Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']bona - to są dwie dziewczyny,zaprzyjaźnione każda z dzieckiem w wieku szkolnym. kazda chce jedną swinke. Plec swinki musi byc ta sama - bo beda sie czesto spotykac ze sobą!

Zyta i Gryzelda:
[IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/kanapa.jpg[/IMG][/quote]
:crazyeye: ale ślicznie wyglądają, Zyta lekko rozmarzona, Gryzia z błogim, charakterystycznym uśmiechem... i te boczki :cool3:
A jak się dogadują z Teklą, też jest tak słodko czy lekko gorzej? ;)

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to się już nawet nie dopytuję, bo się pogubiłam.

a. nie wiem co ze świną od wężą
b. nie wiem co z tą chorą ze sklepu
c. chrzanią mi się imiona.
d. nie łapię się w nowych świnkach, które są do adopcji - zdaje się ze pojawiły się nowe samiczki........

Nie nadążam........

Posted

no ale jak miałabys im pomagac? przeciez one jada juz w piatek do maitris ;)
ps. pewnie chodzi o swinki co ma je bona wziac. te co wkleilam - juz nie szukaja pomocy - gryzka jedzie do maitris, a Zyta to jedna z moich osobistych swinek i nie oddam jej ;)

Posted

Ola jest dzis zakręcona, miała na mysli samiczki, które ja zgłosiłam;)

gdyby ktoś chciał dwie samiczki razem to poproszę o info
dziewczynki mają po ok.4 miesiące, są zdrowe, wesołe i długowłose oraz bardzo zaprzyjaźnione

Posted

:multi::multi::multi: znalazłam domek dla jednej świnki ale jeszcze czekam bo dałam propozycje żeby wzieli te 2 dziewczynki jutro sie dowiem a jeśli jedna to ja zamawiam czarnulka 1 :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jestem szczęśliwa :multi::multi:

Posted

[quote name='Ola 23']:multi::multi::multi: znalazłam domek dla jednej świnki ale jeszcze czekam bo dałam propozycje żeby wzieli te 2 dziewczynki jutro sie dowiem a jeśli jedna to ja zamawiam czarnulka 1 :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jestem szczęśliwa :multi::multi:[/quote]

O jakim czarnulku mówisz? :P

Posted

[quote name='Neigh']Ja to się już nawet nie dopytuję, bo się pogubiłam.

a. nie wiem co ze świną od wężą
b. nie wiem co z tą chorą ze sklepu
c. chrzanią mi się imiona.
d. nie łapię się w nowych świnkach, które są do adopcji - zdaje się ze pojawiły się nowe samiczki........

Nie nadążam........[/quote]

Night swinka na pokarm dla weza juz jest wszystko zalatwione i bedzie miala domek :roll: w razie czego jakby byly problemy w nowym domku powiedzialam aby pisali to pomozemy :roll:
ze swinka chora ze sklepu (zapewnie chodzi ta co ja mam) pojechalam z nia do weta aby dal mu zastrzyk, a jutro do siebie na kontrole i na dalesze leczenie :razz: ogolnie chlopak miewa sie dobrze, je sam bez problemu, pije z poidelka wiec mysle ze wyzdrowieje :cool3:
moze ktos ma dla niego imie fajne? :oops:

Posted

[QUOTE]moze ktos ma dla niego imie fajne? :oops:[/QUOTE]
Wklej zdjęcie! Zwykle się coś nasuwa jak się osobę zobaczy ;)

A mnie się dziś śniły całe stada świnek morskich.. To był prawdziwy koszmar. Mam w domu taki nieduży pokój, który nazywamy niebieskim i on był pełny świnek. Były ich dziesiątki a ja brałam każdą na ręce i próbowałam głaskać i pieścić, by miały kontakt z człowiekiem i się dobrze czuły, ale nie mogłam nadążyć :( Karmiłam je ... gruszkami z naszego sadu a one rzucały się na nie i z apetytem jadły. Ciągle mam przed oczami jedna taką osóbkę o umaszczeniu jak ten kot z reklamy, taki piękny szaro-niebieski. Świnka ta była długowłosa i z uwielbieniem na pyszczu dawała się głaskac i drapać i płakała jak zdejmowałam ją ze swych kolan :(
Nie macie pojęcia jak szybko biegłam do "niebieskiego" pokoju po przebudzeniu aby sprawdzić czy nie ma tam tych świnek.

Posted

Rudolf Valentino - może być wedle uznania zwany Walentym, bądz Rudim:-) Imieniny będzie miał w Dzień Zakochanych.

A świnka od weża zabrana już od tego gościa?