsce,gdyby miala sie wynosic. Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 potrafimy doleciec na ksiezyc a nie mozemy spowodowac zeby waz jadł sałatę? muszę małej Helci domek kupić, bo pudełko sie zmiszczyło a czemu ma Ince "na głowie" siedzieć? Może iść w odwiedziny, no ale nie cały czas przecież , nie? Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no widzisz Evelin? Nie taka Brazowa groźna jak ją malują;) trzeba tylko ładnie poprosić. To co? Przegląc wątek transportowy? Evelin - przeglądaj. Nie wiem, czemu ja sie tak podniecam , przecież ja już mam Helenkę i ta świnka wogóle nie jest dla mnie! Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A ja już zdążyłam Brązowej na privie namarudzić....Poprzeglądam, a jak dłużej nic się nie trafi to pojadę do miejsca gdzie jest Viki.... Ale Pucka kochana jesteś... Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jak to???? O co chodzi z Szarą?Szara ma już imę-Viktoria...dla przyjaciół Viki Quote
brazowa1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ale ja guła jestem............ dla mnie szara to Siwucha :) Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wiesz - Wiktoria - bo zwycieżyła z wężem!;) Quote
Evelin Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='pucka69']potrafimy doleciec na ksiezyc a nie mozemy spowodowac zeby waz jadł sałatę?[/quote] Genialny tekst-popieram.....:lol: Transport Viki do Ciebie da się chyba zorganizować...Tak pisała Brązowa... Jestem ciekawa co powie Pajunia na nowe towarzystwo.... Domki mam dwa-jeden plastikowy (wyposażenie klatki) a drugi drewniany taki otwarty z dwóch stron,który służy jako tunel podczas sprintów Pajusi...Myślę,że będą mieszkały w jednym domku,ale zobaczymy... Quote
Recommended Posts