Maitris Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='pucka69']bona - to są dwie dziewczyny,zaprzyjaźnione każda z dzieckiem w wieku szkolnym. kazda chce jedną swinke. Plec swinki musi byc ta sama - bo beda sie czesto spotykac ze sobą! Zyta i Gryzelda: [IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/kanapa.jpg[/IMG][/quote] :crazyeye: ale ślicznie wyglądają, Zyta lekko rozmarzona, Gryzia z błogim, charakterystycznym uśmiechem... i te boczki :cool3: A jak się dogadują z Teklą, też jest tak słodko czy lekko gorzej? ;) Quote
invictus hilaritas Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 agamika a ja juz myslalam ze zapoomnialas o nas :) Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 dzwonił do mnie facet nadal chce mi oddać dziewczynki takrze przykro mi ale nie pomogę Zytce i Teklusi :placz::placz::placz: ale będę pytać Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 boziu nie Teklusi tylko Gryzeldzie :roll: Quote
Elurin Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie Zytce a Gryzi! Nieźle zakręcona dziś jesteś, Olu!:evil_lol: Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no tak to jest :cool3::cool3: niedawno wróciłam z uczelni i juz ciemnośc widze ciemność :razz::razz: Quote
Karena Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Po prostu Jurandzik: [IMG]http://images30.fotosik.pl/127/c2dbd46fe9021a30.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/81/5ca3d8e35328301f.jpg[/IMG] Quote
Maitris Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ola23, a o co chodzi z Teklą i Gryzią, co? ;) Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja to się już nawet nie dopytuję, bo się pogubiłam. a. nie wiem co ze świną od wężą b. nie wiem co z tą chorą ze sklepu c. chrzanią mi się imiona. d. nie łapię się w nowych świnkach, które są do adopcji - zdaje się ze pojawiły się nowe samiczki........ Nie nadążam........ Quote
pucka69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no ale jak miałabys im pomagac? przeciez one jada juz w piatek do maitris ;) ps. pewnie chodzi o swinki co ma je bona wziac. te co wkleilam - juz nie szukaja pomocy - gryzka jedzie do maitris, a Zyta to jedna z moich osobistych swinek i nie oddam jej ;) Quote
bona_46 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ola jest dzis zakręcona, miała na mysli samiczki, które ja zgłosiłam;) gdyby ktoś chciał dwie samiczki razem to poproszę o info dziewczynki mają po ok.4 miesiące, są zdrowe, wesołe i długowłose oraz bardzo zaprzyjaźnione Quote
pucka69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 bono - najlepiej jak bedziesz je juz miala to załóz im wątek Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hihihih ( przepraszam ) Elkisz chciała onegdaj długowłosą:-) Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :multi::multi::multi: znalazłam domek dla jednej świnki ale jeszcze czekam bo dałam propozycje żeby wzieli te 2 dziewczynki jutro sie dowiem a jeśli jedna to ja zamawiam czarnulka 1 :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jestem szczęśliwa :multi::multi: Quote
pucka69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ale elkisz zniknęła jak odmówilas oddania jej Pięknej Heleny ... Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tak było:-). Ale jej nie zależało na Helenie, tylko na długowłosej:-)więc moze nadal zależy........kto wie. Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :p normalnie ja sie dzis nie poznaje :razz: mówie o swinkach Bony a mysle o Teklusi I Gryzi masakra Quote
seledynek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Ola 23']:multi::multi::multi: znalazłam domek dla jednej świnki ale jeszcze czekam bo dałam propozycje żeby wzieli te 2 dziewczynki jutro sie dowiem a jeśli jedna to ja zamawiam czarnulka 1 :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jestem szczęśliwa :multi::multi:[/quote] O jakim czarnulku mówisz? :P Quote
Ayia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Neigh']Ja to się już nawet nie dopytuję, bo się pogubiłam. a. nie wiem co ze świną od wężą b. nie wiem co z tą chorą ze sklepu c. chrzanią mi się imiona. d. nie łapię się w nowych świnkach, które są do adopcji - zdaje się ze pojawiły się nowe samiczki........ Nie nadążam........[/quote] Night swinka na pokarm dla weza juz jest wszystko zalatwione i bedzie miala domek :roll: w razie czego jakby byly problemy w nowym domku powiedzialam aby pisali to pomozemy :roll: ze swinka chora ze sklepu (zapewnie chodzi ta co ja mam) pojechalam z nia do weta aby dal mu zastrzyk, a jutro do siebie na kontrole i na dalesze leczenie :razz: ogolnie chlopak miewa sie dobrze, je sam bez problemu, pije z poidelka wiec mysle ze wyzdrowieje :cool3: moze ktos ma dla niego imie fajne? :oops: Quote
basia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [QUOTE]moze ktos ma dla niego imie fajne? :oops:[/QUOTE] Wklej zdjęcie! Zwykle się coś nasuwa jak się osobę zobaczy ;) A mnie się dziś śniły całe stada świnek morskich.. To był prawdziwy koszmar. Mam w domu taki nieduży pokój, który nazywamy niebieskim i on był pełny świnek. Były ich dziesiątki a ja brałam każdą na ręce i próbowałam głaskać i pieścić, by miały kontakt z człowiekiem i się dobrze czuły, ale nie mogłam nadążyć :( Karmiłam je ... gruszkami z naszego sadu a one rzucały się na nie i z apetytem jadły. Ciągle mam przed oczami jedna taką osóbkę o umaszczeniu jak ten kot z reklamy, taki piękny szaro-niebieski. Świnka ta była długowłosa i z uwielbieniem na pyszczu dawała się głaskac i drapać i płakała jak zdejmowałam ją ze swych kolan :( Nie macie pojęcia jak szybko biegłam do "niebieskiego" pokoju po przebudzeniu aby sprawdzić czy nie ma tam tych świnek. Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rudolf Valentino - może być wedle uznania zwany Walentym, bądz Rudim:-) Imieniny będzie miał w Dzień Zakochanych. A świnka od weża zabrana już od tego gościa? Quote
Ola 23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 kojarzy mi sie z moją świką która miała na imię Zyzio :razz: Quote
Recommended Posts