Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pocztą to z pewnością nie...Jeszcze chyba nie znasz naszej determinacji...Jak już sie uprzemy-to nie ma zmiłuj...
Pucko-to bedziesz pilnowała możliwosci transportu? A jak za długo sie nie znajdzie to wiesz....no wiesz napewno..

Posted

pochwale sie-mam prosiala na DT,pojdzie do domu,jak tylko przyszla wlaścicielka zakupi klatke.Ma czerwone oczy,jest bezowo-aguti i chyba mężczyzna.Tzn ja zakupie,bo swiniak odziedziczy klatke po moich chlopakach,poniewaz rosna i musza sie przeprowadzic do wiekszego lokum.A to na dniach:)
To lubie-dom juz jest i czeka,az pojawi sie swinka do adopcji:)

wet-siostro,świnki bardzo ladnie przewozi sie pociagiem:) Pucki Helenka i Viktoria sa z Gdanska.Wikta to nawet miala w drodze do Warszawy pare dni w Bydgoszczy!

Posted

kurcze - żeby tak mieć znajomego konduktora:) nadaloby sie swinki jako przesyłkę kurierska - a znajomy konduktor juz by przypilnował:)
Evelin - bo wiesz - w Bieszczadach też można na krótkie spacery chodzić ...

Posted

[quote name='pucka69']Evelin - bo wiesz - w Bieszczadach też można na krótkie spacery chodzić ...[/quote]
no pewnie...a zresztą kto komu zabroni w Tatry przez Bieszczady pojechać..kazdy jeździ jak umie...:evil_lol:
w kazdym razie 2 świnie z klatką do Wet-siostry dotrzeć muszą...

Posted

O,pociąg-super pomysł...A jak nie wypali,zawsze można pójść pieszo...:evil_lol:
Pocztą wysyłają różne zwierzęta-pszczoły,gołębie...Można i świnki...:cool3:
Jeśli będzie taka konieczność,można u mnie przenocować-tylko trzeba mieć śpiwór a druga osoba i kolejne(do 4)-także karimatę...:p
Także-zapraszam i czekam.:loveu: Przy okazji zobaczycie,czy na pewno nadaję się na DT...Bo nie powiem,że nie mam stracha...:oops:

Posted

to co Evelin? zamiast w Kolnie spotykamy sie w połowie lipca w Przemyslu? No bo te tatry to dopiero w październiku, wiesz - nie wiadomo czy wet-siostra bez świnek wytrzyma;) Poza tym -nie wiem czy obserwujesz wątek Krzyczek - ale Krzyczki są likwidowane, bo sprzedane i psy trzeba gdzies poumieszczać do 15 lipca, a najlepiej - jak to w Krzyczkach - ZABRAĆ JUŻ ! No i wet-siostra proponowała dt - tylko ten transport - ni ma . Może masz jakis dzień wolny - to ja bym moze też jakiś wzięła i można by pojechać.

Posted

Pucka zaskoczyłaś mnie trochę,ale...tzn rozumiem,że zamiast przyjechać do mnie wybierasz podróż na południe Polski...wtedy mam wolne..właściwie czemu nie...
Jestem w pracy,na razie muszę kończyć..zajrzę tu później i jeszcze trochę pomyślę jak by to było najlepiej...

Posted

oj ciotka - sama siebie zaskoczyłam. ale przecież nie sama się wybieram tylko z Tobą. no zeby świnki zawieżć i psy. to Ty masz samochód i Ty jestes szefem ;) ja psów i swinek na garba nie wezme i piechota do Przemysla nie pójdę. To tylko taki pomysł ... ale nie wiem czy Ty masz czas - bo wiesz jak jest. w połowie lipca tez przecież troche miałaś pracować, nie?

Posted

... no i zedytowała post i poszła ... teraz będzie mysleć - ja ją znam - wróci tu z gotowym planem ... bo ja mam jeszcze jeden pomysł - a mianowicie taki - ze moze tego psa co ma wet-siostra dostac to moze neris by mogła na te dwa tygodnie już wziąć i przeetrzymać. po co on ma siedzieć w tym g ... jeszcze dwa tygodnie? zasponsorowałybysmy karmę Neriskowi, to może by sie zgodziła? to taki luźny pomysł - zeby jasne to było - ja neris o tym wogóle jeszcze nie wspominałam - może ona nie ma jak ... I jeszcze jedno - tam KAŻDA suka moze byc w ciazy - trzeba to od razu sprawdzic i ciachnąć w razie potrzeby .

Posted

Głupotę napisałam wcześniej,bo nie wiedziałam gdzie sa Krzyczki..
No dobrze możemy jechać zabierając rozsądna liczbę futrzaków..
Pucka a jak tam allegro-wygrałaś tę klatkę?

Posted

Cioteczki,ja jako bezrobotna praktycznie cały czas jestem w domu...U mnie jest możliwość noclegu,tylko weźcie śpiwory i jedna z Was karimatę(łóżko w gościnnym jest jednoosobowe,zrobimy losowanie,która na nim będzie spać...:evil_lol: )
I jak już pisałam,13.07 mam urodzinki...:eviltong: Więc jeśli się wybierzecie w tym terminie,to koniecznie z tortem...;)
A co o tym pomyśle połączenia transportu świnek i pieska myślą na wątku Krzyczek?

Posted

Neris zapchany :( mam wolny jeden boks, ale za chwilę tam wsadzę ogiera z Krzyczek, bo sunia krzyczkowa w cieczce i nie mogaą być razem...

Ale słuchajcie, słynny Z.. jest dzisiaj ostatni dzień w pracy.
W sumie psami zajmują się teraz wolontariusze.
Trzeba by zapytać Lamii2 jak to widzi

Jest cudowna sunia owczarkowata w depresji, myślałam że dzisiaj pojedzie ale jednak nie. Ma numer 60, może ona?

I piesek świetny! Pierwszy boks z prawej jak się wchodzi do schronu. WYciągał łapeczki przez kraty, błagał żeby go zabrać...