invictus hilaritas Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 agamika kiedy bedziesz mogla uszyc legowiska dla swinek ? :oops: Quote
bebebe1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='invictus hilaritas']agamika kiedy bedziesz mogla uszyc legowiska dla swinek ? :oops:[/quote] Ja też nieśmiało pytam, bo jestem w potrzebie :oops: Quote
Elurin Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jest na Allegro taka osoba: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=5101877[/URL] Widzicie? Zbiera niby na prośki... To ktoś od nas? Bo nie kojarzę... Kupowała też świnkę na Allegro, dostała negatyw - transakcja nie doszła do skutku. Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 wydaje mis ie ze to nikt z nas.. gdyby to byl ktos z nas to bysmy wiedzieli o tym.. Quote
pucka69 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ale nie możemy jej przeciez zabronić sprzedawania jakichś rzeczy tak? Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 mozna zglosic do allegro.. no bo przeciez ona ludzi oszukuje tak? nie napisala na jakie swinki, czy to fundacja, czy stowarzyszenie.. itp Quote
pucka69 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 i co napiszesz? ze jesteśmy jedynymi którzy maja prawo ratować świnki? a jakie masz dowody że nie ratuje? Quote
trolka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 może zbiera na utrzymanie swoich świnek... to nie jest zabronione. Nie podszywa się pod żadną fundację ani organizacje.. jakby nie było zarabia na te świnki wystawiając rzeczy na allegro. Nie prosi o jałmużne. Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 poki co nie mam.. wystarczy zapytac osoby na jaki cel jest ta aukcja i wyjdzie szydlo z worka.. ja nigdzie nie napisala ze my i tylko my mamy prawo ratowac swinki.. Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 slowo pisane jest rozni interpretowane, nie zawsze tak jakby chcial tego autor.. Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 osoba z allego zbiera na swinki z laoboratorium i inne swinki z tgo watku.. milo by bylo jakby sie ujawnila :) Quote
Neigh Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja tylko przypominam, że ciągle pojawią się afery z różnymi typami, które kradną zdjęcia co bardziej drastyczne naszych zwierzaków - a potem zbierają na nie kasę. A tak przy okazji Invi .....mam super pitbullka do wyadoptowania - hotel mi blokuje. A w kolejce czeka koleny dziadunio z nowotworem.....może masz jakiś chętnych, cio??? Sorki za offa... Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jak tylko elurin dal link do aukcji to napisalm do tej osoby ;) Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Neigh']Ja tylko przypominam, że ciągle pojawią się afery z różnymi typami, które kradną zdjęcia co bardziej drastyczne naszych zwierzaków - a potem zbierają na nie kasę. A tak przy okazji Invi .....mam super pitbullka do wyadoptowania - hotel mi blokuje. A w kolejce czeka koleny dziadunio z nowotworem.....może masz jakiś chętnych, cio??? Sorki za offa...[/quote] dokladnie, dlatego uwazam ze nalezy byc ostroznym z tego typu aukcjami i sprawdzac ludzi.. na pitbula nie mam.. wyslalas moze zdjecia do fundacji ASt by wkleili go na stronke do siebie ? dalas ogloszenia na forum amstaf- pitbul? pomoc ci go oglaszac? a moze do mojego psa napisac? Quote
Neigh Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Doddy wstawiła u nich. Jasne pomóz.........pies jest super, mogę Ci wysłać - jeno koty i kurczaki gania. MIeszka aktualnie u treserki......ona chce wziąć taaaaaką kosmiczną tragedię ze schronu - ale ten pitbullek nie wyrazi zgody....... Quote
invictus hilaritas Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 on ma na dogomani swoj watek? mozesz wyslac mi jakies jego fajne zdjecie i krotki opis oraz nr konatktowy ?? wiesz gdzie jest juz ogloszony zebym nie powtarzala ogloszen? Quote
pucka69 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jadę za tydzień poznać wrocławskie ciotki - zabieram ze sobą jak się uda świnkę i królika ze schronu :) Quote
Neigh Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Invi masz maila. Padam na twarz i idę spać. Dobranoc netoperki:-) Quote
ronja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Elurin']Jest na Allegro taka osoba: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=5101877[/URL] Widzicie? Zbiera niby na prośki... To ktoś od nas? Bo nie kojarzę... Kupowała też świnkę na Allegro, dostała negatyw - transakcja nie doszła do skutku.[/quote] takie aukcje mogą robić tylko fundacje i stowarzyszenia - osoby prywatne nie. mogą zawiesić jej aukcje Quote
pucka69 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 oj ronju, ja tez robilam takie aukcje na allegro, nie jako zadna fundacja tylko jako ja. a jak dziewczyny wystawiaja aukcje cegiełkową? Quote
Neris Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Chyba każdy może sprzedać coś, co ma na zbyciu i przeznaczyć zdobytą sumę na cel charytatywny? Czy nie? Quote
pucka69 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 no wlasnie nie wiem czy wg allegro - kazdy. ale jesli poda sie rozne linki, i inne rzeczy, które potwierdza wiarygodnosć aukcji i jej "charytatywności" - to wg mnie - taka aukcja jest ok. Quote
Recommended Posts