Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest na Allegro taka osoba:
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=5101877[/URL]
Widzicie? Zbiera niby na prośki... To ktoś od nas? Bo nie kojarzę...
Kupowała też świnkę na Allegro, dostała negatyw - transakcja nie doszła do skutku.

Posted

może zbiera na utrzymanie swoich świnek... to nie jest zabronione. Nie podszywa się pod żadną fundację ani organizacje.. jakby nie było zarabia na te świnki wystawiając rzeczy na allegro. Nie prosi o jałmużne.

Posted

Ja tylko przypominam, że ciągle pojawią się afery z różnymi typami, które kradną zdjęcia co bardziej drastyczne naszych zwierzaków - a potem zbierają na nie kasę.

A tak przy okazji Invi .....mam super pitbullka do wyadoptowania - hotel mi blokuje. A w kolejce czeka koleny dziadunio z nowotworem.....może masz jakiś chętnych, cio???

Sorki za offa...

Posted

[quote name='Neigh']Ja tylko przypominam, że ciągle pojawią się afery z różnymi typami, które kradną zdjęcia co bardziej drastyczne naszych zwierzaków - a potem zbierają na nie kasę.

A tak przy okazji Invi .....mam super pitbullka do wyadoptowania - hotel mi blokuje. A w kolejce czeka koleny dziadunio z nowotworem.....może masz jakiś chętnych, cio???

Sorki za offa...[/quote]

dokladnie, dlatego uwazam ze nalezy byc ostroznym z tego typu aukcjami i sprawdzac ludzi..

na pitbula nie mam.. wyslalas moze zdjecia do fundacji ASt by wkleili go na stronke do siebie ? dalas ogloszenia na forum amstaf- pitbul? pomoc ci go oglaszac? a moze do mojego psa napisac?

Posted

Doddy wstawiła u nich. Jasne pomóz.........pies jest super, mogę Ci wysłać - jeno koty i kurczaki gania. MIeszka aktualnie u treserki......ona chce wziąć taaaaaką kosmiczną tragedię ze schronu - ale ten pitbullek nie wyrazi zgody.......

Posted

[quote name='Elurin']Jest na Allegro taka osoba:
[URL]http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=5101877[/URL]
Widzicie? Zbiera niby na prośki... To ktoś od nas? Bo nie kojarzę...
Kupowała też świnkę na Allegro, dostała negatyw - transakcja nie doszła do skutku.[/quote]
takie aukcje mogą robić tylko fundacje i stowarzyszenia - osoby prywatne nie.
mogą zawiesić jej aukcje

Posted

no wlasnie nie wiem czy wg allegro - kazdy. ale jesli poda sie rozne linki, i inne rzeczy, które potwierdza wiarygodnosć aukcji i jej "charytatywności" - to wg mnie - taka aukcja jest ok.